Мини Пинчер
Публикувано: 15 May 2009 - 11:13 PM
Здравейте,вчера както си се разхождах дочух котешко мяукане от една кола и се оказа,че някакво коте се е заклещило между двигателя и машинариите под капака.Няколко часа издирвах собственика на колата,намерих го и се оказа едно супер сладко мъниче и вече Лейди си има дружка.Още не може много да го възприеме но.. ще свикне.За сега Лейди само го тормози горкото,направо го взе за топка.Само се гонят и хапкат.Просто в нас е много веселкоо
Ето и малко снимчици от нас

Публикувано: 16 May 2009 - 01:46 PM
здравейте на всички,цял ден ви чета мненията и ви гледам сладурковците и най-накрая се престраших да се регистрирам ("престраших" защото ми е за 1-ви път и не съм много в час).От скоро съм горда "стопанка" на една малка мишчица и всичко което пишите ми е интересно защото за 1-ви път гледам куче и всичко което споделяте ми е полезно.По нататък като се "отракам" малко ще се помъча и снимки да ви изпратя,а ако има някой по-услужлив и търпелив може да ми каже как става номера
Публикувано: 16 May 2009 - 02:34 PM
не се плаши и аз бях така но четох много в един друг форум който ми е много полезен свободна зона сано за животни но и тук има много инфо
за снимките под бялото поле където се пише съобщението има надпис прикачени файлове натискаш browse и щракаш на снимката която си избрала и после натискаш изпратъи дано да съм ти помогнала
за снимките под бялото поле където се пише съобщението има надпис прикачени файлове натискаш browse и щракаш на снимката която си избрала и после натискаш изпратъи дано да съм ти помогнала

Публикувано: 16 May 2009 - 05:13 PM
хихи голям сладур е малкия Арчи.
Някой от вас регистрирал ли се е за подаръка на Педигри, който рекламират по телевизията. Сега случайно попаднах на сайта и се чудя да изпратя ли анкетата, която искат, но ме притеснява така да се каже, че искат доста лична информация, а по-долу пише, че си запазват правото да я използват и не знам..чудя се какво да правя. Със сигурност до 3 седмици се получава тази награда, ако има още де..

Някой от вас регистрирал ли се е за подаръка на Педигри, който рекламират по телевизията. Сега случайно попаднах на сайта и се чудя да изпратя ли анкетата, която искат, но ме притеснява така да се каже, че искат доста лична информация, а по-долу пише, че си запазват правото да я използват и не знам..чудя се какво да правя. Със сигурност до 3 седмици се получава тази награда, ако има още де..
Публикувано: 17 May 2009 - 08:35 PM
Здравейте,аз съм доста притеснена.Лейди постоянно хапе котето за ушенцата или за вратлето и така го влачи из целия апартамент,горкото направо вече се чуди къде се намира.Не знам какво да направя, Лейди и от "не" не разбира,прави се че не чува и пак си знае нейното.