Заведохме Дудата на лекар за тези петна и той каза, че според него е алергия и й предписа Клемастин - 2х1\4 таблетка на ден. Обаче 15 мин след като й дадох таблетката повърна няколко пъти, обадихме му се и дока каза, че не би трябвало да повръща от хапчето и да й го дадем пак, ако пак го повърне да я заведем да я види. Каза, че може да е някаква реакция от първото поемане или нещо от сорта. Сега се сещате, че съм на тръни и не знам вече..сега спи, ама пак ми е притеснено да не повърне..
А пък като бяхме в магазина да й купим храна едни хора тъкмо си купуваха пинчер и после се засякохме и в кабинета, такова сладурче беше направо..и човека много се учуди и се радваше на Доди, че знае да стиска и не пишка и ака вътре.
Добре дее(както ти писах и вчера,не искам да поставям под съмнение компетентноста на вета ти) ама той как разбра,че е алергия...,алергия от какво???Да не стане само като при нащи доктори,като не могат да разберат какво ти има и веднага ставаш алергичен към нещо си.Еее сигурно си има начин,нали все пак за това е учил,ама защо не му направите такова изследване,защо не вземе проба от петънцето и не види на микроскопа гъби ли е или не???!!Ако твоя вет не ги прави,няма нищо лошо да отидеш другаде,все пак сме готови на всичко за любимците си!!Не искам да те паникьосвам(ти и без това си достатъчно уплашена) ама аз съм такава...все поставям под съмнение ей такива диагнози-дадени на око.Дано нищо и няма на малката мишчица и да не повръща повече,че и ти да не се притесняваш
Julieta_Romeo-много добър избор на порода сте направили,сами ще се убедите като си го вземете....Първия и най-важен съвет от мен е -НЕ ГО КУПУВАЙТЕ ОТ ЗООМАГАЗИН !!!!Защо ли...ами защото там гледат на кучетата като стока и не полагат никакви грижи за тях,много често са болни и не лекувани,живеят в много лоши условия по няколко в аквариум и никакви ваксини не им слагат и все от този род ужасяващи неща....