Мини Пинчер
Публикувано: 01 March 2006 - 04:50 PM
От къде сте
Публикувано: 01 March 2006 - 05:09 PM
Публикувано: 01 March 2006 - 05:17 PM
На едно пинче могат да му липсват само дрехи през зимния период victoryVVV .... за друго не се сещам.
Лесни са за гледане, като всяко друго куче, което е добре възпитано още от самото начело 1supe
А за взимане- не ни питай точно нас r oleeee
Ако имаше в България развъдник щях да те засиля в него super best
Дано
worthy да намерите вариант super best
Публикувано: 01 March 2006 - 05:52 PM
Но във всеки случай не се гледат трудно,само трябва да им е топличко през зимата, икономични са bravoS ,акото им е мъничко-даже ида го настъпиш поразията няма да е голяма.. oleeee спинкат си при нас в леглото r) и най-вече са капризни на целувките...искат още и още.. w) w)
Абе направо вземайте си пинчи! victoryVVV

Публикувано: 01 March 2006 - 06:31 PM
Цитат
Катрина отговаря b)
нямат кученца за съжаление
Момичето от което взехме Майлс каза че повече никога няма да заплоди Кари, защото и е било много трудно. :( Нали са ни мънички сладурите и трудно раждат. Та не иска да рискува милата. :(
hadrielle аз също си търся и мисля да взема още едно но не съм се така да се каже надъхала достатъчно
съвета ми е гледай обявите, ходи на място да ги видиш и прецени със сърцето си дали хората от които ще го вземеш са готини, ако са - вземай :)
В момента има обява че се продават мини пинчета, може да звъннеш да питаш. Има и една борса за кучета, за която ....незнам аз не бих препоръчала да вземеш от там, но и там има и можеш да провериш. Май в последно време са решили да стават добри там, че гледам вече пише с какво са ваксинирани малките. http://www.dog-shop.hit.bg/
предполагам с родословие не искаш че много скъпо инак има развъдници извън БГ
Имай предвид само че пинчитата не са от най-гальовните същества, не обичат много да ги мачкат :) но мисля че майка ти ще бъде очарована от тях :) Моята майка преди да види Майлс не можеше да си представи да хареса куче, а камо ли да спинка с него. Тя е малко антиживотински настроена. Сега обожава моя мъник - смята че е много елегантен, недосаден, чист и весел. w) Това което каза чафи е така - да знаеш че е леко да се гледа пинчи. Късмет с търсенето w)
Публикувано: 01 March 2006 - 10:05 PM
Та затова моя кърлеж го надува бесът-от силна храна b) нали яде повече месо отколкото нещо друго.Диета и мир в къщи b)
Публикувано: 01 March 2006 - 10:43 PM
Още веднъж...огромно БЛАГОДАРЯ.
#735 Guest_Guest_magi_77_*
Публикувано: 02 March 2006 - 09:00 AM
Публикувано: 02 March 2006 - 09:06 AM
Публикувано: 02 March 2006 - 10:03 AM
Цитат
предполагам с родословие не искаш че много скъпо инак има развъдници извън БГ
Катрина, те тези ваксини не ги слагат в борсата, ами хората дето си носят кученцата там са ги ваксинирали преди това, от борсата не се охарчват за тия работи bl) , познавам хора дето си оставиха кучетата точно в тази борса...
А аз съм на мнение, че пинчи не се гледа трудно, но е много важно как ще му покажеш кой е господаря в къщата, защото постоянно дебнат да покажат надмощие и да водят в "глутницата"
Ние до сега сме имали 3 пинчита + една дърта пинчерка, която гледахме като стопаните й заминат нанякъде и да си призная, доста е трудничко, ако го разглезиш в началото диването, после няма оправия. Много са привързани към дома и са страхотни пазачи, независимо от дребния ръст са готови да бранят и да защитават стопанина и дома на всяка цена, понякога не преценяват силите си и се хвърлят на едри кучета oleeee
Нашия Чоки като дойде у дома, до година и нещо незнаеше да лае даже, а сегаааа да не ви обяснявам, само да му докривее l)
Но затова пък ти влизат под кожата и те карат да ги обичаш толкова мноооогооооо w)
Аз през ден врънкам моя приятел да вземем на Тайра едно пинчи за сестричка, ама имаме притеснения, че все пак булдочката, макар и маалко по-възрастна може да му надвива като ни няма у дома fow
Пожелавам ти успех и да се похвалиш скоро с пинчи victoryVVV
Публикувано: 02 March 2006 - 10:22 AM
Заповядайпри нас в Мини пинчер ще намериш дабри приятели w) и най вече съвети от кладенеца както се казва
Публикувано: 02 March 2006 - 01:01 PM
Цитат
Здравей victoryVVV Доколкото разбрах - си имме още еди мъжкар super best да ти е жив и здрав и много да те радва worthy
1 за устата -ако пие вода след ядене или му даваш плод, зеленчук - няма да мирише
2 ако решиш да го къпеш - гледай да е вечер, да го подсушиш добре и да няма течение 1super Пинчетата по принцип не миришат. Моя го къпя рядко и все мирише на различни парфюми (зависи, кой го е гушкал преди няколко часа)
3 за хапането не се радвай, а вкарай командата - НЕ
Дръж се с него, като с голямо куче от сега!!! 1super
4 за разходките - не само на терасата... Изкарвай го, но не го пускай да ходи по земята - на ръце! До близкия магазин, 1-2-ве обиколки на блока или там където мислиш след време да го разхождаш.
Публикувано: 02 March 2006 - 02:35 PM
имаме всички ваксини до една, нито една пропусната, и нито една просрочена.
кой знае ако беше от зоомагазин колко болнаво щеше да е.
Публикувано: 02 March 2006 - 03:28 PM
Най важното е да го научиш да яде качествена гранулирана храна-да си нямаш ядове после,защото на нас нямаше кой да ни го каже в началото и сега се чудим какво да му "сготвим"
Можеш да го изкъпеш ,аз го къпя вечер, когато няма да излиза навън и стои на топличко-дори го подсушавам със сушоар oleeee защото пинчите са много зиморничави и не обичат студеното! oo
А за устичката ,че му мурише-на мойто пинчи му миришеше когато имаше два реда зъби/млечните му не можаха да паднат/ и събираше храна между тях,но твоя е много мъничък да има още проблем...сигурно е нещо временно, но за всеки случай се консултирай с твоя ветеринар!
Ако имаш други въпроси-питай но ако се върнеш от началото на темата и прочетеш всичко ,много неща ще ти станат ясни 1super
И още веднъж-добре дошла!! w)

Публикувано: 02 March 2006 - 04:18 PM
Публикувано: 02 March 2006 - 04:29 PM
Маги лъжат те пинчитата не подлежат на никакво възпитание b) инат са до върха на отрезаната опашка b) Към 5 месец ще спре да ви хапе-нема да му е интересно l) ама споко няма да си отхапе мръвка.
За устата дали не пие и пуши скришно--Меела има опит с Чоки-той е битов алкохолик b) не дава да оставят чаша някъде и я изпразва.
Маги шугувам се---ще спре да хапе и го научи на гранула bravoS
Публикувано: 02 March 2006 - 04:44 PM
Цитат
Моя Чочо Е от зоомагазин, но не Е болнав super best за сега де...
на две години е- имаме 2-ве зъбчета вадени (с пръсти без упойка); почистване на зъбна плака и едно изтискване на аналните жлези.
Маги пиши ни как се казва и ако може да му качиш някоя снимка да му се радваме dribble dribble dribble