Мини Пинчер
Публикувано: 24 June 2009 - 10:13 AM
Публикувано: 24 June 2009 - 11:23 AM
Да в Суходол е хубаво че може и да се премери.
Сладката Кари какви номера ти върти
Публикувано: 25 June 2009 - 11:04 AM
Публикувано: 25 June 2009 - 01:43 PM
Във Варна дрешки трудно се откриват уви. Имам един пуловер, донесен от чужбина, който е супер голям, не знам как съм си представяла куч като съм го купувала. В минипинчер темата няма да му намеря кандидат, трябва да го предложа поне на териер
Публикувано: 25 June 2009 - 03:20 PM
п с сажалявам че немога да слагам препинателни знаци но клавиатурата ми нещо е развалена
Публикувано: 25 June 2009 - 05:38 PM
Публикувано: 25 June 2009 - 07:32 PM
Публикувано: 25 June 2009 - 07:49 PM
Водих децата при алерголожката -направиха им и на двамата тестове. малкия едвам му удържах ръката с 14 капки и двамата показаха алергии към домашен прах. мухъла и животни! И като и казахме. че си имаме. като ни се развика -кое било за нас по важно. децата или някакво си куче
Е голям майтап беше. сега почнаха и двамата да пият едниантиалергични капки и дишат на помпа Вентолин и флекзотид и след 35 дни сме пак на преглед!
Ето малко снимки и от нас. сложих една снимка когато беше на 40 дни и си играеше с едно плюшено лисиче и то беше колкото него. а сега със същото лисиче -но вече по голям! И една снимка от разходката ни в парка. но все е с наострени уши и муцуна. да лае някого

kremka_07 -вземи да изкъпиш мъника. ние още като си го взехме и си го изкъпахме -за да махнем миризмата и най вече за да могат малкитеспокойно да го гушкат -защото още няма ваксини. а и беше му се залепило ако по коремчето. но ходихме до ветеринарна аптека и питахме за такъв мъник какъв шампоан да вземем -предложиха ни Fresh in Clean -много съм доволна -защото като го изкъпим мирише на парфюм. макар да струва 15лв.
Публикувано: 25 June 2009 - 10:14 PM
kremka_07, в Jun 25 2009, 06:02 PM, написа:
Ами нашия е палав и игрив -яде всичко . даже и люти чушки -после неможе с вода да се напие
Беше унил когато го обезпаразитяваха и изкара глисти. и след всяка васкина! Ако мислете нещо да е яло дайте му малко кисело млекце!
Публикувано: 26 June 2009 - 10:16 AM
Мода как ще го пръскаш с парфюм ,не бива.
На Чафи му мирише само едното ухо ,и то трябва да си навра носа в в ухото,за да го усетя.Иначе няма никаква миризма.
Изкъпете ги.
Неонката сега се сетих ,че им сменях възглавниците на децата,да не са пълни с пух.Гледай да няма много играчки в стаята на децата,в смисъл плюшени,че задържат прах.И по често да си мият лицата със студена вода,та да отмиват прахта.
Публикувано: 26 June 2009 - 10:27 AM
Дано да не ми идват до главата и такива проблеми.
Ние още се борим с Гъбички...или нещо такова, в Понеделник ще се готови иследванията, та ще се види какво е...та да почнат да я лекуват правилно, че вечеее

Вход

Горе
Цитиране +