Мини Пинчер
Публикувано: 05 August 2009 - 09:56 AM
Bonbonita много е хубава новата дрешка на Мишел със здраве да си я носите Сара само зимата дава да и слагаме якенце не обича да я обличал.
Публикувано: 05 August 2009 - 10:06 AM
Сладката Мишел си има красиво елече.И ние искаме..................
Аз довечера ще водя Сиси на имунизация и вече ще можем да я извеждаме на вън. Не знам обаче как ще свикне на вън да пишка и т.н. Снощи ходихме да хапнем сладолед и я взехме с нас. Голямо треперене падна и не знам дали е от страх или от студ. Като се гушна в мен и не мръдна.
Публикувано: 05 August 2009 - 10:24 AM
Публикувано: 05 August 2009 - 10:34 AM

Ми нашата лекарка каза 2-3 дни след последната имунизация,но тук чета че трябва поне 7-10дни да изчакаме. Не знам довечера ще питам пак и утре ще кажа. но довечера ще и купим нагръдник за да може у дома да я свикне. Сиси като я облякохме с дрешка голямо тръшкане, мятане, ревове абе голям цирк бяхме. И затова си мисля,че трудно ще свикне с нагръдник.
Публикувано: 05 August 2009 - 11:05 AM
Сладката Мишел си има красиво елече.И ние искаме..................
Аз довечера ще водя Сиси на имунизация и вече ще можем да я извеждаме на вън. Не знам обаче как ще свикне на вън да пишка и т.н. Снощи ходихме да хапнем сладолед и я взехме с нас. Голямо треперене падна и не знам дали е от страх или от студ. Като се гушна в мен и не мръдна.
Дай Боже наистина да е за последно....Аз моя бяс постоянно го разнасях с мен-навсякъде ама като казвам навсякъде наистина това имам в предвид-по магазини(всички видове),по заведения(пак всякакъв вид)на село,на море,по язовири...където съм аз там е и той(сега само работата прави изключение ама той вече е голям и не му пречи) и да си призная извеждах го доста преди разрешеното време,верно че беше повече на ръце от колкото на земята де( да да знам,че не е трябвало ама да го пази господ,ама как да го оставя самичко-той опищяваше целия блок и на мен ми се свиваше сърцето и се връщах да го взимам).Той израсна по пътищата къде има една дума и сега не го е страх нито да се вози в кола,нито да се разхожда по улицата,нито при среща с други кучета( е има и изключения де-втори черен лабрадор видя и голям страх,голямо лаене,а те толкова добрички и хубави кученца,аз мн ги харесвам,но той е на друго мнение....
Публикувано: 05 August 2009 - 11:44 AM
Все едно говориш за клиниката дето се отказах вече да водя Бруно

а за извеждането и ние го взимахме с нас навсякъде , въпроса е да не бъде пускано кучето където ходят много кучета или др. животно , на ръце гушнато и на третия ден може да го извеждате.

Публикувано: 05 August 2009 - 01:03 PM

Публикувано: 05 August 2009 - 03:22 PM
На болничките бързо оздравяване!
Публикувано: 05 August 2009 - 03:28 PM

Ще стискам палци да не е нещо сериозно,като се върнете от вета пак пиши да кажеш със сигурност какво и е на малката принцеска
Публикувано: 05 August 2009 - 03:37 PM

Публикувано: 05 August 2009 - 06:22 PM

Това е от нас за сега приятен ден от нас!

Някой да ми отговори?
Публикувано: 05 August 2009 - 06:24 PM

Публикувано: 05 August 2009 - 06:30 PM
Рамка добре че бързо се е оправила Цецка кой знае как се е уплашила а и като е била сама няма кои да я гушка и аз се ужасявам от земетресение дано да не го усещаме .
suzana как са бебоците превзеха ли къщата сигурно много са пораснали пусни снимки да им се порадваме .
Да ви кажа вчера ми вземаха и последното бебе малката дундичка Тара вече си има един много сладък батко а на мен днес ми е празна къщата и ми е мъчно за нея .Предния ден вечерта милото много плака и аз му постелих пеленката на нашата спалня между двете възглавници и тя цяла нощ си гушка главичката в мен .
Бързо оздравяване на всички кученца и целувки по тумбачетата на другите
Публикувано: 05 August 2009 - 10:49 PM

БРУНО е прав,макар,че аз си позволявам да "почиствам" Миша със сух шампоан.Много добре се отразява и аромата е адски добър :)Но пък така или иначе по-добро от водата нема

Публикувано: 05 August 2009 - 10:50 PM
Имам един проблем .. днес се чух с моята приятелка (в нея е братчето на Айра - Бербо) и тя ми се оплака, че той постоянно повръща, каквото и да хапне - повръща. Аз се учудих, казах и да го заведе на лекар..
Но от днес следобяд и Айра повръща

Публикувано: 06 August 2009 - 08:01 AM
Абе много мъничета май са болнички? Ужас!!!
Айричка да се оправя и дано днес нищо и няма миличката.
А Цецка май е усетила земетрисението ............дано е от това.Защото не може да е съвпадение и при нас и при Вас.Лекарката ме предупреди ,че по Нова година с тия пиратки ще си имам ядове
Бързо оздравяване на мъниците

Публикувано: 06 August 2009 - 08:51 AM