Мини Пинчер
Публикувано: 06 July 2009 - 01:32 PM
Публикувано: 06 July 2009 - 05:31 PM
Айде малко снимки и от нас
от преди малко са.
chochi, не се притеснявай може нищо да й няма
.
Вече много усилено ни ухажват за жена едни хора, ама ние няма да се дадем толкова лесно
, колкото пъти ме види жената и съм с Доди идва и започва "ние имаме мъжки пинчер на 2 години, казва се Спайки ии каква е хубава вашата. Ще я вземем за жена
.", той Спайки е сладур де, видях го, ама Доди му се ежи.
chochi, не се притеснявай може нищо да й няма
Вече много усилено ни ухажват за жена едни хора, ама ние няма да се дадем толкова лесно
Публикувано: 06 July 2009 - 05:37 PM
Колко са красиви всички! Не мога да им се нарадвам!
Най-сладките кученца с най- милите муцунки!
Доволна съм, че не само нашата е влюбена в мръсните дрехи- само чака да си свалиш чорапа.... и ....
Доволна съм, че не само нашата е влюбена в мръсните дрехи- само чака да си свалиш чорапа.... и ....
Публикувано: 06 July 2009 - 05:43 PM
W1nn1e, в Jul 6 2009, 04:37 PM, написа:
Колко са красиви всички! Не мога да им се нарадвам!
И Доди е така
Публикувано: 07 July 2009 - 08:45 AM
Еййй браво на Вас, много хубави снимки сте пуснали всички. Довечера и аз ще се отчета, че тук в офиса нямам никакви снимки
Мойта Габка беше 3 дена на село с детето, че нямаше кой да ги гледа (мнооогооо
работа покрай изборите) и пак е станала милата ми една ЦоЦоланка
а като ме видя да не ви казвам каква радост, какво скачане беше
Рамка, ....яяя Вашата Цецка как си държи ушките....
Браво на нея
Рамка, ....яяя Вашата Цецка как си държи ушките....

Публикувано: 07 July 2009 - 02:32 PM
Здравейте на всички форумци.
Имам един въпрос: Значи, преди месец се реших да си взема кученце мини пинчер, тогава се разрових из нета и имаше много скорошни обяви, а сега като гледам почти няма нови. Искам да попитам да не би да има някаква сезонност в развъждането им, защото аз искам да си го взема след 15 август(морето), а пък същевраменно искам да е по-малко. Надявам се, не задавам твърде глупав въпрос. Благодаря предварително за отговорите.
Имам един въпрос: Значи, преди месец се реших да си взема кученце мини пинчер, тогава се разрових из нета и имаше много скорошни обяви, а сега като гледам почти няма нови. Искам да попитам да не би да има някаква сезонност в развъждането им, защото аз искам да си го взема след 15 август(морето), а пък същевраменно искам да е по-малко. Надявам се, не задавам твърде глупав въпрос. Благодаря предварително за отговорите.

Вход

Горе
Цитиране +