Мини Пинчер
Публикувано: 08 August 2009 - 04:47 PM

Публикувано: 09 August 2009 - 07:26 AM

И пращай още снимки,че много обичаме бебенца..
Вчера нашия бяс го взехме с нас за риба,но повечето време беше на каишка....направо вече не знам къде мога да пусна... каквото не видя,такова не изяде

Публикувано: 09 August 2009 - 08:18 AM

Честито да сте живи и здрави ,един виртуален подарък от нас
Прикачени снимки
Публикувано: 09 August 2009 - 04:54 PM

От утре почваме ремонт от сега се чудя Сарка какво ще я правя много обича да помага сигурно цялата ще е в боя дано да имам възможност да ви поглеждам от време на време как сте .

Гушки на всички

Публикувано: 09 August 2009 - 06:23 PM

Честита половин годинка и от нас!
Върнахме се още във вторник, ама нямах интернет. Гледам вече и в тази тема се е заформил спор..и то какъв, както и да е..
Снимки сигурно ще кача утре, да видите Дуда на брега на Дунава с приятелката й. Имахме си преживявания, пътуването пак беше ужас, Доди само се лигавеше и повръщаше малко, а Тера (каракачанката) нямаше никакви проблеми.
Публикувано: 10 August 2009 - 09:30 AM

Продължавай да се възхищаваш на нашите любимци! Наистина са големи сладури и по-хубави не може и да има. Много си ги обичаме и глезим. Какво й е на Сарка? Много е хубава и хубави бебета си има.Лек ден

Публикувано: 10 August 2009 - 01:42 PM
Добре дошли на Ламаринка и Хера/сладурана малка/ да здравичка и послушничка.
Ние вече излизахме на вън Нямам думи ........трепери пиклата, гледа като подплашена и се чуди да върви ли, да седне ли. Души и каквото и падне ближе и се опитва да яде................абе голям зор. А изобщо не и дойде на ума да пишка и ака.Като се върнахме бърза да бяга на терасата на весника.
Публикувано: 10 August 2009 - 02:48 PM
Публикувано: 10 August 2009 - 04:46 PM

Чакайте да ви се похваля-единия му кучешки зъб се разклати вече

huBBa__buBBa чакаме снимки на Дудонка,аз тази вечер няма да мога да кача нащи,че приятеля ми има рожден ден и довечера ще ходим

Като чуя ремонт и косата ми настръхва...не и завиждам на Галя...
Публикувано: 10 August 2009 - 11:14 PM

Снимки още не съм качила, че нещо ме домързя днеска

Да се похвалим, че имаме вече нова каишка, която е само през крачетата. Не се стърпях и й купих такава, че другата не е много удобна. Пощурих майка ми вече - все каишки купуваме, а все нямаме подходяща

Публикувано: 11 August 2009 - 07:06 AM
Връщам се аз от сутришна разходка,правя кафето и сядам

Чакайте пак да се похваля-кучешкия зъб падна

Публикувано: 11 August 2009 - 06:07 PM
Публикувано: 12 August 2009 - 09:37 AM

Ето тук е нейния панер, в който естествено не спи а само мятаме играчките:

Тя продължава да си спи в нашето легло:

А през деня е излегната на дивана пред ТВ и си подремва:

Абе да ви питам нещо, вашите маймуни ядът ли си В купичката? Нашата не, взима си гранула и я слага отвън на пода, и после я дъвчи.. и естествено прави трохи!! Даже и табличка и сложих, ама не.. на пода яде!