Мини Пинчер
Публикувано: 08 May 2009 - 04:35 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 08 May 2009 - 05:22 PM
Ще пусна и снимка на таткото да си го припомните. Пускам и снимка на майката, заедно с таткото, когато "правиха" Марчо....

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 08 May 2009 - 07:35 PM
Diitoooooooo, в May 8 2009, 02:35 PM, написа:
Моята е на 7 месеца и има 4 ваксини. Не знам точно как стои въпроса, но може би може да ги биете и сега, по-късно. Иначе е сладурана Сузката.
Да знаете само какви футболни шорти уши майка ми на Дуда, че нали е разгонена и си е проблем. Още не е свикнала с тях и само как ходи
Публикувано: 08 May 2009 - 09:05 PM
sladko_angel4e, в May 6 2009, 07:51 PM, написа:
Ние сме от Тракия!
А за родата -ще дойдем да си я искаме момата
chochi5 -когатосе чудих какво да взема на Майкиси мислех за каишката и питах за къпането -казаха че препарата по каишката е прахообразен и като се къпе кучето трябвало да се сваля иначе ще се измие препарата. то май няма препарат който от къпането да си остане!
Публикувано: 08 May 2009 - 11:17 PM
нови сме във форума - Чарли е на годинка и половина и е страхотен жизнен и сладък пинчер , както всички останали представители на породата .Скоро ще кача наши снимки.
Искам да ви попитам за опита ви с кърлежите
Ако има подобна тема разглеждана тук само ми дайте линк за да прочета , защото вече незная какво да правя .
Публикувано: 09 May 2009 - 03:42 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 09 May 2009 - 05:45 PM
Щерката преди няколко нощи ме събуди и ми носи че го е хванала на ръката си да я пълзи -тя е на 9 годинки. и кога гледам и лази още един по пижамката -същата нощ бяхме нахапани с малкия и от бълхи и както съм алергична се подух цялата. а малкия само ходи и се чеши. пръсках навсякъде с Бандит!
Потърсих малко информация за фронтлайн -но няма много добри отзиви -ето тук пише и за каишките- че кучето може да получи алергия http://forum.dog.bg/...php/t15536.html
Ако имате и вие нещо пишете тук -за сега се споменава Адвантикс като по ефикасен!
А за фронтлайн сипише че си ги пренася кучето в къщи без проблем!
Публикувано: 10 May 2009 - 01:06 PM

Публикувано: 11 May 2009 - 09:35 PM

Публикувано: 12 May 2009 - 12:06 PM
sladko_angel4e, в May 11 2009, 11:06 PM, написа:
Благодаря :) Ще пробвам

Публикувано: 13 May 2009 - 07:08 PM
Ей -уморих се с борба с кърлежи и бълхи -няма отърване!
Всеки ден пръскам вкъщи с Бандит и пак ни хапят през ноща малчо и мен. или като разхождам Майки си ги носим в къщи или таткото ни от село ги мъкни -а и той пръска целия двор. и ме е страх да си го водим на село мъника да не вземе да докара пак и кърлижи -че тогава става страшно!
И вече се изморих и изтощих и незнам какво да правя -таткото ни вини Майки. а аз и сина ми сми зверски нахапани и се подуват -че сме алергични и ни сърби по четери -пет дни. и в градината ни питат дали нямаме шарка -ужас!
Сблъсквали ли сте се с такова чудо? То ме е страх да отидем на голяма разходка с кучо. а е с фронтлайн капки от седмица! И извенявайте за оплакванията ми!
А на Diitoooooooo и пожелавам приятни моменти с малката кукла -много е сладка!
Публикувано: 15 May 2009 - 10:41 AM
Моя малък дзвер се казва Ричи и е на 3 месеца. Днес ще ходим на 3-та ваксина и малко се притеснявам затова изчетох доста по въпроса...Надявам се да не го боли и всичко да мине добре. С нетърпение чакам първата разходка след 2 седмици. Иначе си е лакомник, доколкото разбирам като всички от тази порода

Вход

Горе
Цитиране +