Сдържах се да не пиша но толкова много глупости които е изписал -littlezorro

1 . това с разгонването април - май ОПРЕДЕЛЕНО не е ВЯРНО . ( Разгонването е индивидуално при всяка женска ) може да е във всеки месец от годината . 2. Няма график за 6 месеца някои женски се разгонват през 4 месеца други през 10 мес . 3 , Стига да са оцелени точните дни в които женската дава няма да има проблем да я качи мъжкия ( разбира се ако е минал поне 1 год а не е на 7 месеца както сте написали ) п.п. Бизнеса е хубаво нещо но вашия ЗОРО прилича повече на ЯГТЕРИЕР отколкото на МИНИ ПИНчЕР .

Хубаво е да си го гледате и обичате ама чак толква с капара и постоянни скачки си е прекалено

За колко пъти се разгонва женската и полова зрялост всеки може да си погледне в схемата на паспорта на кучето си. Поне в моя го пише на 1 страница и от там съм го преписала дословно. А доколко е пинчер Зоро съдя по това, че майка му и баща му са немски клубни пинчери, майка кафява и баща черен. Децата му са черни. Той е единствен с този цвят. Най-вече съм сигурна за това от къде съм го взела.
Уважаема госпожо

!Съжалявам,но и аз не мога да се сдържа.Вие имате прекрасен домашен любимец ,нямащ нищо общо с породата мини пинчер.Дори и с арлекин пинчер.За не просветените може да мине за бразилски териер,но е видно че тук е играл просто един фосктериер и господ знае още какво.Не искам да Ви огорчавам,но е така и се възмущавам от самочувствието което показвате с този мелез.Мразете ме колкото си искате,както и всички тук на които вече съм казвала много отдавна,че кучетата ви нямат нищо общо с чистопородните мини пинчери.В тази тема никой и никага не показа поне едно ,,истинско,,куче.Жалко е че имате достъп до интернет и не си правите елементарен труд да видите що е то мини пинчер.Вярно е,че е най-комерсиалното кученце в страната ни в момента,че пазарат е пренаводнен с такива кученца от това отродие/киноложки термин/и може да се видят какви ли не вариации и въобще чудеса,но нищо общо с действителността.Нямам нищо против нито едно куче на никого,но имам против умишленото развъждане на мелези и лъгането съзнателно или не на незапознатите.
И за да не питате тая пък ква е та се меси Ви казвам веднага.Тая е най-големият и един от най-старите почитатели на чистопоридният мини пинчер от 87година,отглеждала и развъждала също като вас едно такова същество,но с ясното съзнание какво е!
Моля Ви читатели и притежатели преди да твърдите нещо се информирайте максимално,за да не се излагате!