Мини Пинчер
Публикувано: 06 August 2009 - 10:24 AM
Публикувано: 06 August 2009 - 10:29 AM
Много благодаря за отговора

Публикувано: 06 August 2009 - 10:43 AM
Ами какво да ти кажа....мисля че наистина само вет може да ти даде правилен и надежден отговор,в смисъл такъв-не че и аз не мога да ти отговоря,но моя отг.по скоро ще е некомпетентен-ще поразъждаваме малко,ще потърсим няква логика и така.....но с ваксините шега не бива,все пак това ни е един вид гаранция за цяла година(което съвсем не означава,че "лежим на това ухо" ами пак им треперим отгоре и очите ни все са не на 4 ами на 6)-Не ти бях въобще полезна(дано не ми се разсърдиш),но предпочитам да не те обърквам

Чакайте и аз да ви попитам нещо-вие как давате калций и хапче за вътрешно обезпаразитяване???Нали водих Арчони в друга клиника,че нашия док е на почивка,та......нашия док ни казва през 2 месеца за вътрешното обезпаразитяване(ама по колко...полвин ли,цяло ли,четвърт ли-забравих,до сега се мъчих да се сетя ама не мога,а калция по четвърт на ден-12 дена(3 хапчета),а другия вет-за вътрешното всеки месец по полвин и калция по полвин всеки ден в продълж. на 10 дена(5 хапчета)........Не съм почнала да ги давам защото има време...На кой от двамата да вярвам???То не че е фатална(поне така се надявам) разликата ама все пак....да не вземе да се прекалцира,че нали и това не е хубаво или пък с честата употреба на другите хапове да не вземе да му стане нещо на малката душичка.Аз по принцип вярвам на нашия док(той все гледа така да му даваме хаповете,че да не го "надрусваме "излишно,че е дребен колкото една котка все пак.
chochi5,дано всичко е наред при вас и непременно да пишеш какво са казали ветовете и за Бербо и за малката рошличка..... и внимавайте да не се обезводнят от това повръщане

Публикувано: 06 August 2009 - 02:17 PM
Ако някой знае може ли да ми каже ......рано ли е да давам кокал от пресована телешка кожа на Сиси?Тя е на 3,5мес. Мъжа ми купил и се чудим дали не е още рано за Сиси. А четох,че млечните зъбки почвали да падат след 3,5мес. до към 6мес. Рекохме си да и помогнем да паднат по лесно. Лек ден на Вас и Вашите любимци!

Публикувано: 06 August 2009 - 02:51 PM
Майка ми каза,че може да е от преяждане

Galka43 И аз давах на Айра калции, беше още малка..
След като ни свършика, попитах една ветеринарка дали да и давам още и тя каза, че не е нужно да се дават по толкова много, все пак са малки кученца... давали се по повече на по големи кучета ..
Е поне аз това знам .. дано да съм ти помогнала

Публикувано: 06 August 2009 - 04:31 PM

Публикувано: 06 August 2009 - 04:38 PM
Майка ми каза,че може да е от преяждане

chochi5,много се радвам,че сте добре

Публикувано: 06 August 2009 - 05:11 PM

Всички ли давате калций и какво количество ,ветката ми не е казвала да давам то нали има калций в гранулите
Публикувано: 06 August 2009 - 09:53 PM
Сузанка много ти е страхлива бандата .Ти не си ли давала калций на маминка аз давах на Сара калций докато ги кърмеше бебеоците а после като си ги взеха новите стопани продължиха те да им дават .Сара като беше бебе и като не са давали калций на майката от едно падане от 50см и се счупиха двете кости на предното краче .За колочеството калций и противопаразитни хапчета най добре да питате лекарите на бебоците .За хапчетата за вътрешни паразити знам че една таблетка е за 10 кг куче .
chochi5много се радвам че днес Айра не е повръщала на мен ми се е случвало и от глад да повръща по едно време не искаше да яде и повръщаше едно зелено а аз много се шашаках .
Публикувано: 07 August 2009 - 07:00 AM
Публикувано: 07 August 2009 - 01:03 PM
И аз очаквам за жалост подобно нещо,защото Мишел яде всичко що си намери

Днес пък й открих кърлеж,ходихме на обединена ветеринарна за да видим какво е положението,лекаря ме наплаши и ми каза че нищо чудно дори и да няма контакт с други животни...вятъра разнасял яйцата на такива вредители и спасение няма

Публикувано: 07 August 2009 - 04:49 PM
Галиа69 на майката съм давала и след 10 дена почивка пак и давам калций но си мислех,че това е заради болеста която прекара но за всеки случай ще питам ветката,защото едно от момичетата ми е с много дълги крачета и тънички като солетки.Така искам пак да гърми и трещи на вън само тогава има тишина в къщи,сега е лудница лаят,ръмжът,боричкат се търчат из стаите като куршуми,абе с 2 думи лудница ама какво да правя такива си си ги обичкам да са ми живи и здрави
Ето ги и тях
Публикувано: 07 August 2009 - 11:31 PM
Публикувано: 08 August 2009 - 12:56 AM

Е то и не трябват думи (за мама)

Публикувано: 08 August 2009 - 07:07 AM

Е то и не трябват думи (за мама)

Що, нещо против мама ли имаш?

Публикувано: 08 August 2009 - 09:02 AM