Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 335
  • 336
  • 337
  • 338
  • 339
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#6704 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 February 2009 - 07:10 PM

Цитат

Имаме си мини пинчер на 8 месеца мъжки,и ми се иска вече да започна да му търся партньорка ;)защото вкъщи е неуморим с възглавниците и плюшените играчки...За снимки и контакти Скайп име - p.r.o.v.i.d.e.r.

Цитат

Ами аз преди малко се обадих в магазина и питах за родословието.Утре трябва да се обадя пак за да ми го кажат,но дори и да няма какъв е проблема едва ли всички мини пинчери в София са с родословно дърво?А за болестите,досега не е боледувал от нищо,напулно здрав е.Нямаме никакви проблеми,храни се редовно.Постоянно иска да е нвън и да си играе,отгоре на това е супер любвеобилен и иска постоянно да ни целува и да спи между мен и жена ми.

Все едно говориш за нашия Бруно, той също е на 8 месеца и един плюшен кон не го оставя на мира ( интересно е че е влюбен само в него ,защото на другите плюшени играчки не обръща внимание), като излезе навън няма прибиране вече само с каишка го изкарваме и започна да се инати при прибирането, немога да го науча все още да ме слуша и да идва при мен когато го повикам . Когато го изкарвахме без каишка се стигна до там ,че 3ма души да го гоним и  затова за сега само каишка ни спасява.

#6705 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 February 2009 - 07:14 PM

Велимир , галерията ти има парола ,немога да видя снимката на твоя дивак. Може с нашия да са братя и той е копуван от борса обаче.  ;)

#6706 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 February 2009 - 07:26 PM

Здравейте  Chihita ,  хубаво  е  първо  да  се  консултирате  с  хората  от  които  сте  взели  кучето  ,защото  може  да  има  основателна  причина  да  не  му  се  издаде  родословие .  Ако  няма  такава  причина  е  добре  да  се  обадите  в  клуба  на  породата  и  там  най  добре  ще  ви  кажат  какво  да правите  и  дали  да  се  явите  за  експертна  оценка  на изложба  .
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#6707 Потребителят е офлайн   Велимир Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Всичко което ми доставя удоволствие,от разходките с Фарел до лятното Мохито вечер!!!
Публикувано: 08 February 2009 - 10:00 PM

Мисля че е махнах,пробвай пак:)
User's Signature

Trust me it's paradise

#6708 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2009 - 10:36 AM

да сега се виждат , прилича на нашия ,само на нашия кафявото като че ли е по светло  :blink:

#6709 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 09 February 2009 - 01:52 PM

Цитат

Цитат

Добре дошъл Велимир!
Честито ВИ бебоче!Дано да ВИ радва дълги години!
Искрено се надявам,че ще успеете да вземете родословието на кученцето.Ако ли пък не, не е лошо да отидете на някоя изложба и някой съдя да му направи експертна оценка,за да разберете поне дали наистина имате чистопородно куче и с какво качество е то.И чак тогава да мислите как да продължите рода му и какво ценно ще остави той след себе си.
    Дано по бързо оправят форума ,за да можем отново да пускаме снимки!

Моля те кажи ми какво да правя , ако кучето е от родословни родители , но не е регистирано родословие. Пак ли трябва да се оцени от съдия и има ли шанс да се изкара родословие? Ще съм много щастлива , ако приемеш въпроса ми присърце. Напоследък  каквото и да питам все едно е глас в пустиня . Благодаря ти предварително!

Chihita, разбира се,че приемам присърце проблема ти.Зная кое е кученцето ти и какъв е случая му.
Когато си го взела от Мариета тя ти е обяснила защо не е с родословие,но ако искаш най-добре е да се обадиш на Боби  и той ще ти каже за съжаление същото.Кученцето ти много ми харесва ,но няма как да му се издаде родословие.Все пак обади му се.Аз мога само това да кажа.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#6710 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2009 - 02:17 PM

Цитат

Ами утре ще разбера!!!Но искам да го развъждам със сигурност все пак е мъжкар,трябва да се метне на мен:)искам защото роднините ни много го харесват и обичат и ще е супер да ги зарадваме с подарък мини пинчер:)

Ех,Велимир! Вие май не разбирате какво се опитваме да Ви кажем!Сега ще ме намразите,но ще ви го кажа. Това което искате да направите е не РАЗВЪЖДАНЕ ,а най-обикновено размножаване,тъй като е ясно,че ВИЕ не знаете дали изобщо кучето ВИ е мини пинчер,да не говорим,че и понятие си нямате как се размножава.За това е необходимо да имате знания,качествено куче/мъжкар с оценка отличен/,съответно задължително родословие.На всички пишещи ,по всички теми мазоли са им излезли на езиците да повтарят и разясняват,защо развъждането се прави от определени хора.И най-вече да обясняват,че не трябва тези които си взимат домашен любимец /PET клас/ да го развъждат.Домашните любимци се кастрират,за да им спестите страданията от напъващия ги нагон,почти задължителното сдобиване с ракови образования и други.
Никой не се съмнява,че кученцето ВИ е сладур,дори и без да сме го видяли,но това което искате да направите не се прави по симпатичност.Обичайте го,радвайте му се,пускайте снимки и ние да му се радваме,но помислете,МОЛЯ ВИ!          С моето най-голямо уважение!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#6711 Потребителят е офлайн   sladko_angel4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2009 - 07:04 PM

Здравейте на всички,притеснявам се за 2 неща и бих искала да ги споделя с вас,ако някой знае нещо по въпроса да пише :) Моята Лейди често си търка дупето в земята (няма глисти) и не знам дали е нормално? и знаете ли кога трябва да се изправят ушичките ?
User's Signature

Качена снимка

#6712 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2009 - 07:12 PM

Здравей sladko_angel4e!
  Аз бих те посъветвала да я заведеш на доктор да и изтиска жлезите,тогава и ще си изправи ушите бързичко! :blink:
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#6713 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2009 - 07:38 PM

Цитат

Здравей sladko_angel4e!
  Аз бих те посъветвала да я заведеш на доктор да и изтиска жлезите,тогава и ще си изправи ушите бързичко! :blink:

Какво??  Нещо не разбрах  :huh: кой жлези??
И какво общо имат те с изправянето на ушите??  :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#6714 Потребителят е офлайн   Велимир Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Всичко което ми доставя удоволствие,от разходките с Фарел до лятното Мохито вечер!!!
Публикувано: 09 February 2009 - 07:42 PM

Techichi пърово ми е интерсено защо не си качила снимки на твоето породисто куче???И второ не осъзнавате ли че това е просто начин да се правят пари.Родословия,породи и всякакви такива глупости.И най накрая забравяш че имаш домашен любимец,защото той вече представлява стока за продан.Породист е,може да опложда,децата ще са със 100 евро по скъпи от другите,супер!!!И какво обичаш ли домашния си любимец в такъв случай?И как изобщо реши че кучето ни не е мини пинчер при положение че е,според теб как изглеждат мини пинчерите???Може дядо му да не е аристократ от някой германски дворец но какво от това???И защо да не ги развъждаме,кой стопанин не би искал да си има и малки кученца?Не искам повече да пиша по темата,ако някой го хареса може да ни потърси.
User's Signature

Trust me it's paradise

#6715 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2009 - 07:58 PM

Lutova_83, доктора да и изтиска аналните злези.А какво общо има -има ,ще го разберете като натрупате повече опит.Нека го направи ,ако иска ,разбира се ,пък после да каже.Ако бъркам,ок,ще и се извиня и каквото трябва.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#6716 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2009 - 08:01 PM

Аха...не че нещо но не бях го чувала това  ;)  не споря, просто ми стана интересно.
techichi мисля, че вече може да пуснеш снимката на онази красавица, която така и не видяхме  ;)
User's Signature

Качена снимка

#6717 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2009 - 08:29 PM

Цитат

И второ не осъзнавате ли че това е просто начин да се правят пари.Родословия,породи и всякакви такива глупости.И най накрая забравяш че имаш домашен любимец,защото той вече представлява стока за продан.Породист е,може да опложда,децата ще са със 100 евро по скъпи от другите,супер!!!И какво обичаш ли домашния си любимец в такъв случай?И как изобщо реши че кучето ни не е мини пинчер при положение че е,според теб как изглеждат мини пинчерите???Може дядо му да не е аристократ от някой германски дворец но какво от това???
  Значи    начин  е  да  се  правят  пари  както  се  е  получило  в  вашия  случай .  и  са  ви  го  прода;ли  за  куче  с  родословие а  то  не  е . А  родословието  и  обичта  нямат  нищо  общо  повярвайте  ми  ;) . Вашето  кученце  е  мини  пинчер  НО както  не  въднъж    е  писано  в  темата в  БГ  мини  пинчерите  са  смес  от  много  дребни  породи .  Кучета  отговарящи  на  стандарта  и  с  документи се  броят на  пръсти . Никой  не  може  да  ви  спре  да  си  развъждате  кучето ,  решението  си  е  ваше  .  Но го  обмислете . Сигурен  съм  че  никой    в  форума  няма  нищо  против  вас  или  кучето  ви  ,  просто  питате  и  ви  се  отговаря  :blink:
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#6718 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2009 - 09:07 PM

Велимир, каквото имах да ВИ кажа го казах по възможно най-деликатния начин с уважение към вас.Не съм качила снимка на моето куче,защото развъждам професионално чихуахуа и още две породи.Дали,,осъзнавам,че това е начин да се правят пари,родословия,породи  и всякакви такива глупости,,,да осъзнавам,че сте пълен лаик по отношение на кинологията и поради тази причина не е желателно да ме нападате/а по нататък и друг/.Мен не слушайте и аз повече няма да се впечатлявам от вас,но обърнете внимание на Бушката,Иван и другите.Разбирам от пинчери,защото преди 22 години се сдобих с това което сега ВИЕ имате и от тогава изучавам и обожавам тази порода.Аз не по малко обичам кучетата си,дори може би повече от вас.Видях кучето Ви,много е сладко и толкоз.Не от всяка клонка става свирка.Затова има толкова излъгани стопани,защото има хора мислещи като вас!Мразете ме и ми се сърдете колко си искате.Обичайте си животинката и се информирайте за породата.Желая ВИ от сърце щастие!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#6719 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2009 - 09:27 PM

Lutova_83 не съм забравила за снимката,но при мен все още опцията за снимки ,,не работи,, ;D,ще чакаме!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#6720 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 09 February 2009 - 09:47 PM

Цитат

Lutova_83 не съм забравила за снимката,но при мен все още опцията за снимки ,,не работи,, ;D,ще чакаме!
Качи я на друг сайт или в галерията си и дай линк. Иначе ще има да почакаш  ;)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#6721 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2009 - 10:33 PM

Снимките са в галерията ми.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#6722 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 February 2009 - 10:57 AM

Тези спорове скоро няма да спрат .Аз също не знаех откъде да си взема минипинчер ,когато исках да имам точно такъв домашен любимец.Търсих в нета ,по зоомагазини ,развъдници . Никъде не намерих развъдник за мини пинчер или развъдник където да развъждат и мини пинчер, освен др. порода. Какво можех да направя, да се обърна към някой зоомагазин или  борса защото само там открих тая порода ,която ме интересуваше (колкото и нечистокръвна да е тя). Или можеше да се обърна към някое германско дружество да ми изпратят такъв ,защото видиш ли в БГ няма чистокръвни пинчери . В крайна сметка аз и детето ми просто искаме домашен лщмицец с не толкова големи размери ,заради размера на жилището ни (уточнявам защото преди време някой ми беше предложил да си взема куче от улицата ,защото било същата работа . Ама те са по- едрички ,да уточня аз). Нито ще го водя по изложби ,нито по състезания или експертни оценки, просто си имаме малко животинче за гушкане.А за размножаването съм съгласна , мисля ,че като порасне още малко и трябва да се кастрира за да не се мъчи животното (още е на 8 месеца ,а като види женска -подивява).  :blink: И аз с добри чувства към всички ,без да искам да засегна някого.
п.п. Към развъдчиците на кучета , следкато тая порода е една от най -търсените за масово потребление домашни любимци ,не се хванете да я развъждате ,пък оборот ще има.  B)

#6723 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 February 2009 - 10:59 AM

в галерията се виждат само сега качените снимки ,старите не се виждат , кой трябва да го оправи тоя саит

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 335
  • 336
  • 337
  • 338
  • 339
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни