Мини Пинчер
Публикувано: 15 July 2009 - 07:40 PM
Здравейте ! От понеделник се сдобих с едно малко ама много малко мини пинчерче и ще се радвам да споделям с вас. По всичко писано във форума разбрах, че сте хора, които наистина правят всичко за своите животинки :). На почти 3 месеца сме, казваме се Ая и сме от Чехия. Много хапен и все още пишкаме навсякъде.
Публикувано: 16 July 2009 - 03:10 PM
Честито мъниче и от мен ... голяма сладурана е.
Много да те радва и да слушка повече
Ние днес ходихме на вътрешно обезпаразитяване и малката беше много послушна. Премерихме я и е 2.500 кг.
Доктора ни препоръча да използваме Дуоуин (против кърлежи и балхи) действа 2 месеца и сега ще видим дали има резултат...
Много да те радва и да слушка повече
Ние днес ходихме на вътрешно обезпаразитяване и малката беше много послушна. Премерихме я и е 2.500 кг.
Доктора ни препоръча да използваме Дуоуин (против кърлежи и балхи) действа 2 месеца и сега ще видим дали има резултат...
Публикувано: 16 July 2009 - 06:23 PM
Ооооо Габата не спира да лае....на вън, вътре, на терасата....ама не спира. Когато тръгвам за работа застава на плота в кухнята и ме гледа от прозореца....Вие, лае скимти, ужас...комшийката казва, че това не продължава дълго
Когато е на село застава на оградата и лае минаващите животни, най се НеРвИ на Конете
Незнам какво и се върти в главата може би си мисли, че са "Извънземни ГиганТи "
Никога не е посягала да хапе, лае много лае....но подадеш ли й ръка да я погалиш ти става приятелка ииии после утърване няма от нея
Голяма е лигла
Когато е на село застава на оградата и лае минаващите животни, най се НеРвИ на Конете
Никога не е посягала да хапе, лае много лае....но подадеш ли й ръка да я погалиш ти става приятелка ииии после утърване няма от нея

Публикувано: 16 July 2009 - 06:52 PM
Аааа котките са ни любими
само да ги мерне и
голяма ГоНеНкА пада.
Обаче аз я пазя от тях, че те са едни "злобари"......особенно едната "Тартурката" (тя ни е наследство от старите собственници на къщата, и е много стара), напада я и почва да я дращи.....А на милото Габчи така му се играе
Обаче аз я пазя от тях, че те са едни "злобари"......особенно едната "Тартурката" (тя ни е наследство от старите собственници на къщата, и е много стара), напада я и почва да я дращи.....А на милото Габчи така му се играе

Вход

Горе
Цитиране +