Мини Пинчер
Публикувано: 29 June 2009 - 01:17 PM
БРУНО, в Jun 28 2009, 04:22 PM, написа:
Чак пък от друга дупка да излиза , не съм чувала
,консултирай се и с друг лекар според мен 
Оказаха се наистина аналните жлези ,само че със фистула.Дупчицата се е появила от там че секретът е трябвало да излезе но е станало запушван на един от каналите и затова е избило(нещо като циреи,ми обясни вета).Та би му 3 инжекции,изтиска му жлезите и утре сме пак на преглед.Просто вчера в неделя нямаше при кои друг да отида,затова го заведох при лекар на които нямам особено доверие и с право,тъйкато сутринта се обадих да попитам какво точно му беше инжектирал(за дамога да кажа на ветеринаря при които ходя)вдигна ми колежката му и се оказа че в компютъра тои е вписал че му е бил антибиотик и противовъзпалително а младежа му би само антибиотика.Общо взето малко мошенническа работа, ама ще си знам за друг път,тъи като не стига че ми взе пари за нещо което не е сложил(макар че парите в този случаи са без значение),а ми отгоре на това му беше бил прекалено голяма доза антибиотик за неговите килограми.Извинявам се че ви натоварвам с проблемите си,но споделям просто защото наистина трябва да обращаме по голямо внимание на лекарите при които водим любимците си.
Публикувано: 29 June 2009 - 01:32 PM
suzana браво на теб-ще си гледаш две кученца
Поне ще могат да си играят заедно-Цецка си носи играчките да играя с нея ама не винаги я огрява а и навън не винаги успява да бяга че да се измори-Ето малко снимки-На едната спи под дивана
Прикачени снимки
Публикувано: 29 June 2009 - 03:00 PM
рамка вярно е че като са 2 е по добре играят си и не им е скучно, но ние сме доста голямо семейство(бройката няма да кажа ще се хванете за главите
)но какво да правя много си ги обичам,покрай тях много научих и за болестите им епилепсия,анални жлези,костна система,скрита разгоненост,след раждане кома и т.н,да не ви надувам главите малко снимки да пусна нали
Публикувано: 29 June 2009 - 09:17 PM
suzanka на колко са малките бонбонки много са сладички .
galla дано по бързо да ви се оправят аналните жлези на Саричка от време на време като ходим на лекар и ги почистват единия път от страх докато и мереха температурата и сами се изчистиха .
lutova_83 и Сарка много обича да се търка в леглото след баня постилам и две големи кърпи и започва едно обикаляне по спалнята .Щях тези дни да я къпя че не е къпана от доста време като я оперираха и цялата беше в оклоплодна течност избърсах я с мокра хавлия колкото можах .Сега като е студено и непрекъснато вали се отказах от къпането че се страхувам да не изстине а и непрекъснато ходи при бебетата може да ги намокри и тях .
kremka_07много е сладичка малката адашка да ви е жива и здрава .Ушенцата можеш да ги почистиш много внимателно с памуче и клечки за уши .Има и капки които се слагат в ушишките но аз не съм ползвала и не знам колко трябва да сте голями за да ги ползвате .Най добре питай лекаря като ходите за ваксината .
Лина поздрави и целувки на Чафи и теб
Да ви покажа нашите складуранки как се опитват да ядат каша от гранулки
къде успешно къде не май повече се цапаме .
http://www.snimka.bg...mp;pid=13206679
и една бебешка прозявка
galla дано по бързо да ви се оправят аналните жлези на Саричка от време на време като ходим на лекар и ги почистват единия път от страх докато и мереха температурата и сами се изчистиха .
lutova_83 и Сарка много обича да се търка в леглото след баня постилам и две големи кърпи и започва едно обикаляне по спалнята .Щях тези дни да я къпя че не е къпана от доста време като я оперираха и цялата беше в оклоплодна течност избърсах я с мокра хавлия колкото можах .Сега като е студено и непрекъснато вали се отказах от къпането че се страхувам да не изстине а и непрекъснато ходи при бебетата може да ги намокри и тях .
kremka_07много е сладичка малката адашка да ви е жива и здрава .Ушенцата можеш да ги почистиш много внимателно с памуче и клечки за уши .Има и капки които се слагат в ушишките но аз не съм ползвала и не знам колко трябва да сте голями за да ги ползвате .Най добре питай лекаря като ходите за ваксината .
Лина поздрави и целувки на Чафи и теб
Да ви покажа нашите складуранки как се опитват да ядат каша от гранулки
http://www.snimka.bg...mp;pid=13206679
и една бебешка прозявка
Публикувано: 29 June 2009 - 09:46 PM
Върнахме се с майка ми преди малко
и Доди ни посрещна. Много са се разбирали с баща ми и даже сега повече стои при него
, но ще се справим с проблема
. Не можах да прочета хубаво всичко, но бебетата са много хубави и сивия пинчо е голям красавец.
Публикувано: 29 June 2009 - 11:28 PM
Моята Точка е без порода, но е със седем. Явно някои кучета не харесват чифтовете

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Вход

Горе
Цитиране +