Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • 341
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#6761 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 February 2009 - 08:45 PM

Не искам повече да споря и да спамя темата.Нека да пишат тези с чистопородните мини пинчери.

А  вашето  куче  каква  порода  е  ?  

Мини пинчер е
:Танц:
[/quote]  Имам  доста  кучета  чихуа  хуа  ,  немски  догове ,    той - териери  ,  а  и  пинчеро подобни  както ги наричате ,  преди да    спорите  с  някой  по  добре  се  замислете  дали  не  разбира  малко  повече  от  вас  ;)    не  визирам  себе  си  а  други  които  повярвайте  ми  имат  години  опит  с  различни породи .
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#6762 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 February 2009 - 08:57 PM

Никога не съм твърдяла че моето куче е истински мини пинчер, и не се правя на обидена примадона.За мен тя си е най красивото куче, което не бих заменила за който и да е чистопороден екземпляр.
Но тук във форума има страхотни пинчери(кото Арчи на Барбарончето, Микеланджело и много други), който по нищо не отстъпват на чистопородните, родословни пинчери.
User's Signature

Качена снимка

#6763 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 10 February 2009 - 09:13 PM

Цитат

който по нищо не отстъпват на чистопородните, родословни пинчери.
Ти такива виждала ли си изобщо?!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#6764 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 February 2009 - 09:26 PM

След като в БГ няма порода мини пинчер , предлагам да смените името на темата "Подобия на мини пинчер" , а тези които имат и и се интересуват от чистокръвните мини пинчери да си направят нова тема .Тая да си остане за нас - подобията понеже почти 500 страници са запълнени с подобия...  B)

#6765 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 10 February 2009 - 09:29 PM

Цитат

След като в БГ няма порода мини пинчер , предлагам да смените името на темата "Подобия на мини пинчер" , а тези които имат и и се интересуват от чистокръвните мини пинчери да си направят нова тема .Тая да си остане за нас - подобията понеже почти 500 страници са запълнени с подобия...  B)
А сега иди и плясни един шамар зад врата на Админ и му кажи да действа бързо с преименоването на темата.  :Абе, ти чуваш ли ме?!:
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#6766 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 February 2009 - 09:32 PM

Цитат

Цитат

Да бе...виждала съм ....в къщи си имам един такъв ... B)            :sarkastichen:     ^_^
User's Signature

Качена снимка

#6767 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 February 2009 - 10:21 PM

Цитат

Цитат

;D ;D ;D ;D ;D ;D  bushkata , ти  вкара хората  директно в "световната лига"  ;D ;D ;D ;D .... те още до клубното първенство не могат да се доберат, ти отиде ....твърде далеч  ;D ;D ;D

Разбирам те защо се "впрягаш" така ! Ти си една от личностите, които са най-добре запознати с последствията от такова "изключително любящо и изпълнено с хуманни чувства РАЗМНОЖАВАНЕ".  B) Съветвам всички тук да разгледат и прочетат МНООООГОООО сериозно онзи раздел "Без дом" в края на форума и да разберат как и защо някои хора тук са "фанатици", "Хитлеристи", "фашисти" и прочие. Защото и аз подскачам като опарена, особено като вземат да ми обясняват как съм "забогатяла" от чистопородните си кучета. Тази тема мноооогоооо я обичам. Просто не мога да се въздържа - толкова обичам тези реплики и теми с волни разсъждения !
РАЗГЛЕДАЙТЕ И ПРОЧЕТЕТЕ МНОГО СЕРИОЗНО РАЗДЕЛ "БЕЗ ДОМ" НА ТОЗИ ФОРУМ И ТОГАВА МИ ОБЯСНЯВАЙТЕ КАК НЯМАЛО НИЩО ЛОШО В ТОВА ДА СИ РАЗМНОЖИТЕ КУЧЕНЦЕТО. И повярвайте ми там е представена по-приемливата страна на нещата, защото bushkata ви е дала линк към много по-потресаващи неща   
А на онзи потребител, който задаваше въпросът "Може ли да се спре всичко, което не ти харесва ?" , в духа на темата за "фанатиците и фанатизма" и сравненията с хората, ще му обърна внимание само към един факт от съвременната човешка история - расизмът. Добре, че Мартин Лутър Кинг не е разсъждавал по този начин, защото и досега в САЩ чернокожите щяха да се третират като второстепенна раса. Да и досега има расисти, но колко са те в сравнение с останалите ? Оставям на вас да разсъждавате още по въпроса кое има смисъл и кое не.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#6768 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 February 2009 - 10:47 PM

Искате да кажете,че само не чистопородните кучета са на улицата ли?И каква е гаранцията...някой знае ли съдбата на породистите кучета........ние също не сме ги взели-ей така.....гледаме ги с най-хубавата храна.....водим ги на ваксини.....и най-важно-не гледаме на тях като на стока за скъп разплод......
За расизма.......нещо не те разбрах.......всъщност моята идея беше че вие се държите като такива.

#6769 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 10 February 2009 - 10:53 PM

Искам да кажа, че много малка част от чистопородните попадат на улицата, но пък е пълно с такива които са подобия на породни и които са взети за породни, пък нещо не се е получило.

Ако никой не се възмущава и не бойкотира този начин на "възпроизвеждане", което вие така охотно толерирате, картинките от "Без дом" и линковете на bushkata  няма да намаляват, а ще стават обичайна гледка. Това искам да кажа. А ако за вас това означава да съм "расистка" - ок, нямам против. Нека бъда расистка, според вашите стандарти! Поне се старая от моите "расистки" развъдени кучета никое да не попадне на такова място.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#6770 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 10 February 2009 - 11:05 PM

Цитат

...гледаме ги с най-хубавата храна.....водим ги на ваксини.....и най-важно-не гледаме на тях като на стока за скъп разплод......

Това също ми е мнооого любима реплика !!!!  ;D
Изкушавам се да отговоря, но е писано толкова много и по тази тема, че .... направо се отегчавам .... B)
User's Signature

#6771 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 February 2009 - 10:29 AM

Цитат

Цитат

...гледаме ги с най-хубавата храна.....водим ги на ваксини.....и най-важно-не гледаме на тях като на стока за скъп разплод......

Това също ми е мнооого любима реплика !!!!  ;D
Изкушавам се да отговоря, но е писано толкова много и по тази тема, че .... направо се отегчавам .... B)

Защо ти е любима , защото нашите некачествени кучета не могат да ядат първокласна храна ли ,какво.  :huh:

#6772 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 February 2009 - 10:44 AM

БРУНО, любима ми е защото винаги нещата се смесват. Храненето и грижата за каквото и да е животно не зависи нито от произхода му, нито от външния му вид. Когато човек поема грижата над едно живо същество е ЗАДЪЛЖЕН да направи най-доброто за него, разбира се по силите си, а ако не може да потърси възможност друг да го направи.
Произхода (родословието) на едно куче не определя грижата, която трябва да се полага за него, а проблемът, който се коментира на последните страници е не грижата, а точно произхода. Явно повечето хуманисти между вас не могат да проумеят точно тази разлика в позициите, а тя е коментирана в много други теми и затова ми е отгечително и досадно да го правя и тук.
Така, че не ми поставяй знаци, за които нямаш мотивация. Почувствали сте се засегнати за нещо, което сте изкоментирали публично и ви е обяснено, че бъркате нещата, а сте си позволили да квалифицирате хората само и единствено на основата на критиката им към това, което сте обявили, че ще правите, без дори да се замислите над причините за тази критика.
User's Signature

#6773 Потребителят е офлайн   ani_casillas Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 February 2009 - 03:36 PM

Здравейте :)
От Коледа си имам кученце- Хера  :blink:
Подари ми я приятелят ми. Кучето няма родословие, не е доказан пинчер, дори не знам дали е пинчер.
Моля да погледнете снимките й, и да кажете мнението си.. Писах в друг форум за да питам пинчер ли е или не, и ми казаха, че прилича.
Не съм от хората, които държат кучето им да е доказано отвсякъде, задължително с някаква порода и т.н.
Мисля че е кръстоска между мини пинчер и друго куче, въпреки че човека от който го е взел приятеля ми му е твърдял че е мини пинчер.
Питам ви за информация, обичам кучето си не заради породата му.
Ето и снимки на малката: http://www.album.bg/...mages/10177566/
User's Signature

Надявам се много скоро пак да сме заедно, мое любимо животинче

Качена снимка

#6774 Потребителят е офлайн   Велимир Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Всичко което ми доставя удоволствие,от разходките с Фарел до лятното Мохито вечер!!!
Публикувано: 11 February 2009 - 05:32 PM

Последно!!!Защо изобщо се месите в разговорите на "обикновените" стопани като виждате че никой не е съгласен с вас и не постигате нищо.Малко даже ви съжалявам  :'(защото всяка вечер си лягате с мисълта че не сте си изпълнили мисията ;D
User's Signature

Trust me it's paradise

#6775 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 05:37 PM

Цитат

Последно!!!Защо изобщо се месите в разговорите на "обикновените" стопани като виждате че никой не е съгласен с вас и не постигате нищо.Малко даже ви съжалявам  :'(защото всяка вечер си лягате с мисълта че не сте си изпълнили мисията ;D
Не един човек е разбрал това, което се казва. Примери има тук във форумите. Така че усилията ми са възнаградени - и един да е, пак ще съм доволна. Доволна, че има мислещи хора, които успяват да проумеят грешката си и да не я допускат втори път, а има и такива, които питат предварително и след тиради от рода на горните - да се ориентират в правилната посока.
За тези които тропат с крак и викат "Нама па!", като нацупени деца, мога само да съжлаявам. За тях, за кучетата във фермите които обричат на страдание с покупката си, за поколенията с неизвестно здраве и психика, бледо копие на някакви си породи.
User's Signature

#6776 Потребителят е офлайн   Велимир Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Всичко което ми доставя удоволствие,от разходките с Фарел до лятното Мохито вечер!!!
Публикувано: 11 February 2009 - 05:45 PM

Вие сте "  :->)  "
User's Signature

Trust me it's paradise

#6777 Потребителят е офлайн   neonkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 06:02 PM

Малее -какъв спор се е развихрил!  :rolleyes:
То и аз не разбрах -когато решиш да си купиш породист Мини пинчер -никой във форума неможе да помогне - непородист мини пинчер -също вдигат рамене!
Когато някой пуска снимка на любимеца си и казва -Ако ни харесате -може да се размножим -всички ахват!
Че какво лошо е казано -той не е пуснал обява -моето куче ви иска за секс!
Той само пита -а вие веднага как се размножава му разправяте -ами ако има някой ще се отзове -ако няма си пускаме снимки на -Непородистите си пинчери и продължаваме!
Всеки който си е купил от тази порода куче -първо питаше тук -от къде да си вземе породист -но аз така и не успях да видя -откъде се взимат такива. и защо тогава не помагате?
Всички кучета се вкарват -породисти -ами и те нямат документи за такива!
А пък ако си имаш поколение от твоя любимец -все едно ще ги пуснеш на улицата ли -вместо да ги подариш на някое семейство да се грижи за него. никой не говори за забогатяване -защото от едно две поколения такова забогатяване няма!
User's Signature

Качена снимка

#6778 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 February 2009 - 06:36 PM

neonkaa, защо не вземете да прочете ПО-ЗАДЪЛБОЧЕНО за какво всъщност се спори в последните 5 страници и тогава да изказвате мнение. От това, което сте написали личи само, че сте прочели по диагонал за проблема.
И нека Ви попитам - кой, по-точно, очаквате да ви помогне ? Как си представяте тази помощ при избора Ви на куче ? На хиляди страници в този форум се цитира сайта на БРФК и съответните клубове и дружества, които имат отговорници и хора, които биха могли да Ви помогнат с информация за клубовете по съответната порода в близките и по-далечните страни. Каква повече помощ очаквате ?!? Проблемът, обаче, си стои един и същ - както на предните страници е обяснила bushkata, Вие сте съгласни да си закупите суперплазма за 2000 лева, но не сте съгласни да дадете подобна сума за качествено и наистина породисто куче с доказан произход. Колкото и да е прозаична причината - тя е точно такава. Нарича се манталитет. Защото, мили мои родни картинки, нашият стандарт не е като този, откъдето може да си закупите подобно животно и там сумите за породисти животни са такива. Освен това, никой не може и не бива да ви бъде посредник в такива отношения, защото решението трябва да е само и единствено ВАШЕ. Дискусията, уважаема neonkaa, е за това, че след като липсват документи за произход на кучето, котката, мишката и прочие те не могат да се назовават ПОРОДИСТИ или да им се приписва порода, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА КАКВО ПРИЛИЧАТ. Никой не може да Ви забрани да си РАЗМНОЖАВАТЕ животинките, като задоволявате личния си емоционален свят, но не можете и да нападате с подобни квалификации като "фашисти" и прочие тези, които се опитват да Ви покажат отрицателните ефекти при подобна дейност.

Уважаеми Велимире, нито се изживявам като мисионер, нито ще тръгна да проповядвам идеите си. Защитавам ДОКАЗАНИ твърдения и закономерности, които много по-сериозни и по-ангажирани с проблема хора преди мен са открили и проучили. Жалко, че Вие  не желаете да разберете мотивите на хората, които Ви опонират и ще допринесете за НЕрешаването на проблема. Надявам се, че Вие ще спите спокойно, задоволявайки емоционалното си възприятие за физиологичните функции на Вашия любимец, за които той не отделя чак толкова време, колкото Вие и въобще не биха му липсвали ако не ги практикува, колкото на Вас, повярвайте ми !  ;) Попитайте и ветеринарния си лекар! Той ще Ви го обясни подробно и вещо !
User's Signature

#6779 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 February 2009 - 06:48 PM

ani_casillas , Хера е прекрасна !!! Обичай я и се грижи за нея - тя има нужда само от това ! Успех и на двете!!! :blink:
User's Signature

#6780 Потребителят е офлайн   barbaron4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 09:19 PM

Отдавна не съм влизала и днес определено бях изумена :o Какво става бе хора?За какво са всичките тези спорове?Каква е тази злоба и негативно отношение :rolleyes: Я пуснете малко снимки на мъниците :wub: Хера е неветоятна да ти е жива и здрава :wub:
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • 341
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема