Мини Пинчер
Публикувано: 19 March 2009 - 09:39 PM
neonkaa, в Mar 18 2009, 09:14 PM, написа:
Нашият хубавец е много игрив и вече знае няколко команди -седни. легни -това когато го храня или иска някое лакомство. и като му викнем -"кое е там -дръж " --и той милия почва да лае. и също кака му като хвърли играчка. той я носи пак да му я хвърля -изглежда не му се играе сам а иска нейното внимание и тя почна да му казва -"доне си я" -та да свикне и с тази команда. иначе като му омръзне или намери нещо различно -я пантофа. я обувка. я чорапче . я дървена лъжичка. играчка. абе каквото намери трупа в къщичката си и до довечера неможе да се намуше от препупване вътре сам!
И моята Дудона е така, още от първия й ден с нас като й хвърлиш играчка и тя я носи
Публикувано: 21 March 2009 - 10:04 PM
ние извеждаме Бруно най-малко 3 пъти на ден , понякога и 4. През почивните дни го водим и на по- дълги разходки в морската градина
Публикувано: 22 March 2009 - 05:21 PM
kris4an, в Mar 20 2009, 01:20 PM, написа:
Искам да ви попитам всички вас собственици на мини пинчери колко често извеждате вашите любимци ей така на разходка . Не говоря за изхождане, което както знам при тази порода е възможно да се върши и вкъщи а за разходка на въздух ?!
kris4an,Имам две мини кученца и двете пишкат и акат в къщи .Разхождаме се само и единствено за удоволствие и то при хубаво време.Чихитата не понасят студа и разходката в студеното време за тях е мъчителна . Изборът е твой.
Публикувано: 23 March 2009 - 12:30 PM
Chihita, в Mar 22 2009, 03:21 PM, написа:
kris4an, в Mar 20 2009, 01:20 PM, написа:
Искам да ви попитам всички вас собственици на мини пинчери колко често извеждате вашите любимци ей така на разходка . Не говоря за изхождане, което както знам при тази порода е възможно да се върши и вкъщи а за разходка на въздух ?!
kris4an,Имам две мини кученца и двете пишкат и акат в къщи .Разхождаме се само и единствено за удоволствие и то при хубаво време.Чихитата не понасят студа и разходката в студеното време за тях е мъчителна . Изборът е твой.
Ами как ги научихте точно ? Чувал съм и аз от много мои познати, че са си научили пинчерите да акат и пишкат като коте-в банята,ама не съм ги питал никога как точно . В леген тип котешка тоалетна ли го приучихте ?
Публикувано: 23 March 2009 - 12:59 PM
kris4an аз нямам пинчерче.......имам чухуа.....но и то си ходи само в банята.....свикна почти-моменталически.!От начало бяхме с памперс постелен на земята,но сега му слагам хавлийка и той си "чишка" там.Случвало се е няколко пъти голямата беля да я направи зад вратата,но това се случва-веднъж на 10дена......
Публикувано: 23 March 2009 - 02:36 PM
Здравейте,
тук можете да разгледаде много красоти за вашето кученце,надявам се да съм била полезна
www.groomin.bg
тук можете да разгледаде много красоти за вашето кученце,надявам се да съм била полезна
www.groomin.bg

Вход

Горе
Цитиране +