Мини Пинчер
Публикувано: 10 July 2009 - 03:02 PM
М/удругото има някакви малки топченца (като пъпчици) на вратлето и над окото ... попитах вета и ми каза че е събиране на масна тъкан ли ... нещо такова ... че засега не било опасно, но да ги наблудавам и ако станат по големи може да се стигне и до операция

Засега са в същите размери

Публикувано: 11 July 2009 - 12:19 PM

Относно храненето сме много разнообразни.Рафи от 2-3 дни се сети за гранулките си,иначе яде цаца,краставици,ябълки,кокълчета

Публикувано: 12 July 2009 - 02:25 PM
Публикувано: 12 July 2009 - 09:29 PM

Тези два дни Айра по цял ден си стои самичка, вечер към 6 - 7 се прибираме и то е радост, то е скимтене, скачане

Публикувано: 12 July 2009 - 10:51 PM

Аз редовно си ви чета. но неостава време да пиша. ние си ходим за уикендите на село и на Майки му е голям рахат там. и като се преберем два дни само скимти из къщи! Ето снимчици и от нас

Bubka_93 -и ние си имахме такъв проблем. и го водихме при вета Майки -маза го два пъти с нещо и му мина и си му излезе нова косица

Публикувано: 12 July 2009 - 11:17 PM
ichi, в Jul 12 2009, 03:25 PM, написа:
Вие не виждате ли проблемите на това куче? Как е възможно да дразниш и провокираш агресията в собственото си куче? Да те напада и да е готово да те ухапе и вие да смятате това за нормално и смешно? Докато самото куче умира от страх, явно знае, че прави нещо нередно. Така се произвеждат неконтролируеми кучета, кучета с агресия и объркано поведение. А това, че гризе кокал, с парче от който се задава - това е поредното безумие.
С такова куче не се живее лесно. То ще има подобни изблици за все повече неща. Да не говорим, че си е опасно. Ако е на улицата и си намери кокал - няма да можете да му го вземете, а не знаете дали не е отровен. Ако има друг човек в периметъра му - то той ще бъде ухапан.
Хубаво е да коригирате това поведение, то не е нормално, не е и полезно за психиката на кучето.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 July 2009 - 12:04 PM
huBBa__buBBa, в Jul 11 2009, 09:37 PM, написа:

Благодаря

Bubka_93, в Jul 12 2009, 07:19 PM, написа:

заведи я на вет колкото можеш по бързо и да може да започне лечение веднага за да не се усложни нещо

ние не сме имали такъв проблем с козинката
Публикувано: 13 July 2009 - 02:01 PM
Публикувано: 13 July 2009 - 02:36 PM