Мини Пинчер
Публикувано: 27 December 2008 - 04:56 PM
Ма всички какви погледаи вадят :wub: сладурковци :blink:
Публикувано: 27 December 2008 - 07:06 PM
Цитат
Моляте сипи ми едно малко :izcherven:
Лелеее, Габче, ти на твърдо мина :namigam:
Ние все още сме трезвеници, ще видим за новогодишните празници как ще е :blink:Още от сега сме се избарали с две различни очи - едното синьо, другото зелено, а пък ако минем на алкохол - не знам, сигурно лилави ще станат :rolleyes:
Публикувано: 27 December 2008 - 08:05 PM
Здравейте на всички :blink:Честита коледа :wub:Добре дошли на новите попълнения :yahoo:Ние също пътувахме по празниците,и държа да отбележа,че бяхме много послушни :->)За съжаление На Арчи никак не му хареса снега,но нали го виждаме за първи път ;DЕто и две снимчици от нас :blink:
Публикувано: 27 December 2008 - 08:20 PM
Ха как си е дигнал крачето сладко ние сме на противоположния полюс ;D
Публикувано: 29 December 2008 - 06:53 PM
Здравейте, имам мини пинчер на 7 месеца свикнахме вече с него и много го обичаме -казва се Бруно .Докато му направят ваксините по препоръка на лекаря не го извеждахме и той свикна бързо да ходи само в банята .Когато започнахме да го извеждаме (на3месеца и половина) навън вече беше привикнал в банята и сега навън се стиска дори да го държим 2 часа и докато се прибере влиза в банята . :huh: Не може да разбере че навън трябва да я върши тая работа . Моля дайте ми съвет ,как да постъпя как га го научим да пишка навън. И още един въпрос ,наистина ли навън трябва да го обличаме в дрехи , мислех че така се измъчва животното. :(
Публикувано: 29 December 2008 - 09:43 PM
за проблема с тоалетната мисля 4е трябва като се изпишка да го попиете с кърпи4ка и като го изведете навън му дайте да помириши кърпи4ката може и да се изходи като помириши кърпи4ката защото нали души миризмата ;D може и да се полу4и ;) :blink: :blink:
Публикувано: 29 December 2008 - 10:38 PM
Здравейте как сте ;) Как са мъниците след Коледните празници и очакват ли Новогодишните :P
Днес забелязъх, че Айра има по козината нещо като пърхута по хората, моята приятелка сподели, че и нейния има същите. На какво се дължи това? Трябва ли да се притеснявам? Когато водих Айра на поредната ваксина и излезе някакво топче там дето беше боцкана, окоза се , че не е нищо сериозно и сега почти го няма :blink:
Иначе тя расте ;D нямаме нови снимки но обещавам да кача. Само, че се борис с поредния проблем ;D по малка нужда ходи там където трябва, но по голяма и дума да не става, не иска и не иска. Посъветвайте ме как да я накарам да ходи по голяма нужда :blink:
:wub:
Днес забелязъх, че Айра има по козината нещо като пърхута по хората, моята приятелка сподели, че и нейния има същите. На какво се дължи това? Трябва ли да се притеснявам? Когато водих Айра на поредната ваксина и излезе някакво топче там дето беше боцкана, окоза се , че не е нищо сериозно и сега почти го няма :blink:
Иначе тя расте ;D нямаме нови снимки но обещавам да кача. Само, че се борис с поредния проблем ;D по малка нужда ходи там където трябва, но по голяма и дума да не става, не иска и не иска. Посъветвайте ме как да я накарам да ходи по голяма нужда :blink:
:wub:
Публикувано: 29 December 2008 - 10:46 PM
Благодаря ще пробвам и така ,а за дрешките какво ще кажете ,трябва ли да се слагат като излиза? И нашия има пърхут :(
Публикувано: 29 December 2008 - 10:47 PM
след дълги опити най -после успях да кача снимки на БРУНО

Вход

Горе
Цитиране +