Мини Пинчер
Публикувано: 19 July 2009 - 08:46 PM
Сузана как са малките сладуранки много са безстрашни
Ние останахме с три бебока а утре идват да си вземат и още едно бебе .Вчера ходихме на гости на най малката сладуранка цяла нощ плакала милата .Утре ще кача снимки да я видите в новата къща .
Сара сме я водили на язовира но тича само по брега изобщо не иска да влезе във водата .

Сара сме я водили на язовира но тича само по брега изобщо не иска да влезе във водата .
Публикувано: 20 July 2009 - 12:06 PM
galia69-сладуранките са направо супер наричам ги ФУРИИ,лудеят,беснеят,като направят беля като им се скарам ме лаят
вече не пикаме в стаята а отиваме в коридора(макар че и там е забранено)но нищо важното е че не е в стаята
полека полека ще свикнем и да ходим до тоалетната.
На вас сигурно ви е много трудно да се разделите от мъниците все пак свикнахте със тях,да са живи и здрави и много да радват новите си стопани

На вас сигурно ви е много трудно да се разделите от мъниците все пак свикнахте със тях,да са живи и здрави и много да радват новите си стопани
Публикувано: 21 July 2009 - 11:07 AM
Здравейте и от нас! Не пишем редовно, но ви чета почти всеки ден! Много се кефя на снимките на мъниците ви! Ето и някой кадър от нашата Джесика:
Тук яде сладолед, мнооого обича ескимо:

Панера и е само за съхранение на играчките, тя все още си спи в моето или на детето легло:

Ей тъй се пльосва след разходка:
А тук
танцува под парче кренвирш:

Тук яде сладолед, мнооого обича ескимо:

Панера и е само за съхранение на играчките, тя все още си спи в моето или на детето легло:

Ей тъй се пльосва след разходка:

А тук

Публикувано: 21 July 2009 - 11:22 AM
Много готини снимки. Габка как само се е подала
и Джесика е голям образ.
Да не ви разправям вчера какъв ужас преживях
..Отидохме с Доди да посрещнем майка ми на спирката на автобуса и тя още като излязохме изпадна в някъв ужас не знам вече защо уж беше посвикнала да се разхожда
и стигаме ние до спирката виждаме майка ми, а то сме на една от най-натоварените улици в квартала и Доди изведнъж като се дръпна и като почна да бяга (добре поне, че беше по тротоара) аз направо изтръпнах и хукнах след нея. Добре че се сети и зави по една по-малка уличка да не я блъсне поне нещо. Аз я викам тя търчи като изоглавена. По едно време се успокои, чу ме и се върна. Тва преследване ми се стори толкова дълго..после до вкъщи бяхме все на ръце. Не знам какъв късмет извадихме и й няма нищо, ако й се беше случило нещо сигурно щях...Не знам тва куче кога ще се оправи и няма да я е страх да се разхожда
, на почти 10 месеца е все пак..бива паника, ама тя вече..
Утре сигурно ще заминем при роднини във Видин, та не знам как ще дивее и там..

Да не ви разправям вчера какъв ужас преживях

Утре сигурно ще заминем при роднини във Видин, та не знам как ще дивее и там..
Публикувано: 21 July 2009 - 01:24 PM
Чафи е на 5 год и никога досега не е излизал без да е вързан на пътя.Когато го разхождам непрекъснато се озъртам за улично куче.Не ги пускайте така да бягат отвързани.
Публикувано: 21 July 2009 - 07:45 PM
Здравейте на всички,много отдавна не съм писала но всяка вечер ви чета и с най-голямо удовоствие гледам снимките на вшите кучовци..........такава радост за очите ми,много пинчета на едно място.Имам въпрос към lutova_83:този фешън нагръдник по интернет ли го поръча,че питам във всеки магазин който видя,но все няма,даже от единия магазин звъняха на някакъв склад,но нямали в наличност.Много ми харесват и мисля че ще са доста удобни(дано и Арчи мисли така)Много поздрави на всички много гушки и цунки на малкте разбойници 
Щях да ви пусна снимки на моя бяс,но изгриза кабела на фотото
.....мога да ви пратя като малък само.Дано успея де....

Цитат(lutova_83 @ Jul 20 2009, 06:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Публикувано: 21 July 2009 - 08:51 PM
Дребно е,може да е пинчер.Изчакай малко да порастне и ще разбереш със сигурност.Краката му са по дълги от на моя когато беше бебе.