Аз пък нещо съм се луднала на тема блузки и все плета на нашия Майки -ще пусна двете готови и сега съм захванала трета -тя ще е с мотиви на гръбчето!
Мини Пинчер
Публикувано: 28 January 2009 - 06:27 PM
Много мерси lutova_83. а на теб трябва да благодаря за подсещане за наградката -когато се изпишка или изака бебо!
Чишкамевече на правилното място иседим там -може и половин час докато неполучи наградката си и това в рамките на две седмици. виж за акането е проблем още се крием и незнаем къде се прави -но там както четох из мненията си е трудничко да се научи! Ама и това ще стане! Сега катобеше хубаво временцето излизахмеза малко ама Майки скимти и се качва на обувките и неиска да се разхожда :blink:
Чишкамевече на правилното място иседим там -може и половин час докато неполучи наградката си и това в рамките на две седмици. виж за акането е проблем още се крием и незнаем къде се прави -но там както четох из мненията си е трудничко да се научи! Ама и това ще стане! Сега катобеше хубаво временцето излизахмеза малко ама Майки скимти и се качва на обувките и неиска да се разхожда :blink:
Публикувано: 30 January 2009 - 10:02 PM
Цитат
здравеите ако може някои да ми каже и аз как да си кача снимка на моито пинчерче
http://dog.bg/forum/...pic,2586.0.html

Публикувано: 31 January 2009 - 06:08 PM
Малее каква само радост на този сняг. нашия мъник неиска на вън и това е -скимти и се качва обратно по краката ни!
Майки ни отслабна със 100грама и си вдигна ушичките веднага. но е голям калпазан. един ден спрях да му давам наградки и на другия ден тръгна да си върши белите навсякъде -където му памне. на другия ден взех пак да го подсещам на памперса и му давах като наградка нескуик -от на децата. обаче и това не му хареса. и сега пак си търси саламчето. че няма да ходи там където искаме Абе бебе е още и това си е!
Майки ни отслабна със 100грама и си вдигна ушичките веднага. но е голям калпазан. един ден спрях да му давам наградки и на другия ден тръгна да си върши белите навсякъде -където му памне. на другия ден взех пак да го подсещам на памперса и му давах като наградка нескуик -от на децата. обаче и това не му хареса. и сега пак си търси саламчето. че няма да ходи там където искаме Абе бебе е още и това си е!
Публикувано: 31 January 2009 - 07:29 PM
Галя,Анче,Катрина...... до всички които познават Кети----има си бебе момиченце :wub:успя да ги нашари.И двете са добре.А Чочко ги чака в къщи при батковците му,няма да бъде прогонен :->)
Публикувано: 02 February 2009 - 04:58 PM
Ето и от нас ;) ;) ;) :blink: :blink: :blink: :blink: :P :P :yahoo: :yahoo: :yahoo: http://www.snimka.bg...album_id=334108