Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 356
  • 357
  • 358
  • 359
  • 360
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#7141 Потребителят е офлайн   neonkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 May 2009 - 12:10 PM

Здравейте и от нас!
Никой неписа за с какво се обезпаразитихте -или може би още не сте?
И никой не писа да има проблеми в къщи с бълхите?
Ние се справихме с тях -пръсках цялата къща три пъти и да чукам на дърво се отървахме от неканените гости. а Майки независимо че е капки фронтлайн ни дадоха и пудра - и го пръскам всяка седмица преди излизане. а на село още ме го водя. че кърлижите са от там!
А иначе непослушко спи при кака си на леглото и изглежда го мързи ли през ноща да отиде до банята където чишка от време на време. та като оправях леглото видях. че е чишкал няколко пъти през седмицата на крайчето на леглото и на одеялото- жълто петно имаше и мокро. и сега го изкарахме в коридора. а той като че ли разбра че е направил беля там -защото му показах и си спи без да се обажда -жалва в коридора. но е като будилник. в 7.30 когато става каката ни на училище като взе да вие и пее да ставаме -всички ни събуди. е голям певец е :ab_041: !
А по принцип много се слушаме и команди знае. но като го оставим сам -я някоя обувка ще изяде. я се качи някъде като котките и докопа нещо за ядене и се опраси -с две думи красавец!
Днес сме само двамата с него и много си угаждаме -но като се държим хладно с него много е примерен и няма грешки в него. вземем ли да го гушкаме. да го лигавим -все ще направи някоя беля дето не очакваме от него. и само като взема палката за мухи. знае че е направил беля и бяга към къщурката си!
sladko_angel4e -честито за котето. зор ще ти е че и двамата са още мънички -но като поолегнат ще се обичат повече. то и при децата е така. а за наказания ми казаха че ако направи беля мъника да го заключа в къщурката му за половин час и отгоре да го покрия с одяло и като мине наказанието му да го пусна. но нашия като ме види с палката -не че е бит. но като ударя с нея близо до него по масата или земята тя пляска и него го е страх от нея!
User's Signature

Качена снимка

#7142 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 May 2009 - 12:59 PM

Здравейте , искам да питам вашите пинчери скубят ли се , нашия Бруно много косми ръси , направо сме се хванали за главата. Това нормално ли е ,уж не си сменяли често козината пинчерите ? Какво може да се направи по въпроса ,някой може ли да каже?

#7143 Потребителят е офлайн   sladko_angel4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2009 - 01:44 PM

neonkaa мерси :-) Аз Лейди още не съм я обезпаразитила,но другата седмица ще й взема Фронтлайн или Адвантикс.Но се чудя още кое от двете е по-добро.

БРУНО Лейди няма проблем с козината за сега,но сигурно защото е още малка.Иначе съм чувала,че веднъж в годината сменят козината.Решете го и може по-бързо да отмине периода и проблема.
User's Signature

Качена снимка

#7144 Потребителят е офлайн   archy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2009 - 08:53 AM

Показване на мнениетоsladko_angel4e, в May 18 2009, 12:44 PM, написа:

neonkaa мерси :-) Аз Лейди още не съм я обезпаразитила,но другата седмица ще й взема Фронтлайн или Адвантикс.Но се чудя още кое от двете е по-добро.

БРУНО Лейди няма проблем с козината за сега,но сигурно защото е още малка.Иначе съм чувала,че веднъж в годината сменят козината.Решете го и може по-бързо да отмине периода и проблема.

за козината си я сменят пролета и тогава трябва да се решат през 2 дни за да не пилеят косми навсякъде но после вече не е задължително през толкова време а когато попринцип я решите

#7145 Потребителят е офлайн   W1nn1e Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 May 2009 - 11:51 AM

Здравейте! От 1 месец си имам пинчер женски казва се Хера родена е на 01.03.09г. и е супер, много и се радваме в къщи.
Скоро ще започнем да я извеждаме и искам да ви питам вие с какви каишки ги водите вашите пинчовци и от къде сте ги купили, че се чудя каква да и взема. Преди години майка ми гледаше пинчер, но го водехме без каишка, беше много послушен и не се налагаше да се ползва повод. Малката Хера също слуша, но ми се иска все пак да имам под ръка някакъв повод, между другото тези "нагръдниците" не ми харесват нещо.
Поздрави!
Ето и снимки:
Качена снимка
Качена снимка

#7146 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 19 May 2009 - 12:31 PM

Здравейте !
Всеки собственик сам си преценява,кое е най-доброто за неговият любимец.На пазара има голямо разнообразие от каишки,поводи и т.н.Всякакви цветове,форми,материй.Можеш да избереш това,което смяташ за най-практично.Иначе има хубави каишки на Ферпласт.Но лично аз предпочитам нагръдците. ;) Просто на нежното вратле на Габи имам чувството,че ако я дръпна леко ще я удуша. :D

ето я и дивачката
Качена снимка
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#7147 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 May 2009 - 03:28 PM

Аз лично я водя моята с котешки нагръдник, че беше много малка като купувахме каишка, но сега си стана екстра за него. Иначе й харесах нагръдник и каишка, които се продават отделно, ама все още не ми се дават 40 лв за тях. Според мен трябва да й вземеш нагръдник, но ти си преценяваш.
Колко време продължава разгонването на женските пинчовци, ако някой го е преживял, защото вече :cd_045: се чудя какво да я права Доди..

User's Signature

Качена снимка

#7148 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 May 2009 - 03:59 PM

Зравейте и от мен!Отдавна се каня да пиша и аз тук,но все се отказвам.Прочетох доста страници назад и разгледах снимките на пинчовците ви.Всички са много сладки.Аз също имам пинчерче,казва се Цвети и я подарихме на сина ми за рож.ден,но ако трябва да бъда съвсем честна...аз я исках най-много и аз се грижа за нея.Цвети вече стана почти на 5 месеца и много добре се държи с децата ми(навън е малко лоша с хората).Ще се радвам и аз да се присъединя към вас и вашите истории с кучовците ви.
User's Signature

Качена снимка

#7149 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 19 May 2009 - 09:14 PM

Малее много нови мъници тука :zz_223: много са сладки, да са Ви живи и здрави :vb_024:
neonkaa ние слагахме на Габи- Фронтлайн. Бълхи няма, но на четвъртият ден й намерих кърлеж. Така, че май не са много ефикасни.
huBBa__buBBa, Габката също вече е Жена :ad_018: Цъфтящият период (поне при нас) продължава около две седмици.Така, че пригответе дамските превръзки :ac_007: и я пазете от нежелана бременност :bm_008:
User's Signature

Качена снимка

#7150 Потребителят е офлайн   pipilota Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 May 2009 - 12:10 AM

Аз на моя малък Ричи му купих нагръдник и като го пробвах в магазина му беше широк, попитах дали има по-малък и ми казаха, че това е най-малкия :ud_009: Още на първата вечер моя палавник го е придърпал и е изгризал една част от него, но за негово нвщастие сега му е точно... :af_089: Часта която е пригризал всъщност е било някъв ограничител и сега мога да го свивам колкото трябва... Вече от 2 дни ходим на разходка, но много ни е страх от всички огромни неща наоколо и си го държа в мен за да свикне с околния свят :smile: При вас как беше с първите разходки? Страхуваха ли се вашите мъници от всичко наоколо?
Много целувки :md_064:
User's Signature

Качена снимка

#7151 Потребителят е офлайн   sladko_angel4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2009 - 12:10 AM

lutova_83 на каква възраст стана Габка, да знам кога да се подготвя за Лейди ???

рамка значи да не се притеснявам за моята сладурка,защото вкъщи е много добричка,но някой дойде ли в нас или навън някой опита ли се да я погали и .. полудява,направо имам чувството че ще го изяде с парцалите... :-( не знам защо така,нито съм я настървявала, а защо така се държи не знам,не дава никой да я докосне.Някой има ли такъв проблем като моя ?
User's Signature

Качена снимка

#7152 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 May 2009 - 08:33 AM

Показване на мнениетоlutova_83, в May 19 2009, 08:14 PM, написа:

Малее много нови мъници тука :zz_223: много са сладки, да са Ви живи и здрави :vb_024:
neonkaa ние слагахме на Габи- Фронтлайн. Бълхи няма, но на четвъртият ден й намерих кърлеж. Така, че май не са много ефикасни.
huBBa__buBBa, Габката също вече е Жена :ad_018: Цъфтящият период (поне при нас) продължава около две седмици.Така, че пригответе дамските превръзки :ac_007: и я пазете от нежелана бременност :bm_008:

При нас във вторник станаха точно 2 седмици..майка ми й направи едни гащи и е много смешна с тях, но почти не помагат, а имаме една овчарка (мъжага) и все ходи при него, а той е 5 пъти по-голям от нея и само ги наблюдавам, женската малко не я одобрява като е в това положение и само й треперя да не отиде при нея, случайно да не й направи нещо..та общо взето е живото чудо :ab_041: .

User's Signature

Качена снимка

#7153 Потребителят е офлайн   neonkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2009 - 10:55 AM

О lutova_83 беше се позагубила -честито ви вече пораснала буба!
За тези фронлайн капки и аз чувам отрицателни отзиви -много ми хвалят на Баер -немско и следващия месец ще му купувам на моя от тях!
User's Signature

Качена снимка

#7154 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 May 2009 - 12:44 PM

Здравейте и от мен.Виждам,че всички си имате кученца и им се радвате и аз искам,но немога да си намеря. Ако някой знае от къде мога да си намеря бежов женски мини пинчер до 2 месеца ще съм му много благодарна :wub:
User's Signature

Качена снимка

#7155 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 20 May 2009 - 02:38 PM

Показване на мнениетоneonkaa, в May 20 2009, 08:55 AM, написа:

О lutova_83 беше се позагубила -честито ви вече пораснала буба!
За тези фронлайн капки и аз чувам отрицателни отзиви -много ми хвалят на Баер -немско и следващия месец ще му купувам на моя от тях!

Тук сме, даже Ви четем редовно :wb_052: ама искаме и снимки да гледаме :oc_171: щтракайте мъниците, че много са сладки като са малки бебоци :gd_044:
sladko_angel4e, Габката вече е почти на 10 месеца
User's Signature

Качена снимка

#7156 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 May 2009 - 09:44 AM

pipilota ,и моето Цвети се страхуваше много когато я извеждах навън.Подвила опашка и цялата трепери,само се дърпаше да се прибира или вдигаше лапички да я взема.Страх ме беше да си помисля,че няма да свикне.Около 2 седмици беше така.А сега не и се прибира.Всичко с времето си,ще свикне.Не се притеснявай.
[b][/sladko_angel4e
b] явно кученцата ни са си такива навън.Аз на мойта и се карам ама файда няма.Когато има много хора не я пускам и все се мотая из по тихите алеи,и се надявам като поостарее малко да спре да лае по хората.
А за тези капки дето се слагат за бълхи и кърлежи,ние сложихме на Цвета и аз съм доволна,нищо не намирам сега(а преди 3 кърлежа)Ама незнам какви са точно.Той мъжа ми я води да и ги сложат,гледам в паспорта,че е отбелязано че е сложено,ама не пише името им.
User's Signature

Качена снимка

#7157 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 21 May 2009 - 08:52 PM

Здравейте :ae_085: . Понеже е почти 95% сигурно, че ще ни вадят млечните зъби и днес бях в клиниката да се поинтересувам и ми казаха, че ще е между 50 и 80 лв, пък аз очаквах по-малко. Някой знае ли как върват цените горе долу?
User's Signature

Качена снимка

#7158 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 May 2009 - 09:29 PM

Показване на мнениетоarchy, в May 19 2009, 06:53 AM, написа:

Показване на мнениетоsladko_angel4e, в May 18 2009, 12:44 PM, написа:

за козината си я сменят пролета и тогава трябва да се решат през 2 дни за да не пилеят косми навсякъде но после вече не е задължително през толкова време а когато попринцип я решите

А може ли някой да каже с какво точно ги решите , или да пусне снимка на гребена ,четката или уреда ,там с каквото ги решите ,че нямам идея ,какво е подходящо.Направо в чудо сме се видяли с тия косми

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#7159 Потребителят е офлайн   neonkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2009 - 09:35 PM

Показване на мнениетоhuBBa__buBBa, в May 21 2009, 07:52 PM, написа:

Здравейте :ae_085: . Понеже е почти 95% сигурно, че ще ни вадят млечните зъби и днес бях в клиниката да се поинтересувам и ми казаха, че ще е между 50 и 80 лв, пък аз очаквах по-малко. Някой знае ли как върват цените горе долу?

Незнам каква е цената -но нашия Майки много обича като захапе една гумена играчка или парцал да го дигаме нагоре и той така си виси и понякога намирам и зъбки по играчките! Така си ги подмини всичките!
User's Signature

Качена снимка

#7160 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 May 2009 - 11:35 PM

Здравейте
отдавна не бях влизала и съм приятно изненадана колко много нови попълнения има :af_089:
Ето ни и нас
Дракон на сутрешна разходка :zz_223:

Прикачена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 356
  • 357
  • 358
  • 359
  • 360
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема