Мини Пинчер
Публикувано: 24 July 2009 - 12:41 PM
За избирането забравих да кажа.....като отидох бяха 2(черни) едното.....едно голямо тумбаче,едно охранено пък диво колкото си искате скимти,лай-та се къса иска да си играе,другото пък като мокра мишка стои до него,слабичко,плахо,гласът му не се чува....познайте кое си взех????????Мократа мишка
А сега какъв бяс стана.....

Публикувано: 24 July 2009 - 12:56 PM
Значи не казвам че всички ама доста пинчета имат непоносимост към децата,моят естествено не прави изключение-не към всички ама много рядко ще хареса някое дете ама дори и да ги хареса не че си играй с тях,просто не ги хапе.И като се замисля пак е много относително защото ако някое дете дето "уж" го харесва почне нещо да го дразни или гони или просто си бяга около него........гризва го без да му мигне окото.Ами какво да направя-как мога да го накарам да ги хареса????То не може всички-само той който реши и когато реши.Все едно нас някой да ни насилва да харесваме еди кой си,ами не става....само,че ние поне не ги хапем
и пак е доста относително...,но това е една друга тема.....хората могат да бъдат много злобни и жестоки и в такива случаи ухапването си е за предпочитане

Публикувано: 24 July 2009 - 02:38 PM
Хапе ги заради зъбките,вас не ви ли хапе?
Аз пък не давам деца да го доближават.Майките треперят Чафи да не направи нещо на децата им,мен ме е страх децата да не му направят.В квартала има доста деца на 3- год и всичките знаят да не се доближават до моето куче.Не давам да го галят.Не ми е приятно.И съм го казвала много пъти.
Аз пък не давам деца да го доближават.Майките треперят Чафи да не направи нещо на децата им,мен ме е страх децата да не му направят.В квартала има доста деца на 3- год и всичките знаят да не се доближават до моето куче.Не давам да го галят.Не ми е приятно.И съм го казвала много пъти.
Публикувано: 24 July 2009 - 05:27 PM
А Габи много обича децата. Когато беше малка, дъщеричката ми бягаше навън а Габи я гонеше
И сега само да види деца да бягат, втурва се след тях..... мисли, че те ще си играят с нея. Но някой деца ги е страх, като я видят как се засилва към тях....... та се почва едно виканеее.
Но никога не е посягала на дете, тя Обича да си играе с децата.....нали са на един Акъл

Но никога не е посягала на дете, тя Обича да си играе с децата.....нали са на един Акъл

Публикувано: 24 July 2009 - 11:51 PM

Публикувано: 25 July 2009 - 01:24 AM
като беше малък Дракон а дори и сега аз казвам че хапе и нали и без това се очаква от пинчер да е злобен та хората не го пипат. За съжаление той наистина си позволява понякога да хапе и като, че ли го прави само за да изплаши някой и не стиска, но звукът който издава е много страшен и плашещ