Мини Пинчер
Публикувано: 29 May 2009 - 11:42 AM
Благодаря много за милите думи
Ричи вече е на 4 месеца и 12 дни
А някой знае ли как стои въпроса с домашните любимци из Европа? С мъжа ми обмисляме идеята да излезем малко да поработим ама аз без Ричко не тръгвам, той си ми е слабост. Имаме международен паспорт и всички ваксини. Търсих из интернет информация, но почти нищо не намерих. Ако някой знае нещо по въпроса ще съм ви много благодарна.
Много целувки

А някой знае ли как стои въпроса с домашните любимци из Европа? С мъжа ми обмисляме идеята да излезем малко да поработим ама аз без Ричко не тръгвам, той си ми е слабост. Имаме международен паспорт и всички ваксини. Търсих из интернет информация, но почти нищо не намерих. Ако някой знае нещо по въпроса ще съм ви много благодарна.
Много целувки
Публикувано: 29 May 2009 - 01:48 PM
Да почерпя малко със закъснение ,вчера станахме на 1 година
Прикачени снимки
Публикувано: 30 May 2009 - 07:19 AM
Ами за малки кученца си е, а поводя е от тези дългите, който се навиват в кутийка, която иначе е дръжка (ама и аз едно обяснение направиих
)
За килограмите различно....нашият Вет каза, че по принцип задържат теглото от първото разгонване, и при нас за сега това важи.... заковахме на 3кг.

За килограмите различно....нашият Вет каза, че по принцип задържат теглото от първото разгонване, и при нас за сега това важи.... заковахме на 3кг.

Публикувано: 30 May 2009 - 02:25 PM
Публикувано: 30 May 2009 - 06:38 PM
W1nn1e, в May 19 2009, 10:51 AM, написа:
Здравейте! От 1 месец си имам пинчер женски казва се Хера родена е на 01.03.09г. и е супер, много и се радваме в къщи.
Скоро ще започнем да я извеждаме и искам да ви питам вие с какви каишки ги водите вашите пинчовци и от къде сте ги купили, че се чудя каква да и взема. Преди години майка ми гледаше пинчер, но го водехме без каишка, беше много послушен и не се налагаше да се ползва повод. Малката Хера също слуша, но ми се иска все пак да имам под ръка някакъв повод, между другото тези "нагръдниците" не ми харесват нещо.
Поздрави!
Ето и снимки:

Скоро ще започнем да я извеждаме и искам да ви питам вие с какви каишки ги водите вашите пинчовци и от къде сте ги купили, че се чудя каква да и взема. Преди години майка ми гледаше пинчер, но го водехме без каишка, беше много послушен и не се налагаше да се ползва повод. Малката Хера също слуша, но ми се иска все пак да имам под ръка някакъв повод, между другото тези "нагръдниците" не ми харесват нещо.
Поздрави!
Ето и снимки:

Ние на нашия Фарел му взехме нагръдник,защото ако е само на вратлето незнам дали няма да му се счупи все пак е доста крехак.Просто сега като расте му взимаме по голям размер че тези от бебе вече са му малки.Иначе като излезем навън откача постоянно лае,скача,лае по колите иска да хапе хората.Направо е много смешен,даже преди 2-3 дни скочи на един Мопс направо едвам ги разтървахме,незнам какво му става.А вкъщи е толкова кротък като ангел е.

Trust me it's paradise
Публикувано: 31 May 2009 - 06:47 AM
Такъв нагръдник,който обхваща вратлето и коремчето и ние имахме..........и хич не съм доволна,защото постоянно го душеше като се затича напред..........Направо започваше да се дави......Трябва винаги да върви плътно до мен за да няма проблеми-а това няма как да стане........Сега сме с друг-който е като на Литова-тип потник,през ръцете и нямаме никакви грижи......
Публикувано: 31 May 2009 - 10:16 AM
Да, най-добре е да е нагръдник и то най-вече поради причината, че недай си боже, ако някое куче се затърчи към него или нещо подобно стане, да може да го вдигнете. така на кучето не му е неприятно. ние сме с един по-различен вид нагръдник, който е през крачетата, защото другия ми беше много труден за слагане и повода и на нас ни е 5м,нека има да тича