Мини Пинчер
Публикувано: 20 December 2008 - 07:48 PM
Темата отива на долу.Да я посъживим малко. :blink:
Може би повечето от вас не ни познават или пък са ни забравили,или пък тези които ни познават отдавна не се мяркат тук,но както и да е. ;D
Това е Габи на 8 години. ;)
Може би повечето от вас не ни познават или пък са ни забравили,или пък тези които ни познават отдавна не се мяркат тук,но както и да е. ;D
Това е Габи на 8 години. ;)

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 20 December 2008 - 10:05 PM
;D Маги ,какво си направила на момичето ;D прилича на бременна леличка.
Публикувано: 20 December 2008 - 10:31 PM
:sarkastichen: :sarkastichen: Чафи разби ме.
Държа да отбележа,че майка ми е извършителката,аз само фотограф. ;D А иначе леличката много си беше добре даже се кефеше. ;D
Държа да отбележа,че майка ми е извършителката,аз само фотограф. ;D А иначе леличката много си беше добре даже се кефеше. ;D

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
Публикувано: 21 December 2008 - 10:10 PM
Здравейте, приятели на малките сладурковци. Днес получих като коледен подарък една малка принцеса. :wub: Сега проблемът е как да я наречем. Моля ви помогнете ми да я кръстим, очаквам вашите предложения, за които предварително благодаря :kuchence: Ето я и нея, вижте колко е красива. Вече става медийна звезда, а е само на 38 дни :wub:
Публикувано: 22 December 2008 - 07:47 AM
лелеле ТОВА е НАЙ-КРАСИВОТО КУЧЕ което някога съм виждала!се едно гледам арчи :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: пускай снимкииии :yahoo:
а за името Мини ще й отива както каза пресишни,Миси,аз исках ако имам женски пинчер да го кръста Патрисия-Пати!
а за името Мини ще й отива както каза пресишни,Миси,аз исках ако имам женски пинчер да го кръста Патрисия-Пати!
Публикувано: 22 December 2008 - 09:36 PM
Здравейте,
Честито за новата ни малка сладуранка. Много да ви радва и много да я слушкате ;)
Габчето се е погрижила да си набави витаминки, Лютова като не даваш на бебчо витамини, то само си намира :wub: :->)
На Майки му предстои едно дълго пътуване, защото ще празнуваме с него коледа на друго място и дано да няма проблеми при семейството, в което отиваме. Ще си носим и леглото и принадлежностите, за да не се стресира толкова. Изобщо - бебешка работа. :blink:Ще ви разказвам как сме пътували после и как сме се представили. Какво вика нашия татко - " какво толкова някоя изядена ръка или пръст, голяма работа" ;D
Честито за новата ни малка сладуранка. Много да ви радва и много да я слушкате ;)
Габчето се е погрижила да си набави витаминки, Лютова като не даваш на бебчо витамини, то само си намира :wub: :->)
На Майки му предстои едно дълго пътуване, защото ще празнуваме с него коледа на друго място и дано да няма проблеми при семейството, в което отиваме. Ще си носим и леглото и принадлежностите, за да не се стресира толкова. Изобщо - бебешка работа. :blink:Ще ви разказвам как сме пътували после и как сме се представили. Какво вика нашия татко - " какво толкова някоя изядена ръка или пръст, голяма работа" ;D
Публикувано: 23 December 2008 - 09:05 AM
Само твоя Арчи да не да е гладен че не трябва кой знае кво усили за тая мини хапчица сладка :( ;D
Публикувано: 23 December 2008 - 10:22 PM

Ето и ни нас, с пуловерче лично производство! Няма да описвам кой опит за дрешка ми е това! Важен е резултата- нашата Джесика вече си има пуловерче! Преди ни плетяха бабите, такива с копчета отпред, ама много бързо оставаха без копчета; та така мисля че е по-удачно. Абе просто много съм горда че най-после сътворих и аз дрешка! :yahoo: То тука на такива красоти се нагледах.... Е весела Коледа и от нас!