Мини Пинчер
Публикувано: 06 March 2009 - 01:42 PM
4 кг трябва да е и по стандарт мини пинчера ^_^ .
sladko angelche отстрани на лентата пише контролен панел.Влизаш и търсиш опцията за Аватар намира се в ляво.Цъкваш там и ще се оправиш. ;]
Сега като гледам тук доста новички има или поне аз не ги познавам.Така е де като се мяркаме в темата от дъжд на вятър.
Това е моята мини пинчерка на 8 години (април прави 9) казва се Габи.
sladko angelche отстрани на лентата пише контролен панел.Влизаш и търсиш опцията за Аватар намира се в ляво.Цъкваш там и ще се оправиш. ;]
Сега като гледам тук доста новички има или поне аз не ги познавам.Така е де като се мяркаме в темата от дъжд на вятър.
Това е моята мини пинчерка на 8 години (април прави 9) казва се Габи.

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 06 March 2009 - 04:55 PM
А по колко пъти акат вашите мъници?
Моят кукон осем пъти на ден ака и още неиска да научи че всичко се прави в банята -само чишка там. и ходя само обирам барабонки -я в спалнята. я на терасата. я в детската под леглото -я в хола под масата. вече настръхвам като видя. а като му се карам пък става страхливо кученце. а за наградките -като че ли не разбира че се дават не само за чиш. а и за ак!
Иначе го водих при вета за тази подутина между ръменете от ваксината. че вече 8 ден стои -даде ни едно кремче миришещо на мента и каза да го масажираме всяка вечер за да се разнесе.
Моят кукон осем пъти на ден ака и още неиска да научи че всичко се прави в банята -само чишка там. и ходя само обирам барабонки -я в спалнята. я на терасата. я в детската под леглото -я в хола под масата. вече настръхвам като видя. а като му се карам пък става страхливо кученце. а за наградките -като че ли не разбира че се дават не само за чиш. а и за ак!
Иначе го водих при вета за тази подутина между ръменете от ваксината. че вече 8 ден стои -даде ни едно кремче миришещо на мента и каза да го масажираме всяка вечер за да се разнесе.
Публикувано: 06 March 2009 - 07:59 PM
Ами случвало ни се е и по 2 пъти на ден да акаме,но не и 8
.Взехме й една храна на Педигрий за малки кученца и откакто я яде нещо почна да пишка често,въпреки че храната е суха
.На няколко пъти даже се поизложи та свърши работа вътре,но от 2-3 дни нямаме провинения :).Вършим си работата навън.

Публикувано: 07 March 2009 - 10:18 AM
sladko_angel4e теглото на мини пинчера варира от 2 до 4 кг.На стандартния пинчер от 12 до 16.

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
Публикувано: 07 March 2009 - 10:59 AM
Bruno за сега е към 2.500 кг. , на 9 месеца е иска ми се да не расте повече , но си мисля че ще стане към 3- 3,500
Публикувано: 07 March 2009 - 07:14 PM
БРУНО, в Mar 7 2009, 08:59 AM, написа:
Bruno за сега е към 2.500 кг. , на 9 месеца е иска ми се да не расте повече , но си мисля че ще стане към 3- 3,500
Нашият Майки беше 2.400 кг. на 6 месеца. Сега направи годинка и пак е толкова. Т.е. до шест месеца наддаваше и край

Публикувано: 07 March 2009 - 07:14 PM
neonkaa, в Mar 7 2009, 04:50 PM, написа:
ichi А как -колко пъти на ден и по кое време се разхождате навън?
През 2-3 часа я изкарваме навън.Особено след бурна игра 100% свършва работа.Също и след сън.Сутрин като се събуди веднага навън,наобяд ако спи пак,след заиграване пак...
Поне засега този режим действа и даже да се опусне вътре като й се скараме знае че е сгрешила.