Мини Пинчер
Публикувано: 05 January 2009 - 10:18 PM
Извинявам се ако ви обидя нещо ма се сетих един лаф ма ще ви го кажа като гатанка.Ако кръстосаме Пинчер и Ротвайлер какво ще се получи ? ;D
Публикувано: 06 January 2009 - 09:16 PM
Ми аз живея в едно село близо до София (Рударци), имаме си две кучета, но те живеят на двора и дори и сега в студа им отварям вратата да влезат на топло и те не искат-свикнали са си на двора и толкова! Искам един сладур като ваште да си правим компания на топличко до печката с дръвца ;D :drugarche: Защо да не си взимам от зоомагазин? Иначе няма проблем ако трябва да пътувам до някъде за да го взема, само с мини заека ще трябва да се разбере ;D Големи сладури са!!! Много ви завиждам!!!! Мечтая си за малък светлобежов, с големи щръкнали уши и ококорени любопитни очички-да си го глезя и да му плета дрешки и да го гушкам, гушкааааам :wub: :yahoo: Май се поунесох...извинете ме!
Публикувано: 06 January 2009 - 11:35 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 January 2009 - 11:47 PM
Цитат
Ми аз живея в едно село близо до София (Рударци), имаме си две кучета, но те живеят на двора и дори и сега в студа им отварям вратата да влезат на топло и те не искат-свикнали са си на двора и толкова! Искам един сладур като ваште да си правим компания на топличко до печката с дръвца ;D :drugarche: Защо да не си взимам от зоомагазин? Иначе няма проблем ако трябва да пътувам до някъде за да го взема, само с мини заека ще трябва да се разбере ;D Големи сладури са!!! Много ви завиждам!!!! Мечтая си за малък светлобежов, с големи щръкнали уши и ококорени любопитни очички-да си го глезя и да му плета дрешки и да го гушкам, гушкааааам :wub: :yahoo: Май се поунесох...извинете ме!
Защото не винаги става това което искаме. :-
И мойто светлобежавкото трябваше да си изправи ушите амаа ....сега си е най-сладкото светлобежавко клепоухи на светъ ;D :wub:

Публикувано: 07 January 2009 - 09:53 AM
Здравейте всички горди собственници на малки сладурковци :blink:.Искам да ви представя още един член на вашето семейство ,тя е мацка и е на дъщерями която се опитва от десеттина дни да се регистрира но все не успява и затова аз реших да я представя ,казва се Лори и е вече на 2 месеца .На втората снимка е на гости на моите две големи каки чау чау ,падна голяма игра . :yahoo:
Публикувано: 07 January 2009 - 12:31 PM
Здравейте на всички малки сладури. :->) :yahoo: :wub: :blink:
Габчето е невероятна !! Много и утива пуловерчето.
Барбаронче, как сте оправихте ли се? Може и да сте писали, но съм пропуснала ;)
Нашите разходки на вън продължават точно 2 минути. Излизаме, подушваме и се прибираме до входа. После втори опит, правим нещо и пак бегом на стълбите. И още един път вършим работата и право в къщи. :yahoo: Като през цялото това време задължително един или два крака са ни във въздуха. Чудя се как се крепи, дори опитва и на един да остане ;D
За секунди по стълбите и на топло. И след това много обича някой да го гушка да си затопли лапичките. :blink:
Габчето е невероятна !! Много и утива пуловерчето.
Барбаронче, как сте оправихте ли се? Може и да сте писали, но съм пропуснала ;)
Нашите разходки на вън продължават точно 2 минути. Излизаме, подушваме и се прибираме до входа. После втори опит, правим нещо и пак бегом на стълбите. И още един път вършим работата и право в къщи. :yahoo: Като през цялото това време задължително един или два крака са ни във въздуха. Чудя се как се крепи, дори опитва и на един да остане ;D
За секунди по стълбите и на топло. И след това много обича някой да го гушка да си затопли лапичките. :blink:
Публикувано: 07 January 2009 - 08:44 PM
Ех това Габче бе :wub:Микеланджело опраяме се,вече започнаха да му излизат косъмчета и почти не си личи.И ние сме така с разходките ;D Страшна работа.Като ме види с каишката и пуловера и дим да го няма където свари се крие ;D Навън сме точно за пет минути,но поне успява да си свърши работата :yahoo:Ние вече нямаме сняг,така,че с разходките ни е по лесно :blink:Утре ставаме на осем месеца :yahoo:
Публикувано: 07 January 2009 - 11:09 PM
Лелел погледнете втората снимка направо голям сладуррр и какъв поглед е извадилллллллл малкия бонбон :wub:
Публикувано: 08 January 2009 - 12:11 PM
Ние днес ставаме на 11 месеца :Танц: :P
Сега си играем с една моя ластичка за коса, Съни идва носи ми я бута ми я в ръцете, а когато посегна да я взема тя се дърпа, много е смешна ;D И когато успея да я надхитря и да я взема я хвърлям и пак се повтаря, отива, взема я и идва да ми се бута ;D
Иначе относно излизанията и ние сме
Или ходи покрай блока дето няма сняг ;)
Сега си играем с една моя ластичка за коса, Съни идва носи ми я бута ми я в ръцете, а когато посегна да я взема тя се дърпа, много е смешна ;D И когато успея да я надхитря и да я взема я хвърлям и пак се повтаря, отива, взема я и идва да ми се бута ;D
Иначе относно излизанията и ние сме
Цитат
Или ходи покрай блока дето няма сняг ;)