А навън много рядко да лае някой ... прави се на беззащитна
Мини Пинчер
Публикувано: 16 July 2009 - 06:23 PM
Ооооо Габата не спира да лае....на вън, вътре, на терасата....ама не спира. Когато тръгвам за работа застава на плота в кухнята и ме гледа от прозореца....Вие, лае скимти, ужас...комшийката казва, че това не продължава дълго
Когато е на село застава на оградата и лае минаващите животни, най се НеРвИ на Конете
Незнам какво и се върти в главата може би си мисли, че са "Извънземни ГиганТи "
Никога не е посягала да хапе, лае много лае....но подадеш ли й ръка да я погалиш ти става приятелка ииии после утърване няма от нея
Голяма е лигла
Когато е на село застава на оградата и лае минаващите животни, най се НеРвИ на Конете
Никога не е посягала да хапе, лае много лае....но подадеш ли й ръка да я погалиш ти става приятелка ииии после утърване няма от нея

Публикувано: 16 July 2009 - 06:52 PM
Аааа котките са ни любими
само да ги мерне и
голяма ГоНеНкА пада.
Обаче аз я пазя от тях, че те са едни "злобари"......особенно едната "Тартурката" (тя ни е наследство от старите собственници на къщата, и е много стара), напада я и почва да я дращи.....А на милото Габчи така му се играе
Обаче аз я пазя от тях, че те са едни "злобари"......особенно едната "Тартурката" (тя ни е наследство от старите собственници на къщата, и е много стара), напада я и почва да я дращи.....А на милото Габчи така му се играе

Публикувано: 16 July 2009 - 09:51 PM
Рени добре дошли с малката Ая .Бебка хапе защото е още малка няма да стане злобна ако ти не я научиш давай и играчка ако започне да те хапе .Може причината да пишка толкова често да е от гранитогреса все пак е още бебе и ако и е студено да е поизстинала
.Нашите са на 36 дни но не пишкат толкова често но в къщи е паркет и килим .Ая ми прилича на нашата дебеланка .
//www.snimka.bg/album.php?album_id=387999&pid=13420237
.Нашите са на 36 дни но не пишкат толкова често но в къщи е паркет и килим .Ая ми прилича на нашата дебеланка .
//www.snimka.bg/album.php?album_id=387999&pid=13420237
Публикувано: 17 July 2009 - 09:16 AM
А пък Цеца в къщи е ангелче голямо-освен ако невлезе някой чужд човек-ама това е при всички кучета май-Но немога да я понасям навън е куче изрод-на кучетата никога не е ръмжала-но на хората ръмжи-че даже и на деца и се спуска-много рядко я пускам от повода-Направо не съм искала такова куче-вместо да си я пусна и да бяга с децата като излизаме тя все е вързана горката-Вървим и като се разминаваме с хора и тя хоп скача-понякога много ме ядосва ама и много си я обичам 
А котките ги гони ако и те бягат инъче иска да си играе с тях-ама само да и кажем-къде котката-и пощурява-бяга скача души търси-луда кучка
А котките ги гони ако и те бягат инъче иска да си играе с тях-ама само да и кажем-къде котката-и пощурява-бяга скача души търси-луда кучка
Публикувано: 17 July 2009 - 02:18 PM
Днес я водихме на вет, защото снощи много трудно дишаше и неможахме да спим от притеснение. Оказа се, че е малко настинала, няма температура и гърлото и е добре, но има сополки. Взехме едни капки и сега е голяма мъка със слагането им в носа ѝ. Иначе не спира все скача, иска да си играе. В момента тук гърми навън и нея много
я е страх.
Публикувано: 18 July 2009 - 04:51 PM
Здравейте и от нас. Поизгубихме се доста време, но вече сме тук отново. Сигурно ни забравихте, но то няма и как иначе.
Джени е добре.Миналата седмица я водихме да й чистят зъбния камък за пръв път. Отрязоха й и ноктенцата. Нямах идея, че ще се чувства така след упойката. Голяма мъка. Който е минавал през това знае как стоят нещата.
Вашите пинчовци как са?
Ето снимка от нас:
Джени е добре.Миналата седмица я водихме да й чистят зъбния камък за пръв път. Отрязоха й и ноктенцата. Нямах идея, че ще се чувства така след упойката. Голяма мъка. Който е минавал през това знае как стоят нещата.
Вашите пинчовци как са?
Ето снимка от нас:
Публикувано: 19 July 2009 - 11:34 AM
Ние се пребираме от ранчото -както го нарича нашия тати. и Майкамона е увиснал -ходи и скимти. много му липсва. там по цял ден е на двора -на сянкапод някое дърво! Ето някои снимки -плува с нас в басейна и после се печем взаимно -татито ни вика -че е беличък та да се изпече малко
снимах с телефона .че бяхме си забравили фотоапарата! И честно казано зъ първи път виждам куче което сам да иска да влезе в басейна и като се преберем от село влиза в банята и чака да го изкъпем от прахоляка и много се кефи като му тече водата от душа и стои не мърда докато не му кажа . че е готов и да излиза!
Публикувано: 19 July 2009 - 12:23 PM
neonkaa, как успяхте да научите Майки да се къпе или той сам прояви инициатива
?
Преди няколко дена реших да уча и аз Доди да не се страхува от басейна и я вкарвах с мен по малко, а тя така се стяга все едно..топнах й малко и краката и почна да прави едни много смешни движения все едно са й излезли ставите..
Преди няколко дена реших да уча и аз Доди да не се страхува от басейна и я вкарвах с мен по малко, а тя така се стяга все едно..топнах й малко и краката и почна да прави едни много смешни движения все едно са й излезли ставите..

Вход

Горе
Цитиране +