Цитат
Мини Пинчер
Публикувано: 08 February 2009 - 06:16 PM
Публикувано: 08 February 2009 - 06:42 PM
Цитат
Честито ВИ бебоче!Дано да ВИ радва дълги години!
Искрено се надявам,че ще успеете да вземете родословието на кученцето.Ако ли пък не, не е лошо да отидете на някоя изложба и някой съдя да му направи експертна оценка,за да разберете поне дали наистина имате чистопородно куче и с какво качество е то.И чак тогава да мислите как да продължите рода му и какво ценно ще остави той след себе си.
Дано по бързо оправят форума ,за да можем отново да пускаме снимки!
Моля те кажи ми какво да правя , ако кучето е от родословни родители , но не е регистирано родословие. Пак ли трябва да се оцени от съдия и има ли шанс да се изкара родословие? Ще съм много щастлива , ако приемеш въпроса ми присърце. Напоследък каквото и да питам все едно е глас в пустиня . Благодаря ти предварително!
Публикувано: 08 February 2009 - 07:10 PM
Цитат
Цитат
Все едно говориш за нашия Бруно, той също е на 8 месеца и един плюшен кон не го оставя на мира ( интересно е че е влюбен само в него ,защото на другите плюшени играчки не обръща внимание), като излезе навън няма прибиране вече само с каишка го изкарваме и започна да се инати при прибирането, немога да го науча все още да ме слуша и да идва при мен когато го повикам . Когато го изкарвахме без каишка се стигна до там ,че 3ма души да го гоним и затова за сега само каишка ни спасява.
Публикувано: 08 February 2009 - 07:14 PM
Публикувано: 08 February 2009 - 07:26 PM
Публикувано: 09 February 2009 - 10:36 AM
Публикувано: 09 February 2009 - 01:52 PM
Цитат
Цитат
Честито ВИ бебоче!Дано да ВИ радва дълги години!
Искрено се надявам,че ще успеете да вземете родословието на кученцето.Ако ли пък не, не е лошо да отидете на някоя изложба и някой съдя да му направи експертна оценка,за да разберете поне дали наистина имате чистопородно куче и с какво качество е то.И чак тогава да мислите как да продължите рода му и какво ценно ще остави той след себе си.
Дано по бързо оправят форума ,за да можем отново да пускаме снимки!
Моля те кажи ми какво да правя , ако кучето е от родословни родители , но не е регистирано родословие. Пак ли трябва да се оцени от съдия и има ли шанс да се изкара родословие? Ще съм много щастлива , ако приемеш въпроса ми присърце. Напоследък каквото и да питам все едно е глас в пустиня . Благодаря ти предварително!
Chihita, разбира се,че приемам присърце проблема ти.Зная кое е кученцето ти и какъв е случая му.
Когато си го взела от Мариета тя ти е обяснила защо не е с родословие,но ако искаш най-добре е да се обадиш на Боби и той ще ти каже за съжаление същото.Кученцето ти много ми харесва ,но няма как да му се издаде родословие.Все пак обади му се.Аз мога само това да кажа.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 09 February 2009 - 02:17 PM
Цитат
Ех,Велимир! Вие май не разбирате какво се опитваме да Ви кажем!Сега ще ме намразите,но ще ви го кажа. Това което искате да направите е не РАЗВЪЖДАНЕ ,а най-обикновено размножаване,тъй като е ясно,че ВИЕ не знаете дали изобщо кучето ВИ е мини пинчер,да не говорим,че и понятие си нямате как се размножава.За това е необходимо да имате знания,качествено куче/мъжкар с оценка отличен/,съответно задължително родословие.На всички пишещи ,по всички теми мазоли са им излезли на езиците да повтарят и разясняват,защо развъждането се прави от определени хора.И най-вече да обясняват,че не трябва тези които си взимат домашен любимец /PET клас/ да го развъждат.Домашните любимци се кастрират,за да им спестите страданията от напъващия ги нагон,почти задължителното сдобиване с ракови образования и други.
Никой не се съмнява,че кученцето ВИ е сладур,дори и без да сме го видяли,но това което искате да направите не се прави по симпатичност.Обичайте го,радвайте му се,пускайте снимки и ние да му се радваме,но помислете,МОЛЯ ВИ! С моето най-голямо уважение!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 09 February 2009 - 07:04 PM
Публикувано: 09 February 2009 - 07:38 PM
Цитат
Аз бих те посъветвала да я заведеш на доктор да и изтиска жлезите,тогава и ще си изправи ушите бързичко! :blink:
Какво?? Нещо не разбрах :huh: кой жлези??
И какво общо имат те с изправянето на ушите?? :rolleyes:

Публикувано: 09 February 2009 - 07:42 PM

Trust me it's paradise
Публикувано: 09 February 2009 - 07:58 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 09 February 2009 - 08:29 PM
Цитат
Публикувано: 09 February 2009 - 09:07 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 09 February 2009 - 09:47 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com