Мини Пинчер
Публикувано: 16 February 2009 - 11:12 AM
И ние станахме вече на пълни три месеца -лудеем и хубавеем и все ме дебне като седна да го гушкам -исега пред компютара като съм седнала той се е сгушил на коленете ми ;D!
А относно породата -нашия татко каза че като не е мини пинчер ще му викаме -мино пиножка :P а ето и снимчици от нашия ушко
А относно породата -нашия татко каза че като не е мини пинчер ще му викаме -мино пиножка :P а ето и снимчици от нашия ушко
Публикувано: 16 February 2009 - 02:51 PM
Публикувано: 16 February 2009 - 09:23 PM
Аз съм новичка в тоя сайт, пък имаме нашия Рики Мартин от 2 годинки :blink: , но нищо простено ми е...исках да ви питам правите ли си някакви срещи, защото моят е много игрив и контакта с други от неговата порода според мен му е много приятен ;D. Въпреки, че малко ни поизлъгаха и не е много мини, и ушите му са клепнали, но на мен това не ми е проблем, надявам се и на вас да не ви е ;) . Ще кача някои убийствени снимки някой друг път.( вашите са много, много, МНОГО сладички)
Публикувано: 20 February 2009 - 07:45 PM
Дааа. много е хубав и нови абонати имаме!
Незнам за вашите любимци -ама моя Майки все е гладен
. беше набарал на кака си баничка -която тя беше забравила в чантата си и я беше изял -корема му подут. вървии квичи обаче аз готвя и той пак гладен върви след мен! За чишкането вече знае къде. но за акането един ден знае къде на другия забравя. а за вън и дума да не става -или го е страх или му е студено но не иска на вън!
Незнам за вашите любимци -ама моя Майки все е гладен

Публикувано: 24 February 2009 - 07:14 PM
Рафи вече е 820г. на 3,5 месеца.Похапваме с голям апетит,особенно месо. :D .Тая седмица е на трета ваксина и мислим вече да почваме да я учим да свиква с нагръдник.Почна да душка много насам,натам и пребягва като торпилка,неможем да я хванем :lol: .Малко от време навреме ни клепва едното уше :) иначе сме ОК

Публикувано: 25 February 2009 - 10:54 PM
Здравейте на всички. :) Отдавна не съм писала :( И ние вече станахме на 3 месеца. Голямо лудеене е из къщи- носи на кака си плюшените играчки, къса пантофите, посяга на доста по-големи от нея неща ... чудо голямо ;) Искам да ви питам нещо относно възпитанието на малчовците. За нашата госпожица се оказва "непоносимо" да й се скараме
Който й се скара, получава яко лаене насреща. Вашите така ли правят, или нашата принцеса е много чувствителна?