Цитат
Здравейте! От 10 дни имаме пинчерче и имам няколко въпроса относно гледането му . Тои е много сладък- на 45 дни,вчера му сложихме 1-ва ваксина, а преди няколко дни хапче за обезпаразитяване.Ще Ви бъда много благодарна, ако някои ми отговори на въпросите. И така: много му мирише устата - нормално ли е/казаха ми че се чистел?/,а яде кучешка бебешка храна ,и цялото леко намирисва /може би защтото го взехме от 1 възрастен човек/ мога ли вече да го изкъпя - ще е в къщи на топло ....,като се наспи е много енергичен-много играе ,и ........ много хапе-спуща се като питбул:))))) гледа да хапе по тялото. Като го изведем на коридора или в банята си ходи по нужда, макар че и в къщи се изпуща , но е малък и не му се сърдим ,все пак се учи да ходи и на вън.Мога ли да го изкарвам на вън за няколко мин.-/ на терасата / да глътне малко чист въздух ? Мисля че това ми е най - неясно , но като се сетя за други въпроси пак ще питам . d)
Здравей victoryVVV Доколкото разбрах - си имме още еди мъжкар super best да ти е жив и здрав и много да те радва worthy
1 за устата -ако пие вода след ядене или му даваш плод, зеленчук - няма да мирише
2 ако решиш да го къпеш - гледай да е вечер, да го подсушиш добре и да няма течение 1super Пинчетата по принцип не миришат. Моя го къпя рядко и все мирише на различни парфюми (зависи, кой го е гушкал преди няколко часа)
3 за хапането не се радвай, а вкарай командата - НЕ
Дръж се с него, като с голямо куче от сега!!! 1super
4 за разходките - не само на терасата... Изкарвай го, но не го пускай да ходи по земята - на ръце! До близкия магазин, 1-2-ве обиколки на блока или там където мислиш след време да го разхождаш.