Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#7865 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 August 2009 - 06:02 PM

Драги ми -galia69 и chocolate80 дали ще пиша в темата или не решението си е само мое ae_085.gif . Ясно е че сте я направили на сбор за домашни лчбимци и в това няма нищо лошо . Но забележки може да ми направи само МОД . А и не може темата да е само с възхищения и сладки комплименти хубаво е да се говори и за по сериозни неща . Но явно те не са за вас . galia69 защо смятате че само вие имате семейни проблеми , аз съм тук и когато не пиша повярвайте ми af_089.gif но тези ви оплаквания много не се вписват в този форум и има и други подобни и не е нужно всички да ви съчувстват . Относно изложбите не виждам смисъл да обяснявам , Просто няма да го разберете ,а и няма да се опитате . И така обичайте си Домашните любимци , но нека си останат такива не е нужно да размножавате . Историйте за пускане поне веднъж също не са верни (но зависи кой лекар ще ви консултира ) Може да си продължите с възклицанията и ахканията rc_036.gif
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#7866 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2009 - 06:26 PM

ОФФФ моля ви стига вече дразги ea_103.gif
Ето малко снимки на Цеца-днес си поиграхме едно хубаво с нея ab_041.gif

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7867 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2009 - 07:15 PM

Ето снимки на якенцето,адски е готино,обличано е 2 пъти,само че на по голям пинчер и сега не става за Мишел.Историята е следната,съседа ми отива до верига магазини и докато товари колата си с покупки,въпросния Марти (както ние го кръстихме) се мушва в колата и съседа ми го вижда едва когато се прибрал,обаче нямаше как да го гледа и го даде на мен,след няколко съобщения по вестници и т.н за намерено куче - никои не реагира и решихме да го задържим.Марти беше в отчаяно състояни,видимо гладен,мърляв и адски наплашен и вероятно бит :((( ние го обгрижихме и заобиколихме с ласки и обич,но тои милия не успя да свикне с никои друг освен мен,ест - спеше при мен вечер wb_052.gif беше ми голяма дружка... но след 3 месеца в един лош ден тои избягал докато ме няма и никои не го успял да го хване...та така якенцето което беше обличано 2 пъти - остана за спомен от милуто Мартинче :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7868 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2009 - 07:46 PM

ivan-z отговорете на треи въпрос моля на chokolate80 "3-Защо винаги го задавате този въпрос за бездомните кучета???Аз съм взимала бездомно куче,а вие???Вие не можете да приемете нашите,какво остава за бездомните ....." , а все от тях ни предлагате , не съм срещала като моето на улицата .

#7869 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2009 - 08:25 PM

Bonbonita дай размери може на нашата слонка да стане .Ще я подлагам на диета нашата мама от инат само ходи и им яде от храната и доста е качила
Преди малко се прибрахме с мама Сарка ходихме на гости на черничката мома голяма игра падна не са се забравили малката пак ходеше да я гризе за опашката даже по едно време търсеше да суче .Меги така се казва бебето много се е променила една оперена игрива и много целуваща е станала .Малкия я снима с телефона дано да са станали снимките утре ще ги свалим и ще ви я покажа .

#7870 Потребителят е офлайн   kremka_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2009 - 08:28 PM

Здравейте!Отдавна не съм писала но не пропускам да чета мненията ви Искам да попитам колко дена след последната ваксина можем да излизаме навън
User's Signature

Качена снимка

#7871 Потребителят е офлайн   suzana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 01 August 2009 - 08:32 PM

Добре дошли Галка43 и Бонбонита много да ви радват мъниците ви,от 1 седмица имаме проблем със нета и чак сега успяхме да се включим пак тук.
Галиа69-преди пинчитата ги ограничавах с яденето,вземах им паничките при следващото ядене ядяха като побъркани,след това почнах да оставям храната им винаги паничките пълни до горе видяха че не им вземам храната и вече всичко е спокойно,те сами ядат по 2 на ден,а в жегите 1.А пък на някои хора изобщо не им обръщай внимание,не се нервирай напразно
Абе как снимате вашите мъници такива хубави снимки сте напускали,а пък аз нещо не мога снимките са направо безуспешни

#7872 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2009 - 08:42 PM

Да ще отговоря БРУНО - , освен всички кучета имам и 2 прибрани от улицата едното от които си гледам вече 7 години . Но не се хваля с това както гледам вие правите . И незнам защо решихте , че не приемаме вашите кучета . Аз поне приемам всички кучета НО НЕ И ЛЪГАНЕТО НА ХОРАТА чЕ СИ КУПУВАТ ДАДЕНА ПОРОДА а не се знае какво ще се получи . eg_033.gif ЗАщото макар за МОМЕНТ всеки от тук пишещите се е почувствал излъган преди да се примири и да почне да се обижда и да плюе против ТАКИВА КАТО НАС както се изразихте . Знаете , че е така признайте го пред себе си не искам пред мен . Спирам да пиша че явно ви отегчавам само ще ви чета . rc_036.gif
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#7873 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2009 - 08:56 PM

Излъгани за какво , немога да разбера ,нали имам такова куче каквото искам ae_085.gif

#7874 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2009 - 09:04 PM

kremka_07 след 3-тата ваксина не трябва да излизат около 10 дни
Bonbonita якето много ми хареса-искам и аз такова за Цецка ab_041.gif още малко и ще трябва да търся
User's Signature

Качена снимка

#7875 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2009 - 10:33 PM

tb_195.gif

#7876 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2009 - 10:33 PM

Искам да питам тези които водят кучетата си на плажа пускате ли ги свободно, ходят ли да лаят по хората . Аз нашия повече няма да го водя ,то е живо наказание .Притеснявам се да го пусна ,че не на всички им е приятно кучето да ги лае или да да ги напълни с пясък . Рови като изоглавен и ако не дай си боже някое хлапе тръгне да бяга лае по него като луд. До водата въобще не иска да доближи .Стоим не повече от 1 час и то от 8 до 9 и пак е пълен плажа . Мъжа ми днес го пусна за малко още като пристигнАхме , много обича да спринтира в пясъка ,но направи 2-3 спринта и го вързахме . Мисля повече да не го водим когато е сезона ,че аз само като колче бях , а той вързан за мене . ab_041.gif

#7877 Потребителят е офлайн   bobb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2009 - 09:49 AM

Малко снимки от морето,по река Ропотамо и гордостта ни - от Перперикон.Има ли и други покорители на такива красоти?

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#7878 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 August 2009 - 03:46 PM

и при нас плажа е пълен от рано до късно и ние ходим на такова място където уж няма много хора(с колата някъде към края на плажа да е по спокойно)и пак има хора и на моменти е вързана защото и Цеца така лае хората и найстина си е неприятно да им досажда-Трудно е с нея на плаж но може би няма да я взимаме всеки път с нас-но и не ходим толкова често
Bonbonita-откъде си го купила това якенце-от интернет ли си го поръчвала или от зоомагазин
User's Signature

Качена снимка

#7879 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2009 - 06:24 PM

РАМКА мила купих го от Ветеринарна клиника П******,гр.Варна.Цената му е 55лв в магазина.А искам да ви споделя че тогава тръгнах да купувам якенце и бях на компромисен вариант 20лв,даже ми се виждаше и много dh_188.gif Обаче попаднахме на невероятно отзивчива мацка която ни обслужи и така ме омая и като намъкна Марти в якето ..... и нямаше как да устоя ba_025.gif Излизайки от магазина се попитах "Какво направих? 55лв? " хахаха но пък якето е адски готино,топли и кученцето ми изглеждаше като плюшена играчка в него dog.gif af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#7880 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 August 2009 - 08:31 PM

оу наистина си е скъпичко-като стане хладно и аз ще и търся ама да е по евтинко ab_041.gif гледах днеска Мода беше дала един линк към сайт за кучешка мода-но е рано още да купувам-пък знам ли дали още няма да расте Цецка-Благодаря ти за бързия отговор все пак smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#7881 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 August 2009 - 09:22 PM

Bonbonita тази клиника в цветния квартал ли е ?

#7882 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 August 2009 - 08:23 AM

Здравейте! Да Ви кажа ...........разбрах ,че малката Сиси е голяма артистка. В петък целия ден бях притеснена за крачето й , а какво било. Мъжа ми е в отпуск и целия ден е с нея у дома и се гледат двамата. Все накуцвала и искала да я гушне. Наблюдавала го дали я гледа и ако той е зает и не я вижда не куца. На обяд някой звъннал на вратата ,а тя сънена скочила и забравила да куца. Като се върнах в 17,00 нищо й нямаше.Радвам де ,че се разминахме леко.
Сега прочетох,че след третата ваксина трябва да изчакаме 10 дни. Нашата лекарка ни каза,че трябва да изчакаме 2-3 дни. Кое е вярно?
User's Signature

Качена снимка

#7883 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 August 2009 - 08:41 AM

Цитат(Galka43 @ Aug 3 2009, 06:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте! Да Ви кажа ...........разбрах ,че малката Сиси е голяма артистка. В петък целия ден бях притеснена за крачето й , а какво било. Мъжа ми е в отпуск и целия ден е с нея у дома и се гледат двамата. Все накуцвала и искала да я гушне. Наблюдавала го дали я гледа и ако той е зает и не я вижда не куца. На обяд някой звъннал на вратата ,а тя сънена скочила и забравила да куца. Като се върнах в 17,00 нищо й нямаше.Радвам де ,че се разминахме леко.
Сега прочетох,че след третата ваксина трябва да изчакаме 10 дни. Нашата лекарка ни каза,че трябва да изчакаме 2-3 дни. Кое е вярно?

Казах ли ти аз ,че обичат да преиграват и нашия като беше бебе цивреше за щяло и нещяло и куцаше когато му хрумне. Добре ,че и с вас е така ,а не е било по- сложно ae_085.gif

#7884 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 August 2009 - 10:23 AM

Цитат(ivan-z @ Aug 1 2009, 09:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Да ще отговоря БРУНО - , освен всички кучета имам и 2 прибрани от улицата едното от които си гледам вече 7 години . Но не се хваля с това както гледам вие правите . И незнам защо решихте , че не приемаме вашите кучета . Аз поне приемам всички кучета НО НЕ И ЛЪГАНЕТО НА ХОРАТА чЕ СИ КУПУВАТ ДАДЕНА ПОРОДА а не се знае какво ще се получи . eg_033.gif ЗАщото макар за МОМЕНТ всеки от тук пишещите се е почувствал излъган преди да се примири и да почне да се обижда и да плюе против ТАКИВА КАТО НАС както се изразихте . Знаете , че е така признайте го пред себе си не искам пред мен . Спирам да пиша че явно ви отегчавам само ще ви чета . rc_036.gif

Не виждам кой се хвали за бездомните кучета,ти питаш аз ти отговарям,а и ти не си казвал/а,че имаш защото никой не те е питал,освен да се зъбиш не виждам какво друго правиш-нито си говорим за кучешки проблеми с теб,нито снимки пращаш,не се и опитваш по някакъв начин да се сприятелиш с нас. В никакъв случай не ни оттегчаваш,по скоро ни вбесяваш... Не проумявам как не виждаш,че като си тръгнала с рогата на пред нищо няма да постигнеш.Може в твоите очи да изглеждаме като марсианки,но повярвай никой не е толкова бутнат,да си мисли че като е платил 200,300 та и 500 лева си взима чистокръвно и с родословие куче.Просто аз исках дребен пинчер(а не "истински"),за такъв платих и такъв получих-не виждам с какво са ме излъгали??И още нещо....почвам да си мисля че си с цел в този форум,за да разберат всички че в този развъдник Златица,който е на подписа ти (и за мен е някакъв вид реклама) има само "истински" кучета и който не иска да бъде излъган да го има в предвид....
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема