Мини Пинчер
Публикувано: 13 March 2009 - 07:37 AM
Следя постоянно обявите в нета и в позвънете за пинчери Много ме е страх да не си купим пак болно куче Вчера една продавачка в зоомагазин ,се обърна и ми вика ,,Г-жо ,Гаранция-Франция"Почти разревана излязох веднага от там Ние купихме Джеска от обява във вестника Жената ,която я продаваше се занимавала с отглеждане и развъждане на пинчери Дори направихме оглед на родителите Всичко изглеждаше нормално ,платихме 350лв и се прибрахме в къщи От там започнаха нашите проблеми След 15 дни Джеси влезе за първи път в стационара на ОВКлиника ,лежа там 5 дни ,после в къщи 5 дни ,пак в стационар .........И така беше почти 8 месеца Накрая тя изнемогваше от мъка Казаха ,че е родена болна ---имаше хронично възпаление на паротитните жлези Доста клиники и лекари се мъчиха с това възпаление ,но никой не успя да ни излекува Плащахме толкова много ,но всичко го правихме с надеждата че,тя милата, да се оправи Докторите само са ни давали празни надежди

СИТИ
Публикувано: 13 March 2009 - 11:49 AM
jesy намери Анчето,тя е от Варна и има развъдник за пинчери.Пише в темата за чихита ,а тук отдавна не е писала.
Как ,бе хора се пращат лични съобщения.За 5-те год вече 3 форума обновихте,хептен ме ошашавихте.
Как ,бе хора се пращат лични съобщения.За 5-те год вече 3 форума обновихте,хептен ме ошашавихте.
Публикувано: 13 March 2009 - 05:12 PM
4afi, в Mar 13 2009, 10:49 AM, написа:
jesy намери Анчето,тя е от Варна и има развъдник за пинчери.Пише в темата за чихита ,а тук отдавна не е писала.
Къде е този развъдник , аз също съм от Варна но не можах да намеря развъдник наблизо когато търсихме кученце. Взехме го чак от София
Публикувано: 15 March 2009 - 09:34 PM
Здравейте момичета -как са вашите бебовци. нещо ново при тях -marki sladko_angel4e ichi durka -извенявам се ако съм пропуснала някой мъник -но се орентирвах по таблиците отдолу и познатите вече!
Моя мъник така и неиска да излиза навън -излизаме с дърпане на каишката и отиваме до 50 метра от блока. където се научихме да чишкаме и веднага се връща! А ако излизаме на далеч се гушкаме и после се дърпаме до в къщи! Иначе като излезнем навън тамчишкаме.аакогоизведа след ядене почнахме и вън да акаме -но се изисква време и разходки! Все ме дебне да седна и той да се гушне в мен и наистина акаме по 6-6 пъти на ден. мисля да говоря с вета по въпроса!
Теглех го днес вече сме 1.300кг. и пак ни е клюмнало едното ушенце -незнам тоя път защо. имам чувството че кака ни много го гушка и стиска като го прегръща!
Моя мъник така и неиска да излиза навън -излизаме с дърпане на каишката и отиваме до 50 метра от блока. където се научихме да чишкаме и веднага се връща! А ако излизаме на далеч се гушкаме и после се дърпаме до в къщи! Иначе като излезнем навън тамчишкаме.аакогоизведа след ядене почнахме и вън да акаме -но се изисква време и разходки! Все ме дебне да седна и той да се гушне в мен и наистина акаме по 6-6 пъти на ден. мисля да говоря с вета по въпроса!
Теглех го днес вече сме 1.300кг. и пак ни е клюмнало едното ушенце -незнам тоя път защо. имам чувството че кака ни много го гушка и стиска като го прегръща!
Публикувано: 15 March 2009 - 09:41 PM
Здравейте,Лейди расте и буйства,но и мен ме притеснява един факт.Постоянно хапе,драска,много е непослушна и не знам как да я превъзпитам
иначе след 10 дена сме на 2рата ваксинка и след 3 седмици ще можем да излизаме вече и да се радваме на хубавото слънце :)
Jesy да ти кажа,че една моя позната предлага мъжко мини пинчерче на 2 мес., много е сладко и мнооогоо лакомо,но е чак в Пловдив.Ако се интересуваш няма проблем , ще ти дам координати.
Jesy да ти кажа,че една моя позната предлага мъжко мини пинчерче на 2 мес., много е сладко и мнооогоо лакомо,но е чак в Пловдив.Ако се интересуваш няма проблем , ще ти дам координати.
Публикувано: 16 March 2009 - 10:47 PM
Здравейте.
Преди месец си взех мини пинчер. Казва се Доди. Женска е, родена е на 05.10.08г.
Ще почна и аз често да посещавам форума, защото ми се иска да разбера повече неща за породата, пък и да й намеря малки приятелчета евентуално.
Аз се казвам Хриси. Имам още 3котки и 2 кучета, ама те са големи породи - овчарки.
Май малко прекалих с представянето, за това ще се спра за сега.
Качвам и снимка на Додина. -_-
Преди месец си взех мини пинчер. Казва се Доди. Женска е, родена е на 05.10.08г.
Ще почна и аз често да посещавам форума, защото ми се иска да разбера повече неща за породата, пък и да й намеря малки приятелчета евентуално.
Аз се казвам Хриси. Имам още 3котки и 2 кучета, ама те са големи породи - овчарки.
Май малко прекалих с представянето, за това ще се спра за сега.
Качвам и снимка на Додина. -_-
Публикувано: 17 March 2009 - 11:47 AM
Здравейте,не съм писала от цяла вечност.Има много нови кученца.Влизам само да ви се похваля че ще си имаме бебчета,вчера бяхме на ветеринар за обезпаразитяване и да потвърди че е бременна.Кученцата трябва да се родят между 1,04 и 6,04.Много се радваме,че ще си имаме бебенца.Кажете ми нещо повече за бременните пинчерчета.Айра е 1,900 а бащата е 2 кг.Надявам се да е само едно бебенце,че да не ми се измъчи милото.Не можах да намеря информация във форума за бременните кученца.
Само не ме нападайте,че сме заплодили кученцето си.

Само не ме нападайте,че сме заплодили кученцето си.
Публикувано: 18 March 2009 - 08:37 AM
Мама на Теди,ако е едно кученце ще е по лошо от две,по простата причина че ще е едро.По добре две,но по дребнички.
Нормално е да падат зъбките,иначе какво ще прави с два реда зъби
Нормално е да падат зъбките,иначе какво ще прави с два реда зъби

Вход

Горе
Цитиране +