Никой неписа за с какво се обезпаразитихте -или може би още не сте?
И никой не писа да има проблеми в къщи с бълхите?
Ние се справихме с тях -пръсках цялата къща три пъти и да чукам на дърво се отървахме от неканените гости. а Майки независимо че е капки фронтлайн ни дадоха и пудра - и го пръскам всяка седмица преди излизане. а на село още ме го водя. че кърлижите са от там!
А иначе непослушко спи при кака си на леглото и изглежда го мързи ли през ноща да отиде до банята където чишка от време на време. та като оправях леглото видях. че е чишкал няколко пъти през седмицата на крайчето на леглото и на одеялото- жълто петно имаше и мокро. и сега го изкарахме в коридора. а той като че ли разбра че е направил беля там -защото му показах и си спи без да се обажда -жалва в коридора. но е като будилник. в 7.30 когато става каката ни на училище като взе да вие и пее да ставаме -всички ни събуди. е голям певец е

А по принцип много се слушаме и команди знае. но като го оставим сам -я някоя обувка ще изяде. я се качи някъде като котките и докопа нещо за ядене и се опраси -с две думи красавец!
Днес сме само двамата с него и много си угаждаме -но като се държим хладно с него много е примерен и няма грешки в него. вземем ли да го гушкаме. да го лигавим -все ще направи някоя беля дето не очакваме от него. и само като взема палката за мухи. знае че е направил беля и бяга към къщурката си!
sladko_angel4e -честито за котето. зор ще ти е че и двамата са още мънички -но като поолегнат ще се обичат повече. то и при децата е така. а за наказания ми казаха че ако направи беля мъника да го заключа в къщурката му за половин час и отгоре да го покрия с одяло и като мине наказанието му да го пусна. но нашия като ме види с палката -не че е бит. но като ударя с нея близо до него по масата или земята тя пляска и него го е страх от нея!