Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 392
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#7851 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 31 July 2009 - 12:10 PM

Галя дано на малката Сиси нищо да и няма и да е само навехнато че като се сетя Сарка как си счупи крачето като бебе и колко много се мъчихме с гадния гипс .Да пишеш какво е казал лекаря най добре да се направи снимка .Много е хубава на снимките също като Сарка има беличко на гърдичките .
Добре дошла на малката Мишел и на Bonbonita ще се научи как няма да се научи да пишка където трябва научи я да ходи в банята като е сама и иска да пишка ще си ходи самичка .Сложи вестници където най много пишка и постепенно ги мести към банята .Нашите бебоци и те къде на вестника пишат къде на килима .
Не помня дали ви показах как спинкат майка и дъщеря и две бебета бегълци .
http://www.snimka.bg...mp;pid=13884713
http://www.snimka.bg...mp;pid=13884730
http://www.snimka.bg...mp;pid=13884738
На малката Белла и се вдигнаха почти ушенцата .

#7852 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2009 - 08:21 PM

Благодаря на всички за комплиментите и топлото посрещане във форума :)Chokolate относно ушичките,човека от магазина ни каза че това бил добър критерий за качествено куче,понеже в аквариума беше и нейното братче което беше още с клепнали уши и ни обясниха че щом тя първа си е вдигнала ушите значи е с по -силен ген и организъм,в общи линии по-добре се развива и е по силно куче :)
Искам да кажа и друго нещо за хората с нормални и средни пинчерчета,имам яке за по голям пинчер,това което е на профила ми,ако се интересувате - пишете :) знам че не е това темата,но става въпрос само за пинчерчета wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#7853 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 31 July 2009 - 08:30 PM

Bonbonita пусни снимки на якенцето и размери за да го видим .
Гале какво стана с бебка цял ден я мисля сладуранката wub.gif .
Тъкмо се ядосвам утре трябваше да дойдат и да вземат едното бебе а одеве се обадиха че се отказват . eg_033.gif
Малката Тара днес следобяд и тя вдигна едното ушенце
http://www.snimka.bg...mp;pid=13907842

#7854 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 31 July 2009 - 09:52 PM

А ето и снимките на малката принцеска както ви бях обещала:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7855 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 31 July 2009 - 09:55 PM

А това е моя бяс

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7856 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 31 July 2009 - 09:58 PM

А тази снимка е толкова смешна...... ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7857 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 July 2009 - 10:03 PM

Какво стана с крачето на бебето? tb_195.gif
много хубави снимки и бруно все си изправя на задни лапи и други номера прави ,но никога не мога да го снимам,като хвана фотоапарата ,спира ,сяда и ме зяпа.

#7858 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2009 - 10:36 PM

Цитат(БРУНО @ Jul 31 2009, 11:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Какво стана с крачето на бебето? tb_195.gif
много хубави снимки и бруно все си изправя на задни лапи и други номера прави ,но никога не мога да го снимам,като хвана фотоапарата ,спира ,сяда и ме зяпа.

Защо се очудваш, че като хванеш апарата сяда и се наглася, той си е роден манекен. Уникално позира на снимките. Зоро има само 4-5 снимки от 100 - тина само те не са размазани и пак играе фотошопа. И три секунди не седи на едно място.
User's Signature

Качена снимка

#7859 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 July 2009 - 11:20 PM

chocolate80- Правилно няма смисъл да се започва тази тема защото няма кой да я разбере , И все пак от мен да знаете случва се и да си обичат некои хора родословните кучета rc_036.gif Както некой беше писал ако ги нямаше родословията нямаше да ги има и вашите кучета . и като е толкова безрезервна любовта ви що не прибрахте кученце от улицата ? любовта и документите нямат общо не изопачавайте нещата . А относно избиването на пари на изложбите аз поне незнам за такова нещо , интересно ще ми е да споделите как става да избия и аз малко ?
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#7860 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 July 2009 - 11:25 PM

Цитат(galia69 @ Jul 31 2009, 07:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Bonbonita пусни снимки на якенцето и размери за да го видим .
Гале какво стана с бебка цял ден я мисля сладуранката wub.gif .
Тъкмо се ядосвам утре трябваше да дойдат и да вземат едното бебе а одеве се обадиха че се отказват . eg_033.gif
Малката Тара днес следобяд и тя вдигна едното ушенце
http://www.snimka.bg...mp;pid=13907842

Май всичките щеха да ходят у познати ab_041.gif А всеки ден ги срещам в обявите за продажба . малко си противоречите ама то е така трябва да има и други прекарани няма да сте сами ae_085.gif
User's Signature

#7861 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 01 August 2009 - 03:12 AM

Ами така щеше да е три вече си имат стопани и са си при тях ама другите се отказаха а на мен ми идва нанагорно с тази безработица която ни застигна .В къщи един храни петима човека и три кучета които искат ядене и вет грижи и на мен не ми е приятно да ги дам надалече ама се примирявам какво да правя всичко иска пари а на тези години е по добре човек да каже ,,пази боже,,че не се знае утрешния ден какво му носи .
Моля ви няма нужда само да нахлувате в темата за да се ядете с хората както вече знаете нямаме в темата породисти пинчери а обичани такива имаме за какво да си говорим и без вашите постове тук .Къде бяхте преди две седмици когато сина ми падна с колелото и беше с шевове и не можеше да се храни а в същото време тичах по лекари за да не направи Сара мастит .Тук имаше хора които ме подкрепиха и питаха ка сме и какво правим за което има благодаря wub.gif
http://www.snimka.bg...mp;pid=13615106
Гале каво стана със малката дано да е добре wub.gif

#7862 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 01 August 2009 - 08:08 AM

Цитат(ivan-z @ Aug 1 2009, 12:20 AM) <{POST_SNAPBACK}>
chocolate80- Правилно няма смисъл да се започва тази тема защото няма кой да я разбере , И все пак от мен да знаете случва се и да си обичат некои хора родословните кучета rc_036.gif Както некой беше писал ако ги нямаше родословията нямаше да ги има и вашите кучета . и като е толкова безрезервна любовта ви що не прибрахте кученце от улицата ? любовта и документите нямат общо не изопачавайте нещата . А относно избиването на пари на изложбите аз поне незнам за такова нещо , интересно ще ми е да споделите как става да избия и аз малко ?

Значи това е за първи и последен път в който отговарям на някой като вас(ако не ме нервирате много де)
1-темата ние прекрасно си я разбираме,но вие не можете,а и никой не ви кара
2-Не казвам,че никой не си обича родословното куче-просто където има напрежение(а в една изложба малко или много винаги има),там вече обичта(било то и за момента)се измества от друго чувство....-"да се представите в най-добра светлина,да направи правилната стойка,да върви под строй с маршова стъпка,и всичко останало което се изисква от кучето....Ако нещо не направи както трябва едва ли ще го запрегръщате и разцелувате нали???( особенно ако сте били няколко хиляди километра да отидте),това си е направо провал за вас като "дресьор"-говоря по принцип,не конкретно за вас.
3-Защо винаги го задавате този въпрос за бездомните кучета???Аз съм взимала бездомно куче,а вие???Вие не можете да приемете нашите,какво остава за бездомните .....
4-А относно парите или някакъв друг вид облага-не ми се вярва да хукнете по други градове или държави само за да си покажете кучето,без да очаквате нищо-ако не е някво място в челната тройка(ако имат за вас знчение второто и третото място де),то най-малкото някво клубно кучило,от което ще изкарате добри пари...

Айде модовете да ни променят заглавието вместо мини пинчер с някво друго(някой беше предложил "недорасъл доберман" ab_041.gif което е мн готино) и вие родословните да си имате ваша си тема и да не се занимавате с нас и най-вече да не се месите в нашата(да си се тръшкате на воля,кой по голям гъзар,кой колко купи спечелил,и каквото си искате....
User's Signature

Качена снимка

#7863 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2009 - 01:05 PM

Брей колко много сте писали и колко много снимки smile.gif Две нови бебета и една булка за Арчи ab_041.gif
littlezorro във вас е като зоологическа градина ab_041.gif иние имаме две папагалчета но ги пускам да си полетят по рядко
Бяхме за 2 дни при майка ми и вижте Цецка къде се беше наместила да спи

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7864 Потребителят е офлайн   chochi5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 01 August 2009 - 02:49 PM

Ето ни и нас ...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7865 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2009 - 06:02 PM

Драги ми -galia69 и chocolate80 дали ще пиша в темата или не решението си е само мое ae_085.gif . Ясно е че сте я направили на сбор за домашни лчбимци и в това няма нищо лошо . Но забележки може да ми направи само МОД . А и не може темата да е само с възхищения и сладки комплименти хубаво е да се говори и за по сериозни неща . Но явно те не са за вас . galia69 защо смятате че само вие имате семейни проблеми , аз съм тук и когато не пиша повярвайте ми af_089.gif но тези ви оплаквания много не се вписват в този форум и има и други подобни и не е нужно всички да ви съчувстват . Относно изложбите не виждам смисъл да обяснявам , Просто няма да го разберете ,а и няма да се опитате . И така обичайте си Домашните любимци , но нека си останат такива не е нужно да размножавате . Историйте за пускане поне веднъж също не са верни (но зависи кой лекар ще ви консултира ) Може да си продължите с възклицанията и ахканията rc_036.gif
User's Signature

#7866 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2009 - 06:26 PM

ОФФФ моля ви стига вече дразги ea_103.gif
Ето малко снимки на Цеца-днес си поиграхме едно хубаво с нея ab_041.gif

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7867 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2009 - 07:15 PM

Ето снимки на якенцето,адски е готино,обличано е 2 пъти,само че на по голям пинчер и сега не става за Мишел.Историята е следната,съседа ми отива до верига магазини и докато товари колата си с покупки,въпросния Марти (както ние го кръстихме) се мушва в колата и съседа ми го вижда едва когато се прибрал,обаче нямаше как да го гледа и го даде на мен,след няколко съобщения по вестници и т.н за намерено куче - никои не реагира и решихме да го задържим.Марти беше в отчаяно състояни,видимо гладен,мърляв и адски наплашен и вероятно бит :((( ние го обгрижихме и заобиколихме с ласки и обич,но тои милия не успя да свикне с никои друг освен мен,ест - спеше при мен вечер wb_052.gif беше ми голяма дружка... но след 3 месеца в един лош ден тои избягал докато ме няма и никои не го успял да го хване...та така якенцето което беше обличано 2 пъти - остана за спомен от милуто Мартинче :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7868 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2009 - 07:46 PM

ivan-z отговорете на треи въпрос моля на chokolate80 "3-Защо винаги го задавате този въпрос за бездомните кучета???Аз съм взимала бездомно куче,а вие???Вие не можете да приемете нашите,какво остава за бездомните ....." , а все от тях ни предлагате , не съм срещала като моето на улицата .

#7869 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2009 - 08:25 PM

Bonbonita дай размери може на нашата слонка да стане .Ще я подлагам на диета нашата мама от инат само ходи и им яде от храната и доста е качила
Преди малко се прибрахме с мама Сарка ходихме на гости на черничката мома голяма игра падна не са се забравили малката пак ходеше да я гризе за опашката даже по едно време търсеше да суче .Меги така се казва бебето много се е променила една оперена игрива и много целуваща е станала .Малкия я снима с телефона дано да са станали снимките утре ще ги свалим и ще ви я покажа .

#7870 Потребителят е офлайн   kremka_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2009 - 08:28 PM

Здравейте!Отдавна не съм писала но не пропускам да чета мненията ви Искам да попитам колко дена след последната ваксина можем да излизаме навън
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 392
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема