Мини Пинчер
Публикувано: 19 April 2009 - 10:22 PM
Момичета -нищо не казвате. сложихте ли вече на мъниците си нещо против кърлежи и бълхи? И какво? Там спреьове ли. шампоани ли. каишка за гушката знам че не е препоръчително за тази порода и се чудя какво да взема. много ги рекламират тези капки -Фронлайн! А докато се чудя -хванахме по гушката още един кърлеж
!

Публикувано: 20 April 2009 - 06:58 PM
Аз днес проверих по ветеринарни и магазини зоо -спрея Фронлайн -малкия е 36лв. и се продавал само при ветеринарите че магазините нямали право да го продават. но не ми хареса датата на годност -беше до края на тази година. и сама си пръскаш всеки месец по пет впръсквания. а капките за еднократна употреба или за един месец струват 12.50лв.. имаше някакъм спрей и сруваше7лева -но нещо цената ми се видя ниска. и нещо некачествено да не е ме притесни!
А и каишки ми предложиха -но били с прахове отгоре и небили за пипане -а моите деца все го гушкат и си играят с него и после ако си лизнат ръцете -може да стане натровяне! Мисля да си взема спрея Фронлайн -но ще търся поне с годност догодина -незнам дали ще има такъв!
А и каишки ми предложиха -но били с прахове отгоре и небили за пипане -а моите деца все го гушкат и си играят с него и после ако си лизнат ръцете -може да стане натровяне! Мисля да си взема спрея Фронлайн -но ще търся поне с годност догодина -незнам дали ще има такъв!
Публикувано: 20 April 2009 - 09:49 PM
Здравейте на всички
.chochi5 нашата Рафи е със същата украска като твоето,даже си помислих че можеби са от едно и също семеиство,но после прочетох че си от Симитли.
Единствено само че Рафи е с къса козинка.

Тук е като я взехме,беше супер малка

Единствено само че Рафи е с къса козинка.

Тук е като я взехме,беше супер малка

Публикувано: 22 April 2009 - 12:04 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com