Мини Пинчер
Публикувано: 30 April 2009 - 04:42 PM
Здравейте и от нас!!
Скоро не сме писали но много работа и успяваме само от време на време да прочетем.
Майки порасна. Вече е много послушен. Почти не хапем чужди хора /с малки изключения някои нахален, който иска да ни пипне
/ но това си е постижение.
Изпращам ви една снимчица да видите какво сме тигърче
Скоро не сме писали но много работа и успяваме само от време на време да прочетем.
Майки порасна. Вече е много послушен. Почти не хапем чужди хора /с малки изключения някои нахален, който иска да ни пипне

Изпращам ви една снимчица да видите какво сме тигърче

Публикувано: 02 May 2009 - 06:52 PM
Публикувано: 05 May 2009 - 04:55 PM
Публикувано: 05 May 2009 - 07:56 PM
При нас има доста нови неща..така да се каже. За почивните дни отидохме на село..горката Дуда и в двете посоки не престана да повръща
, много ми беше мъчно за нея. Има и нов дъждобран - един такъв сигнално зелен
, ще кача тия дни снимки и последно и Доди днес за първи път се разгони
..точно стана на 7 месеца и днес видяхме, че се е разгонила, но май почна по малко от снощи. И така - това са новините от нас
.

Публикувано: 06 May 2009 - 09:47 PM
Много са ви сладки пинчовците
!
Нашия хубавец и той се е разгонил и спортува върху една плюшена играчка -много е сладък с тия движения и захапва муцунката на плюшеното куче. но с извинение дъщерята вече два пъти ми го носи с изкарано пишле чак с топчиците -и ми вика как ще го пребере сега и колко му е голямо. а е само още на 9 години и срам ме хваща и се чудя как да обяснявам
защо го оголва така!
А и фотоапарата ни се развали и нямаме нови снимки!
Аз на моя хубавец му купих фронтлайн капки -12 лева за месец. които се слагат на вратлето и малко по гръбнака. че всеки път като си ходим до село и на другия ден му хващам кърлижче. и сега като ходихме уж няма -но гледам че е почнал да се чеши точно там където му капвах горе на вратлето капки -да не би да е силно и да го дразни кожата!
Изрових една снимчица -товани е любимата колибка

Нашия хубавец и той се е разгонил и спортува върху една плюшена играчка -много е сладък с тия движения и захапва муцунката на плюшеното куче. но с извинение дъщерята вече два пъти ми го носи с изкарано пишле чак с топчиците -и ми вика как ще го пребере сега и колко му е голямо. а е само още на 9 години и срам ме хваща и се чудя как да обяснявам

А и фотоапарата ни се развали и нямаме нови снимки!
Аз на моя хубавец му купих фронтлайн капки -12 лева за месец. които се слагат на вратлето и малко по гръбнака. че всеки път като си ходим до село и на другия ден му хващам кърлижче. и сега като ходихме уж няма -но гледам че е почнал да се чеши точно там където му капвах горе на вратлето капки -да не би да е силно и да го дразни кожата!
Изрових една снимчица -товани е любимата колибка

Публикувано: 06 May 2009 - 09:51 PM
neonkaa и ние имаме същата чанта,даже понякога и за колибка я ползваме.Твоето зверче на 5 мес се е разгонило, не е ли раничко(много не съм на ясно).Моята Лейди и тя скоро на 5 мес. ще стане.А вие сте и от Пловдив,може и рода да станем някой ден :)