Galka43 правилно предполагаш-за костичките,те нащи скакалци там им е слабото място.Ами вече не помня точно ама долу горе на вашите месеци бяхме като почнахме да го взимаме само,че тогава 1 хапче го деляхме на 8(зависи от това колко тежи кучето).Купих го от вета,(ами то нащо не е точно клиника,а кабинет с приемна),ама ква марка е точно....бе хубав бил,а пък Арчи как го обича....само като чуе че отварям таблетката и почват едни танци...

За въпросите въобще не се притеснявай,стига да мога да помогна....все пак сме за това тука,не само да си показваме хубавците и хубавелките.За кокалчета не съм му давала като беше толкова малък ама други гризини,кокълче му му купих за първи път преди 2 седмици мисля беше,(даже снимка съм пуснала) да му се разклащат кучешките,че сме с 2 чифта,но за сега без никакъв резултат,ама и той някъде си го "зарови" и не съм го виждала,но едва ли го е изял.Моя съвет е по-добре му вземи от тези пресуканите като солетки където са,като за начало пък по-нататъка кокъла,все ще му дойде времето и на него....А нашите зъбки почнаха от 5-я месец да падат..