Мини Пинчер
Публикувано: 19 March 2009 - 09:39 PM
neonkaa, в Mar 18 2009, 09:14 PM, написа:
Нашият хубавец е много игрив и вече знае няколко команди -седни. легни -това когато го храня или иска някое лакомство. и като му викнем -"кое е там -дръж " --и той милия почва да лае. и също кака му като хвърли играчка. той я носи пак да му я хвърля -изглежда не му се играе сам а иска нейното внимание и тя почна да му казва -"доне си я" -та да свикне и с тази команда. иначе като му омръзне или намери нещо различно -я пантофа. я обувка. я чорапче . я дървена лъжичка. играчка. абе каквото намери трупа в къщичката си и до довечера неможе да се намуше от препупване вътре сам!
И моята Дудона е така, още от първия й ден с нас като й хвърлиш играчка и тя я носи

Публикувано: 21 March 2009 - 10:04 PM
ние извеждаме Бруно най-малко 3 пъти на ден , понякога и 4. През почивните дни го водим и на по- дълги разходки в морската градина
Публикувано: 22 March 2009 - 05:21 PM
kris4an, в Mar 20 2009, 01:20 PM, написа:
Искам да ви попитам всички вас собственици на мини пинчери колко често извеждате вашите любимци ей така на разходка . Не говоря за изхождане, което както знам при тази порода е възможно да се върши и вкъщи а за разходка на въздух ?!
kris4an,Имам две мини кученца и двете пишкат и акат в къщи .Разхождаме се само и единствено за удоволствие и то при хубаво време.Чихитата не понасят студа и разходката в студеното време за тях е мъчителна . Изборът е твой.
Публикувано: 23 March 2009 - 12:30 PM
Chihita, в Mar 22 2009, 03:21 PM, написа:
kris4an, в Mar 20 2009, 01:20 PM, написа:
Искам да ви попитам всички вас собственици на мини пинчери колко често извеждате вашите любимци ей така на разходка . Не говоря за изхождане, което както знам при тази порода е възможно да се върши и вкъщи а за разходка на въздух ?!
kris4an,Имам две мини кученца и двете пишкат и акат в къщи .Разхождаме се само и единствено за удоволствие и то при хубаво време.Чихитата не понасят студа и разходката в студеното време за тях е мъчителна . Изборът е твой.
Ами как ги научихте точно ? Чувал съм и аз от много мои познати, че са си научили пинчерите да акат и пишкат като коте-в банята,ама не съм ги питал никога как точно . В леген тип котешка тоалетна ли го приучихте ?
Публикувано: 23 March 2009 - 12:59 PM
kris4an аз нямам пинчерче.......имам чухуа.....но и то си ходи само в банята.....свикна почти-моменталически.!От начало бяхме с памперс постелен на земята,но сега му слагам хавлийка и той си "чишка" там.Случвало се е няколко пъти голямата беля да я направи зад вратата,но това се случва-веднъж на 10дена......
Публикувано: 23 March 2009 - 02:36 PM
Здравейте,
тук можете да разгледаде много красоти за вашето кученце,надявам се да съм била полезна
www.groomin.bg
тук можете да разгледаде много красоти за вашето кученце,надявам се да съм била полезна
www.groomin.bg