Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • 398
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#7901 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 August 2009 - 09:56 AM

chocolate80 как може да не знаят какво са му правили на Арчи в нашата клиника отиваме правят и каквото правят и накрая в един дневник пишат входящ номер името на собственика на кучето с какво и за какво е лекувано и ти смятат колко трябва да платиш .Дано да се оправите по бързичко и пак да си дивее в къщи .На бебетата и вземах Хилс много го харесваха и майка им също .Да не сте посмяли да отидете там щом не са ви харесали докторите ужасявам се от упойките и трябва сигурен човек да прави манипулацията .
Bonbonita много е хубава новата дрешка на Мишел със здраве да си я носите Сара само зимата дава да и слагаме якенце не обича да я обличал.

#7902 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 10:06 AM

chocolate, дано да Ви е за последно да ходите по лекари с Арчи.Предполагам колко ти е било неприятно.
Сладката Мишел си има красиво елече.И ние искаме..................
Аз довечера ще водя Сиси на имунизация и вече ще можем да я извеждаме на вън. Не знам обаче как ще свикне на вън да пишка и т.н. Снощи ходихме да хапнем сладолед и я взехме с нас. Голямо треперене падна и не знам дали е от страх или от студ. Като се гушна в мен и не мръдна.
User's Signature

Качена снимка

#7903 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2009 - 10:11 AM

GALKA43 колко време след 3тата ваксина трябва да се стои в къщи?На нас ни казаха че дори и при последната ваксина трябва да мине време за да се приспособи организма и да си изгради необходимия имунитет. tb_195.gif
User's Signature

Качена снимка

#7904 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 10:24 AM

Ами сигурно защото не сме им клиенти от първата ваксина още,а някви случайно влезли,въпреки че с ясното съзнание отидох там(но ако бяха по-добри специалисти можеха да ме спечелят,като клиент ама.....),но както и да се мъча да ги оправдая за мен те не са професионалисти.... дори да не съм им редовен клиент,винаги мога да стана ако видя че се отнасят към кучето ми подобаващо,а именно с внимание и загриженост за здравето му,а не само да гледат по бързо да ни претупат и да ни вземат парите.Все пак да станеш вет трябва да обичаш животните и да си съпричастен с тяхната болка...,но ако и те са като човешките лекари(с изкл.разбира се) Господ да ни пази кучетата(и нас) и само за ваксини да ходим при тях!!!!!Те ни записаха,но на 1 хвърчащ лист и докато ни намерят....
User's Signature

Качена снимка

#7905 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 10:34 AM

Цитат(Bonbonita @ Aug 5 2009, 11:11 AM) <{POST_SNAPBACK}>
GALKA43 колко време след 3тата ваксина трябва да се стои в къщи?На нас ни казаха че дори и при последната ваксина трябва да мине време за да се приспособи организма и да си изгради необходимия имунитет. tb_195.gif

Ми нашата лекарка каза 2-3 дни след последната имунизация,но тук чета че трябва поне 7-10дни да изчакаме. Не знам довечера ще питам пак и утре ще кажа. но довечера ще и купим нагръдник за да може у дома да я свикне. Сиси като я облякохме с дрешка голямо тръшкане, мятане, ревове абе голям цирк бяхме. И затова си мисля,че трудно ще свикне с нагръдник.
User's Signature

Качена снимка

#7906 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 11:05 AM

Цитат(Galka43 @ Aug 5 2009, 11:06 AM) <{POST_SNAPBACK}>
chocolate, дано да Ви е за последно да ходите по лекари с Арчи.Предполагам колко ти е било неприятно.
Сладката Мишел си има красиво елече.И ние искаме..................
Аз довечера ще водя Сиси на имунизация и вече ще можем да я извеждаме на вън. Не знам обаче как ще свикне на вън да пишка и т.н. Снощи ходихме да хапнем сладолед и я взехме с нас. Голямо треперене падна и не знам дали е от страх или от студ. Като се гушна в мен и не мръдна.

Дай Боже наистина да е за последно....Аз моя бяс постоянно го разнасях с мен-навсякъде ама като казвам навсякъде наистина това имам в предвид-по магазини(всички видове),по заведения(пак всякакъв вид)на село,на море,по язовири...където съм аз там е и той(сега само работата прави изключение ама той вече е голям и не му пречи) и да си призная извеждах го доста преди разрешеното време,верно че беше повече на ръце от колкото на земята де( да да знам,че не е трябвало ама да го пази господ,ама как да го оставя самичко-той опищяваше целия блок и на мен ми се свиваше сърцето и се връщах да го взимам).Той израсна по пътищата къде има една дума и сега не го е страх нито да се вози в кола,нито да се разхожда по улицата,нито при среща с други кучета( е има и изключения де-втори черен лабрадор видя и голям страх,голямо лаене,а те толкова добрички и хубави кученца,аз мн ги харесвам,но той е на друго мнение....
User's Signature

Качена снимка

#7907 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 11:44 AM

Цитат(chocolate80 @ Aug 5 2009, 09:05 AM) <{POST_SNAPBACK}>
...

Все едно говориш за клиниката дето се отказах вече да водя Бруно ea_103.gif ,
а за извеждането и ние го взимахме с нас навсякъде , въпроса е да не бъде пускано кучето където ходят много кучета или др. животно , на ръце гушнато и на третия ден може да го извеждате. ae_085.gif

#7908 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 01:03 PM

Да Ви се оплача. В паника съм. Мъжа ми сега ми каза ,че Сиси днес цял ден не е станала нито е яла ,нито пишкала .......абе само лежала Преди малко я накарал да стане ,а тя само пишкала и акала и пак легнала. Аз съм голяма глупачка..........снощи я изкъпах доста късно ...........абе преди лягане и може да съм я простодила. Сега се обадих на лекарката ни и тя каза да я заведа и няма да и прави имунизация днес УФФФФФФФФФФФ ще се пукна от eg_033.gif яд И не знам как ще изкарам на работа до 16,30 eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

#7909 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 03:22 PM

Много лошо с тези болести-Днеска пък при нас имало по обед заметресение-май слабо-Аз бях навън и чух хората като коментират-но цецка самичка в къщи-Като се прибрах никой не ме посреща-викам Цеце Цеце никой-тя нашата под леглото и потреперва-сигурно доста се е уплашила-те животните нали усещат даже малко преди да се случи-Но след малко като я взех да и се порадвам нищо и нямаше вече
На болничките бързо оздравяване!
User's Signature

Качена снимка

#7910 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 03:28 PM

Цитат(Galka43 @ Aug 5 2009, 02:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Да Ви се оплача. В паника съм. Мъжа ми сега ми каза ,че Сиси днес цял ден не е станала нито е яла ,нито пишкала .......абе само лежала Преди малко я накарал да стане ,а тя само пишкала и акала и пак легнала. Аз съм голяма глупачка..........снощи я изкъпах доста късно ...........абе преди лягане и може да съм я простодила. Сега се обадих на лекарката ни и тя каза да я заведа и няма да и прави имунизация днес УФФФФФФФФФФФ ще се пукна от eg_033.gif яд И не знам как ще изкарам на работа до 16,30 eg_033.gif

Ще стискам палци да не е нещо сериозно,като се върнете от вета пак пиши да кажеш със сигурност какво и е на малката принцеска
User's Signature

Качена снимка

#7911 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 03:37 PM

Милата Цецка,сигурно и е било много страшно....нашия като изтряска една гръмотевица и почва да заляга (не че и на мен не ми е страшно де) ама за земетресение не знам(дано и не разбираме де),сигурно и той като Цецито ще реагира...Това пък е хубавото,че бързо е забравила smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#7912 Потребителят е офлайн   suzana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 05 August 2009 - 05:58 PM

Какво стана с малкото Сиси добре ли е?
Bonbonita и Мишел е супер и елечето, значи 2 в 1 прекрасни сте ae_085.gif ab_041.gif

#7913 Потребителят е офлайн   archinko Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 06:22 PM

Цитат(archinko @ Aug 4 2009, 01:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Та като стана дума за сбирки нека си направим една (отнася се за софиянците) af_089.gif Аз много обичам когато Арчи си играе с други кученца...и е вимателен ако примерно другото е бебенце!А относно преструвките и Арчи се издуни оня ден!Бяхме на село за един ден и сум го извела на една поляна и около 1-2 часа обикаляхме и по едно време нашият тича,тича и легне...после почна да куца-и аз се стреснах да не му се е забил усилче (защото на едни приятели така им умря кученцето,душело си на вънка и един усил в носа и направо кум мозъка ud_009.gif zz_020.gif ) и веднага го гушнах и се прибрах пуснах го в двора и той като хукна да си играе с котите и нищо му нямаше! smile.gif ea_103.gif И така обаче пък хванахме бълхи... eg_033.gif А уж ветеринара го пруска с нещо и дуржало 6 месеца ! ама не! ea_103.gif и Вчера му сложихме едни сини капки ...незнам как се казва винаги това използваме! И помага ae_085.gif !
Това е от нас за сега приятен ден от нас! tb_195.gif

Някой да ми отговори?
User's Signature

Качена снимка

#7914 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 06:24 PM

За къпането също се отнася ,както за излизането ,т.е. -никакво къпане преди всички ваксини. ea_103.gif

#7915 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 05 August 2009 - 06:30 PM

Гале какво стана със Сиси какво каза вета .Много се притесних дано всичко да е наред и да са ви направили ваксината .
Рамка добре че бързо се е оправила Цецка кой знае как се е уплашила а и като е била сама няма кои да я гушка и аз се ужасявам от земетресение дано да не го усещаме .
suzana как са бебоците превзеха ли къщата сигурно много са пораснали пусни снимки да им се порадваме .
Да ви кажа вчера ми вземаха и последното бебе малката дундичка Тара вече си има един много сладък батко а на мен днес ми е празна къщата и ми е мъчно за нея .Предния ден вечерта милото много плака и аз му постелих пеленката на нашата спалня между двете възглавници и тя цяла нощ си гушка главичката в мен .
Бързо оздравяване на всички кученца и целувки по тумбачетата на другите

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#7916 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2009 - 10:49 PM

Цитат(БРУНО @ Aug 5 2009, 04:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
За къпането също се отнася ,както за излизането ,т.е. -никакво къпане преди всички ваксини. ea_103.gif

БРУНО е прав,макар,че аз си позволявам да "почиствам" Миша със сух шампоан.Много добре се отразява и аромата е адски добър :)Но пък така или иначе по-добро от водата нема ae_085.gif Ама като сме си бебета още - няма как wb_052.gif
User's Signature

Качена снимка

#7917 Потребителят е офлайн   chochi5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 05 August 2009 - 10:50 PM

Здравейте и от нас ... Колко много сте изписали ... Ние може да не пишем редовно, но ви четем ...
Имам един проблем .. днес се чух с моята приятелка (в нея е братчето на Айра - Бербо) и тя ми се оплака, че той постоянно повръща, каквото и да хапне - повръща. Аз се учудих, казах и да го заведе на лекар..
Но от днес следобяд и Айра повръща dh_188.gif dh_188.gif Около 5 пъти вече, а и на няколко пъти се опита, но не успя .. Иначе си играе не е омърлушена. И сега ще видя дали и утре ще прави така и ако имаме същия проблем, ще я заведа на лекар...
User's Signature

Качена снимка

#7918 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 August 2009 - 11:30 PM

какво им става на малките кучовци много болни са се събрали ужас бързо да се оправяте ud_009.gif
archinko това за 6 месеца не ми се вярва както и сами сте разбрали, много неприятно за съжаление

#7919 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 August 2009 - 08:01 AM

Добро утро на всички! Да се отчета за снощи. Заведохме я на докторката , мериха и температурата й казаха ,че нищо й няма и направиха имунизацията. Снощи беше игрива и не мога да Ви опиша какво акане падна До към 22,00 часа ака три пъти и яде като невидяла ядене два дни.
Абе много мъничета май са болнички? Ужас!!!
Айричка да се оправя и дано днес нищо и няма миличката.
А Цецка май е усетила земетрисението ............дано е от това.Защото не може да е съвпадение и при нас и при Вас.Лекарката ме предупреди ,че по Нова година с тия пиратки ще си имам ядове
Бързо оздравяване на мъниците wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#7920 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 August 2009 - 08:51 AM

Да попитам аз и тук ,че явно ветовете във форума са излезли в отпуск , относно годишната ваксина - колко време преди да се направи кучето трябва да се обезпаразити и друг въпрос може ли ваксината да се направи на по- раннна дата от миналогодишната , да кажем месец по- рано.

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • 398
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

4 потребители четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни