Лятото дойде и нашите любимци излезиха езичета. нашия го возихме в колата и като че ли слънчаса та от обяд до вечерта само лежеше и пиеше вода -помислих си че е болен или защото сега му сложихме каишка Килтикс и не му понася. но на другия ден нищо вече му нямаше. беше си щастливо куче!
Имога да се похваля от каишката -последния път като си бяхме на село с капките фронтлайн и като пристигнем там го пръскам с пудра Тапир май беше и свалих 10 кърлежа. така се ядосах та отидох във ветеринарна апрека ивзех най скъпата каишка на Байнер и този път като си бяхме на село един не хвана. то дано сега като се похваля да не стане обратното -че вече голям зор с тези гадинки!
А за Майки- или както му викам Майкамон и мъж ми се смее. мога да се похваля. че като. че ли вече възмъжава. помалко бели и много слуша на команди. само на село в затворено помещениему викам Ела тук -а той дим да го няма. и свъкър ми като забрави да затвори вратата и той излезе почваме да се гоним по улиците

.но като му покажа пръст надолу на земята и му кажа ела тук -замръзва на място и ме чака да го догоня и взема в ръце. голям смях става!