Мини Пинчер
Публикувано: 26 March 2009 - 10:27 PM
Публикувано: 28 March 2009 - 04:31 PM
Публикувано: 30 March 2009 - 09:24 PM

Публикувано: 31 March 2009 - 11:40 AM
Публикувано: 01 April 2009 - 12:59 PM
Голям проблем и е с лакомника -вчера набара една ябълка и я изяде. миналия ден дюнер. поминалия ден шоколадовите бисквити на таткото. преди това баничка. а още преди това разваленото тесто -и всеки път повръща и разтройство си има и всее на диета -само вода за да
се изчисти -незнам какво да го правя тоя лакомник -да не би да трябва да го храня по повече? Иначе за целия ден 50 грама гранули си ги хапва на четери хранения. и ака в банята по 5-7 пъти. и вета пък казва че много го хранем при тези изхождания!
Публикувано: 01 April 2009 - 05:30 PM
kris4an, в Apr 1 2009, 02:21 PM, написа:
Нашия Майки още от малък му взимам от тези сините памперси -подложки за чишкането за малки кученца от зоо магазините. едната е 1.20лв. -и от малък все там го слагахме и сега вече си знае и ми е много удобно -защото с две деца и отгоре на това татко забраван и все се бърза сутрин няма кой да се занимава в банята и той там се научи да чишка и вече и да ака ходи там. и нито мирише нито нещо мия след това -много ми е удобно -на всеки три дни се сменят. но имам такава постилка и в детската под леглото на каката ни -защото като е затворена вратата а той е при нея и се изпуска там. и също така и в хола -защото при затворени врати и когато сме всички в хола и не го забележем се изпуска под масата и там съм постелила -а и при нас като ходи по 5-7 пъти да ака -няма кой да го изкарва -изкарваме го на обед следобед и вечер!
Публикувано: 02 April 2009 - 10:35 AM
Гледам, че всички сте горе-долу с бебепинчовци. Да има някоя по-голяма пинчи да си търси мъж? На мен потомство не ми трябва, но моят милият никога не е имал взимане-даване със женска и е станал маниак с възглавниците:D Надявам се да му се поуталожат сексуалните апетити поне временно. Моите хора не дават да го кастрам. Чисто черен е, висок е 25 см. до холката, тежи малко над 3 кг. и е голям чаровник. Та така, търсим мацка за мимолетна връзка

Публикувано: 02 April 2009 - 07:58 PM

Публикувано: 02 April 2009 - 10:53 PM

Публикувано: 03 April 2009 - 04:38 PM
Сложих масата за обяд -две пърчета пици и две бутчета. за мен малчо и каката. но се обади леля ни да слезем до долу за малко и ние докато слезем Майки се качил на масата и изял всичко. и пак е с надут корем -а аз съм бясна. идва ми да го кача на масата и да го пребия- това е в яроста ми. защото и той се усети и избяга в кошарката си и от там ме дебне. а безнаказано ако му се размине пак ще се качи на масата. хубаво че в момента не ми е пред учите. че после ще съжалявам! Но какво да правя в случая?