Публикувано: 24 February 2006 - 12:20 PM
Кети и на мен маймунките са ми мечта и затова толкова се равълнувах от случилото се w) Meela тук една колежка след случката ми разказва за една нейна приятлека която има мънки и каза точно че били много агресивни, опърничави и ... правят всичко където искат - трудно може да се контролират да ходят където искаш ти на тоалетна. Макар че съм сигурна ако имаш време ще можеш да ги възпиташ както казваш :) За съжаление много ми е скъпа на мен и няма да я взема, по нататък да, но това съкровище точно ще радва нечии друг дом и дано много я обичат. А и хайде да беше само купуването, но както викаш и всякакви ваксинации, просто сложна работа. Да не говорим че аз искам и детенце вече :))) а малко не се връзват двете.:( Галя обещавам в неделя да отида да я снимам! Днес съм до 7.30 на работа, утре пак съм дижурна и просто няма как да отида и да работи магазина. Че работата ми е на 20 км от него, а къщата на 15 км.:)
За храненето - Майльо не проявава никакви капризи :))) Яде всичко. По приницп се храним само с Роял Канин, но е имало случаи да му давам и други - всичко яде и то веднага - няма нужда от преминаване постепенно. Яде всякакви меса, обожава ориз, зеле - варено и сурово, краставици, домати, моркови, киви, ябълки, пърцени картофи и само хляб!!! Много му е вкусен хляба :))) Разбира се най-обичаме нашите лакомства - бонбонки за куче и сега съм му взела едни мини наденички специални за кученца - има пилешки, агнешки и телешки, малко са скъпички, че едната е 90ст а е 5 см, но са му много вкусни и ги даваме по една на ден.:) Обожава също и кашкавал и сирене, кисело мляко също. Кайма - като направя кюфтенца и за него има винаги :)) За прясно мляко незнам - като беше малък съм мъ давала 4-5 пъти и харесваше, но сега не давам. Нали уж само кисело като порасне кученцето и затова избягвам. А и като знам какво истинско мляко има по магазините :))) и кисело избягвам, само от къщи като си взема. w) Хайде аз заминавам да ям, че като понах да изборявам и адски огладнях :) w)