260568:SP_A0149.jpg]
Мини Пинчер
Публикувано: 07 July 2009 - 08:45 AM
Еййй браво на Вас, много хубави снимки сте пуснали всички. Довечера и аз ще се отчета, че тук в офиса нямам никакви снимки
Мойта Габка беше 3 дена на село с детето, че нямаше кой да ги гледа (мнооогооо
работа покрай изборите) и пак е станала милата ми една ЦоЦоланка
а като ме видя да не ви казвам каква радост, какво скачане беше
Рамка, ....яяя Вашата Цецка как си държи ушките....
Браво на нея
Рамка, ....яяя Вашата Цецка как си държи ушките....

Публикувано: 07 July 2009 - 02:32 PM
Здравейте на всички форумци.
Имам един въпрос: Значи, преди месец се реших да си взема кученце мини пинчер, тогава се разрових из нета и имаше много скорошни обяви, а сега като гледам почти няма нови. Искам да попитам да не би да има някаква сезонност в развъждането им, защото аз искам да си го взема след 15 август(морето), а пък същевраменно искам да е по-малко. Надявам се, не задавам твърде глупав въпрос. Благодаря предварително за отговорите.
Имам един въпрос: Значи, преди месец се реших да си взема кученце мини пинчер, тогава се разрових из нета и имаше много скорошни обяви, а сега като гледам почти няма нови. Искам да попитам да не би да има някаква сезонност в развъждането им, защото аз искам да си го взема след 15 август(морето), а пък същевраменно искам да е по-малко. Надявам се, не задавам твърде глупав въпрос. Благодаря предварително за отговорите.
Публикувано: 08 July 2009 - 09:13 PM
galia69 много са пораснали манъците-вече приличат на кученца
lutova_83-те ушите на Цецка не стоят постоянно вирнати-просто като ги щръкне малко и аз бързам да я снимам
много и се радвам тогава-а инъче ето снимка да я видите как ги криви настрани-Все си мисля че така ще си останат
lutova_83-те ушите на Цецка не стоят постоянно вирнати-просто като ги щръкне малко и аз бързам да я снимам
Прикачени снимки
Публикувано: 08 July 2009 - 10:52 PM
Рамка наистина вече приличат на кученца не ан малки мишоци .
снимка от раждането http://www.snimka.bg...mp;pid=12845633
снимка от тази вечер http://www.snimka.bg...mp;pid=13420130
нашата дребосъчка окончателно остана с вдигнати ушенца а и много обича да се плези
снимка от раждането http://www.snimka.bg...mp;pid=12845633
снимка от тази вечер http://www.snimka.bg...mp;pid=13420130
нашата дребосъчка окончателно остана с вдигнати ушенца а и много обича да се плези
Публикувано: 09 July 2009 - 08:17 AM
В град Батак събирали бездомни кучета.На въпроса ми -Кой ги събира ,отговора беше ,че може и за кланницата да са
Миналата година пратих 5 бройки палета ,на жена ,която много обичала малки кучета и ги гледала.
Преди време вярно минавал човек и изкупувал малки по 5 лв бройката.
Цигани отказвали да купуват колбаси произведени в тая кланница.
И още много ей такива изречения,но не знам дали са слухове или истина.
Миналата година пратих 5 бройки палета ,на жена ,която много обичала малки кучета и ги гледала.
Преди време вярно минавал човек и изкупувал малки по 5 лв бройката.
Цигани отказвали да купуват колбаси произведени в тая кланница.
И още много ей такива изречения,но не знам дали са слухове или истина.
Публикувано: 09 July 2009 - 12:57 PM
Да ви се оплача ... Айра е с противопаразитна каишка, но от няколко дни забелязах че се мярка някоя и друга бълха... Преди време бях взимала Гард Противопаразитен спрей и туко що я напръсках ... само че незнам дали има ефект .. за всеки случай и махнах каишката. Някой пробвал ли го е този спрей
И знаете ли дали трябва да се маха каишката или може да си стои и с нея
И знаете ли дали трябва да се маха каишката или може да си стои и с нея
Публикувано: 09 July 2009 - 03:57 PM
За бълхи и кърлежи ние ползваме пудра Bolfo на Bayer (май така се пишеха и двете), много сме доволни. Вчера каракачанката беше пълна, напудрихме я и днес няма ни една, пък и Доди и котаците не се оплакват
.
Ние си търсим приятелчета за разходка в Южния парк, защото на моята приятелка май вече не й се разхожда много много с нас
..
Ние си търсим приятелчета за разходка в Южния парк, защото на моята приятелка май вече не й се разхожда много много с нас
Публикувано: 09 July 2009 - 11:08 PM
huBBa__buBBa, в Jul 9 2009, 04:57 PM, написа:
Ние също си търсим приятелчета за разходка и игра. Скоро си намерихме един померан и Хера си играе много с него, но не можем да си намерим пинчер с който да правим разходки. Утре (събота) заминаваме на море и като се върнем на 21-ви ще пишем да направим една среща в южния парк
Ето и някои снимки на които се вижда, че и в банята си имаме компания

Вход

Горе
Цитиране +