Мини Пинчер
Публикувано: 25 June 2009 - 03:20 PM
п с сажалявам че немога да слагам препинателни знаци но клавиатурата ми нещо е развалена
Публикувано: 25 June 2009 - 05:38 PM
Публикувано: 25 June 2009 - 07:32 PM
Публикувано: 25 June 2009 - 07:49 PM
Водих децата при алерголожката -направиха им и на двамата тестове. малкия едвам му удържах ръката с 14 капки и двамата показаха алергии към домашен прах. мухъла и животни! И като и казахме. че си имаме. като ни се развика -кое било за нас по важно. децата или някакво си куче

Е голям майтап беше. сега почнаха и двамата да пият едниантиалергични капки и дишат на помпа Вентолин и флекзотид и след 35 дни сме пак на преглед!
Ето малко снимки и от нас. сложих една снимка когато беше на 40 дни и си играеше с едно плюшено лисиче и то беше колкото него. а сега със същото лисиче -но вече по голям! И една снимка от разходката ни в парка. но все е с наострени уши и муцуна. да лае някого

kremka_07 -вземи да изкъпиш мъника. ние още като си го взехме и си го изкъпахме -за да махнем миризмата и най вече за да могат малкитеспокойно да го гушкат -защото още няма ваксини. а и беше му се залепило ако по коремчето. но ходихме до ветеринарна аптека и питахме за такъв мъник какъв шампоан да вземем -предложиха ни Fresh in Clean -много съм доволна -защото като го изкъпим мирише на парфюм. макар да струва 15лв.
Публикувано: 25 June 2009 - 10:14 PM
kremka_07, в Jun 25 2009, 06:02 PM, написа:
Ами нашия е палав и игрив -яде всичко . даже и люти чушки -после неможе с вода да се напие

Беше унил когато го обезпаразитяваха и изкара глисти. и след всяка васкина! Ако мислете нещо да е яло дайте му малко кисело млекце!
Публикувано: 26 June 2009 - 10:16 AM
Мода как ще го пръскаш с парфюм ,не бива.
На Чафи му мирише само едното ухо ,и то трябва да си навра носа в в ухото,за да го усетя.Иначе няма никаква миризма.
Изкъпете ги.
Неонката сега се сетих ,че им сменях възглавниците на децата,да не са пълни с пух.Гледай да няма много играчки в стаята на децата,в смисъл плюшени,че задържат прах.И по често да си мият лицата със студена вода,та да отмиват прахта.
Публикувано: 26 June 2009 - 10:27 AM

Дано да не ми идват до главата и такива проблеми.
Ние още се борим с Гъбички...или нещо такова, в Понеделник ще се готови иследванията, та ще се види какво е...та да почнат да я лекуват правилно, че вечеее

Публикувано: 26 June 2009 - 03:48 PM
lutova_83, в Jun 26 2009, 12:32 PM, написа:
Щото мойто Габче много дълъг маникюр пусна

Те и нашите нокти са доста големи ,даже някои се зацепват леко , но на задните му крака са като изпилени ,може би от бягането по асвалта .Аз мисля следващия път като ходим при вета да го питам какво да ги правим и даже направо той да ги прави каквото трябва.
За миризмата - нашия като че ли не мирише(само ако го гушкаш и вдишаш от миризмата му се усеща нещо , но не бих казала ,че е някаква лоша миризма , а неговата ). Ние го взехме на 45 дена и веднага го изкъпахме ,обаче леко се разболя и вета каза ,че е от къпането но се оправи .

Публикувано: 26 June 2009 - 05:00 PM
Moda, в Jun 25 2009, 09:05 PM, написа:

neonkaa големи преживявания сте имали

по добре наистина я изкъпи вземи си хубав шампоан и може и парфюм
ние се пръскаме с парфюм на biozoo дамския, струва 12 лв
Не бива да се къпе бебе кученце

Публикувано: 26 June 2009 - 05:02 PM
БРУНО, в Jun 26 2009, 01:48 PM, написа:
lutova_83, в Jun 26 2009, 12:32 PM, написа:
Щото мойто Габче много дълъг маникюр пусна

Те и нашите нокти са доста големи ,даже някои се зацепват леко , но на задните му крака са като изпилени ,може би от бягането по асвалта .Аз мисля следващия път като ходим при вета да го питам какво да ги правим и даже направо той да ги прави каквото трябва.
За миризмата - нашия като че ли не мирише(само ако го гушкаш и вдишаш от миризмата му се усеща нещо , но не бих казала ,че е някаква лоша миризма , а неговата ). Ние го взехме на 45 дена и веднага го изкъпахме ,обаче леко се разболя и вета каза ,че е от къпането но се оправи .

http://forum.dog.bg/...showtopic=26484 Виж тук

Публикувано: 26 June 2009 - 06:49 PM
Публикувано: 26 June 2009 - 07:44 PM
Не се тревожи, ще се оправи мъничето, най-важното е да му се постави точната диагноза.
Малко вероятно ми се струва да се е натровило от препарати, аз мия с Доместос и не съм имала проблеми, но не го пускам преди да изсъхне пода.
Кажи какво е казал Док после.
Публикувано: 26 June 2009 - 07:45 PM
kremka_07, в Jun 26 2009, 04:49 PM, написа:
Възможно е да е от препаратите и аз след всяко пишкане или др. минавах с препарат и ароматизатор и наистина Бруно не се чувстваше добре ,след като спрях така всеотдайно да търкам и пръска се пооправи кутрето , а аз както писах вече го и изкъпахме и така горкия беше доста унил в началото , но после полека-лека като ние свикнахме с него и той с нас се поуспокоиха нещата. Но и ние в началото бяхме доста шашнати , намерете си добър ветиринар и го водете често .Ние в началото бяхме в клиника , но въобще не съм доволна -всеки път различен др. или стажант ,така и не разбрах какви са , го преглеждаха . Така ,че се насочих към кабинет на лекар който ще му обръща внимание и ще знае какво му правил и какво му е имало на кучето.

Публикувано: 26 June 2009 - 07:47 PM
Skipper, в Jun 26 2009, 05:44 PM, написа:
Не се тревожи, ще се оправи мъничето, най-важното е да му се постави точната диагноза.
Малко вероятно ми се струва да се е натровило от препарати, аз мия с Доместос и не съм имала проблеми, но не го пускам преди да изсъхне пода.
Кажи какво е казал Док после.
Да ,то и аз с препарат мия сега ,но когато беше бебе на всяко пишкане и акане дезинфекцирах и пръсках и прекалявах и той ,постоянно там ....
Публикувано: 26 June 2009 - 08:03 PM