Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 373
  • 374
  • 375
  • 376
  • 377
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#7481 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 June 2009 - 12:35 PM

Да нащракай го да го видим-А аз като съм си тука на морето само 1 път съм я водила-напълни си чак очите с пясък-Все нямам време или е много горещо
User's Signature

Качена снимка

#7482 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 30 June 2009 - 01:04 PM

Ох как ви завиждам, че сте на моретооо....искам и аз ...:-((((
другият път да снимате Цецка как се рови в пясъка...Имах един пудел като дете и редовно си я водехме с нас на море, беше голям фен на водата, а после като излезне от моретоо...голямо въргаляне падаше ставаше като пясична топка, после почваше да тича, крадеше си по нещо от хъвлийте на хората и бягаше като луда....спомени спомени.....много ми липсва тази Лудетина....
User's Signature

Качена снимка

#7483 Потребителят е офлайн   felibetoboy Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 June 2009 - 01:31 PM

Здравейте на всички притежатели на тези готини същества. Аз имам огромното желание да се сдобия с такъв пакустник, но никога до сега не съм гледал домашно куче. Купих си книга за да науча повече за това и там прочетох, че мини пинчерите лаели много и не били подходящи за хора с нервни съседи, а аз съм именно такъм и се опасявам да не си имам проблеми заради това. Искам да попитам дали е така, дали наистина лаят толкова много. :) Може да ви се стори смешен въпроса, но искам да знам всички плюсове и минуси на породата преди да си го купя. БЛагодаря предварително за отговорите.

#7484 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2009 - 02:04 PM

felibetoboy нашата Сара лае единствено като се звънне на вратата иначе си мълчи по цял ден и е много послушна спинка си като коте и си играе единствено с нейните играчки .
suzana нашите бебета са на 20дни и аз се изненадах че са пет като отидохме след операцията да си я вземем Сара и щях да падна .Аз им купих един голям правоъгълен леген и съм го постлала с чаршаф за да не могат да се мушкат отдолу че едно още в началото се мушнало по одеялцето и опищя света докато го извадя отгоре има нещо като навес от кашон да им варди от течение а те сами се топлят като се гушкат .На Сарка това ще и е раждането ако имам възможност наесен ще я кастрирам .Кога започна да им даваш на куклите накиснати гранулки аз започнах да им давам сутрин но нещо не се справят още а и Саричка явно има достатъчно мляко за сега че не ги насилвам много да се учат да ядат гранулки .
Блазе ви че ги водите пинчитата на море аз до преди две години я оставях на майка а миналата година батковците я гледаха

#7485 Потребителят е офлайн   Gogo777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:гълъби,кучета,формула1

Публикувано: 30 June 2009 - 03:32 PM

здр.ето го нашия пакостник,на 70дни 0.840 гр.пакоснтник щото още се изпуска тук там като няма никои. :tb_195: а по повод лаенето голямата лае като доиде някои и като си тръгне, ела да видиш кво става,не го пуска да си ходи.ей я и нея.поздрави на всички на морето и други крайща на БГ.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#7486 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 30 June 2009 - 04:49 PM

оле лее че сладур :wub: и какво големи уши има вечеее браво
User's Signature

Качена снимка

#7487 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 30 June 2009 - 04:57 PM

Показване на мнениетоfelibetoboy, в Jun 30 2009, 11:31 AM, написа:

Здравейте на всички притежатели на тези готини същества. Аз имам огромното желание да се сдобия с такъв пакустник, но никога до сега не съм гледал домашно куче. Купих си книга за да науча повече за това и там прочетох, че мини пинчерите лаели много и не били подходящи за хора с нервни съседи, а аз съм именно такъм и се опасявам да не си имам проблеми заради това. Искам да попитам дали е така, дали наистина лаят толкова много. :) Може да ви се стори смешен въпроса, но искам да знам всички плюсове и минуси на породата преди да си го купя. БЛагодаря предварително за отговорите.

Мойто Лае та не спира :eg_033: особенно навън...а като малка, дъщетря ми я научи да се гонят и сега навън като види малко дете и почва да го гони :dog: ...да ама някой деца ги е страх и се почва едно викане, едно гонене.... "Габи ела тук, Габи, Габи, Габи ....ама не чува :r_181: .....играе и се, голяма е лудетина иначе няма да нарани никой просто вдига голяма ГерОлТиЯ :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#7488 Потребителят е офлайн   suzana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2009 - 07:16 PM

galia69 ние сме все още на майчино мляко от време на време близваме от гранулките,вече ни поникнаха зъбките като игли направо си съжалявам Чипито цицките и са целите в рани сигурно на скоро ще ги отбие, и те няма да стоят галдни я ще се лепнат за гранулите :smile: ,твойте са още малки за гранули оставиги щом има мляко да си сучат,колкото по-вече сучат толкова по-добре за тях знам го от наща ветка,и аз моята мисля да я кастрирам стига и толкова да си живее живота от сега нататък

#7489 Потребителят е офлайн   kremka_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2009 - 05:12 AM

момичета кога започват мъниците да си вдигат ушите
User's Signature

Качена снимка

#7490 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 01 July 2009 - 08:04 AM

:ab_041: зависи...мойта лигла много къно ги вдигна към 7-8 месец :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#7491 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2009 - 08:11 AM

suzana благодаря ти за съвета и аз така си помислих че им е рано за гранулките но нали са пет и четох в интернет след 20 ден да се започнат гранулките че за това започнах да ги уча да ядат .На каква възраст започват да се учат да пишкат на определено място аз като ни е за първи път че много неща не ми са ясни и ще те питам .
Gogo777ще се изпуска няма начин нали е бебе като порасне ще свикне .
Сега се сетих Гого като писа нашата също много се ядасва като гостите си тръгват започва да се ядосва мятка си играчките ужас .
kremka_07 те ту ги вдигат ту пак клепват много са сладки аз на Сара като беше бебче и все ги мачках и така си останаха клепнали .

#7492 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 July 2009 - 09:11 AM

Виждала съм някои кученца още от 3 месец и са навирили ушите-А мойта Цецона неще и неще-Знам че докъто съвсем ги изправят ту клепват ту щръкват и това било щото им растели все още хрущялите(така ни каза нашия вет и също че можело и по късно да ги изправят 7-8 месец-всяко кученце си е различно даже и да са от едно кутило)И аз все още се надявам на Цеца да щръкнат-Има дни когато е вирнала едното ухо и аз бързам да я снимам и се радвам както баба се радва на внучето си :ab_041: и се надявам да ги вирне-а ако не-здраве да е :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#7493 Потребителят е офлайн   suzana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2009 - 10:17 AM

Искам да запитам вие какви гранулки давате накиснати или не,знам че накиснати да се дават е по добре за червата но наще така не ядат умират от глад пак не ядат,вчера цял ден се мъчих да снимам бадитките но вече не може бягаме,тичаме,лудеем,ръмжим,лаем(много са сладки) снимките ни стават като сенки
galia69-ветката ми беше казала да ги оставя до последно да цоцкат да изцедят майката и да не стане мастит(ти все пак се консултирай със вета).Пишането след 60 ден ще свикнат аз честичко отварях вратата на Чипито за да отиде до тоалетната и малките подир нея свикнаха там да си правят работата,при тез как ще стане и аз не знам ще видим.
А за ушичките както рамка е писала и е апсолутно права 3 пъти щрикват и пак клепват на 3 път проличава напилно какви ще са ушите но така беше при наще всяко е самостоятелно за себеси

#7494 Потребителят е офлайн   suzana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2009 - 12:26 PM

galia69-днес бяхме при ветката 2 обезпаразитяване(глисти),маникюр и педикюр на майчето питах за кастрацията каза ми че е най-добре да се направи октомври ноември месец когато поохладнее.
Едно от мойте бонбонки е със много много тъмно синьо-сиви очи дали ще се променят докато порасне,за пръв път виждам такива очи ,а и забравих да питам ветката(пускам и снимката)
lutova_83-това е Самира-Сами ти си и кристница :smile:

#7495 Потребителят е офлайн   suzana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2009 - 12:29 PM

ето още малко снимки от днес

#7496 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 July 2009 - 12:48 PM

на нас едното ушенце не ни се изправи и едва ли ще се изправи вече е на 1.8 месеца
и Дракон лае само като идва някой, но сам изобщо не стои ще опищи квартала и аз няма как непрекъснато е с мен където и да ходя. Така че мисля от възпитанието идва всичко, аз сгреших че не го оставях сам и сега и да искам не мога. А дали ще лае твоето кученце май ще разбреш чак като го вземеш :zi_182:

много хубави снимки :va_010:

#7497 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 01 July 2009 - 12:56 PM

Ехаа .....радвам се че си избрахте това име :af_089:
Аз от двете кукли на едно място не мога да разбера коя е Сами :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#7498 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 July 2009 - 07:50 PM

:r_181: ама не ме снимай бее

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7499 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 July 2009 - 07:52 PM

:zz_224:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7500 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 02 July 2009 - 12:21 PM

:wub: малка сладка Габи

ние тръгваме след няколко часа и много се притеснявам как ще издържи това пътуване, дано всичко е наред :oj_088:

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 373
  • 374
  • 375
  • 376
  • 377
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни