ivan-z, в Apr 4 2009, 08:46 AM, написа:
Lunen_Ezdach - още един пример как първо се купува и после се мисли

дано всичко натам вече да е наред иначе солени ще ви излезнат спестените 50 лева . А относно оставянето на храна постоянно Skipper - къде прочете че съм написал пилешко . написал съм гранули даже точно какви . повярвайте ми тези гранули ги обожават а и няма да преядат с тях . но всеки си решава

аз ако не съм го изпробвал няма да го напиша . а и не смятам че ще загуби нещо ако го изпробва за седмица .
Иване, не съм казвала, че си написал пилешко, казвам да не се оставя храна по принцип. Моят Скипър яде пилешко, а пилешкото като престои малко на стайна температура и става за хвърляне, затова поясних какво ядем. Гранулите и цял ден да престоят, няма да се развалят, обаче целта е кучето да яде когато трябва, да му се създаде режим, а не винаги да има храна под носа, та да не посягало на човешката. И един чувал да има с храна, позната му на вкус, сложи ти едно саламче на масата и стой да гледаш дали няма да си навре носа там, освен ако не е научен да не го прави, а научаването не става като му даваш храна в изобилие.
За тези борси, трябва да се закрият, а ще се закрият, като хората спрат да купуват от там, защото са информирани какво се случва там. А това, че Лунен ездач е спасила една душичка от такова ужасно място, добре е направила! Просто ние не сме от хората, които могат да закрият едно такова място, но пък можем да разкажем на всички: НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ
dogshop-bg.com
Сладко ангелче, не се притеснявай! И моят Скипър в началото изобщо не искаше да се разхожда, качваше ми се по полата чак до врата и там се сгушваше и не искаше да слиза за нищо на света! Ела да го видиш сега, не излезе ли на разходка и започва да се сърди!