Мини Пинчер
Публикувано: 17 January 2009 - 10:35 PM
Ние със Съни имахме същия проблем когато беше малка.Наложи се да ходим при ветеринар да и ги махат,понеже и се възпали цялата уста и се поду.Но тя нашата принцеса си е малко проблемна.До колкото знам при почти всички пинчерчета се получава така,и много по рядко като при нас. моят личен съвет е да и вземаш повечко кокалчета и обувчици от онези за гризкане(мисля че бяха от черва или нещо такова).
ето ни и нас :blink: =>
http://s41.radikal.r...54b302040ff.jpg
http://s41.radikal.r...54b302040ff.jpg
http://s41.radikal.r...25fed02148e.jpg
ПОЗДРАВИ :-)
Публикувано: 18 January 2009 - 02:16 PM
Цитат
sunny, малкият е страхотен сладурчо :wub:
Благодаря ти,но това се отнася и за Габи и за всиииииичкиииииии сладурчета тук :wub: :blink:
Поздрави :blink:
Публикувано: 19 January 2009 - 03:28 PM
Цитат
леееелеее колко много играчки ;D прехърли някоя насам,че мойте всички са изкормени ;D от Съни
Публикувано: 19 January 2009 - 05:47 PM
Тъй като се бях скарала с таткото ни и бях все намръщена след случката -Моето домошадие за празниците ме изненада с нов член -и бях много изненадана тъй като таткото се бил уговорил с каката ни и били обикаляли цял месец по обявите и магазините докато нещо не им влезе под кожата. И тъй като и останах сама в къщи сега си имам трето сладко бебе! :yahoo: И няма нищо общо с дивачето Тони! Това малко съкровище само прибягва в къщи -ръмжи ни. хапе ни -но без сила. то и няма и е много готин черньо! На 60дни е и тежи 0.500 грама с изправени ошички е и може да не е от минетата -но поне е сладък пинчер!
Сладък пинчьо и ние сега се учим къде се ходи по нужда -и чишка на памперс от вета. но ака където попадне и започнах да му давам награда както беше казала lutova_83 -но е малчо все още и не разбира много!
Веднага му изплетох две блузчици -че то нашите дрешки са му големи -от стария Майки. но докато не му сложим втората ваксина няма и да излиза. а и го изнесохме навън за малко на тревичка и то като взе да скимти -некомфортно се почувства!
Публикувано: 19 January 2009 - 06:04 PM
Нека да Ви носи много радост, желая Ви много
щастливи моменти заедно и дано никога не изпитате онази мъка която преживяхте с Майки.
Да Ви е живо и здраво :wub: :yahoo:
П.С. Как се казва малкият ушатко??? ;D

Публикувано: 19 January 2009 - 07:46 PM
Малчо си дойде с името -сина ми като го видя и веднага каза -А имаме си Майки!
Иначе каката искаше друго име. но малчо така му вика и така си остана!
Много се радвам че темичката се разраства и най вече с нови малчовци :yahoo:
Публикувано: 20 January 2009 - 02:51 PM
Публикувано: 20 January 2009 - 08:20 PM
Добре дошли на Майки и Рафи.
На нашия Майки всички сме му обидени и днес цял ден ходи по нас и явно усеща какво е направил, защото ние не играем с него. Снощи, не знам как е станало, но ухапа много жестоко малкия по пръста и то така, че нокътчето му се сцепи и е готово да падне на половината. :( :'(Та едно ходене нощес по аптеки за риваноли и прахчета, марли, направо ужас. Днес е по-добре, но е доста уплашен. Наложихме контрол в къщи и забранихме да го взема и да го носи, дано да няма повече проблеми. Внимавайте много с мъниците, по някога като ги гледаме колко са крехки не предполагаме какво могат да сторят. Дори мислехме да го преместим в нашата стая, но децата не дават да се издума, искат си го при тях. Виждам колко го боли детето, но се оправдава, че му е минало само и само Майки да си е при тях.Дано това да ни е бил единствения проблем.
Публикувано: 21 January 2009 - 02:47 PM
lutova_83 кога се научихте да ходите където трябва по нужда и още ли сте с награда?
Нашия майки ходи понякога нарочно до памперса и душизанаградата си -саламче ;D и понякога се напъва и нарочно малко да хишка -пробва ме и му давам наградата -но когато сме си всички в къщи или в на кака си стаята ходи където си иска :rolleyes: и тя само мрънка :blink:
Понякога си мисля че като махна памперса от вратата на хола и го преместя в банята дали ще търси памперса или ще си ходи просто в ъгъла?
ichi а вие къде се учите да ходите до тоалетна?
Оплетох още една жилетчеца на малчо иго обличаме когато стане време за нощния сън или когато изключим радиатора или климатика.
Публикувано: 21 January 2009 - 03:05 PM
А през деня когато се изпишка сама идваше и почваше да подскача за да и дам наргада.Аз и купувам от ветеринарната едни бисквитки с формата на животинки.Тя много ги обича.
Сега също и давам награтки но.. не на всчко ходене :kuchence:
вече ги получава най-вече за десерт ;D

Вход

Горе
Цитиране +