Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 399
  • 400
  • 401
  • 402
  • 403
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#8001 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 17 August 2009 - 05:29 PM

''Аби-аби '' и ние имахме същия проблем.Заведохме я на ветеринар и той ни даде едно лекарство с което да я мажем и сега вече и е пораснала козинка af_089.gif обаче като излизаме на разходка dog.gif Бубка не иска да пиша и да ака dry.gif как да я накарам?? Защото се рзхождаме 1-2 часа и като се приберем тя бяга към килима....
User's Signature

Качена снимка

#8002 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 17 August 2009 - 05:37 PM

Цитат(chocolate80 @ Aug 17 2009, 12:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А за гъбичките не мога да взема отношение,но ако бях на твое място huBBa__buBBa,щях да искам да вземат "материал" от засегнатото място и да се направят каквито там се правят изследвания да съм 100 % сигурна аз гъби ли е или не...защото тез пущини са много упорити и колкото по-навреме се открият толкова по-добре.Не че поставям под съмнение компетентноста на вета ти ама аз съм такъв "Тома неверни",че...

Да и аз това се замислих, утре ще ходим май, че така и така трябва да й купувам храна.
User's Signature

Качена снимка

#8003 Потребителят е офлайн   lamarinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 August 2009 - 05:52 PM

Искам да ви питам кога мога да къпя Хера?Тя още няма всички имунизации и опасно ли е това за нея?
User's Signature

Качена снимка

#8004 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 17 August 2009 - 06:56 PM

lamarinka, честито и от нас ug_119.gif желая Ви много много щастие Обичайте се Бъдете истински щастливи fj_151.gif
И поздравления за малката шаферка af_089.gif Страхотна е.
И аз си помислих да вземем Габка на сватбата........обаче щяхме да бъдем най Шумните и Лаещи Кумове ab_041.gif

А Пача и аз ще готвя ab_041.gif Ближи крака всякакви, и мръсни и чисти и мокри и сухи ab_041.gif И уши обича обаче краката саааа най "сладки"

ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#8005 Потребителят е офлайн   kremka_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 August 2009 - 07:27 PM

Честито на lamarinka и от нас,желаем ви много,много щастие.Преди няколко дни поръчах на Сара гащеризонче,че вечер когато излизаме и е много студено и трепери доста чакам с нетърпение да дойде да го видя,че го поръчахме по поръчка и стана много хубаво,пратиха ми от сайта снимки да го видя само дано съм оцелила размерите на дундата
User's Signature

Качена снимка

#8006 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 August 2009 - 08:14 PM

Цитат(lamarinka @ Aug 17 2009, 03:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Искам да ви питам кога мога да къпя Хера?Тя още няма всички имунизации и опасно ли е това за нея?

Можеш да я къпеш едва след последната имунизация, когато можеш и да я изкарваш на разходка. ae_085.gif

#8007 Потребителят е офлайн   Аби-аби Икона

Публикувано: 17 August 2009 - 09:15 PM

Цитат(Bubka_93 @ Aug 17 2009, 06:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
''Аби-аби '' и ние имахме същия проблем.Заведохме я на ветеринар и той ни даде едно лекарство с което да я мажем и сега вече и е пораснала козинка af_089.gif обаче като излизаме на разходка dog.gif Бубка не иска да пиша и да ака dry.gif как да я накарам?? Защото се рзхождаме 1-2 часа и като се приберем тя бяга към килима....

Незнам какво ни даде доктора, но има бърз ефект. Започна да израства козинката й и да се заличават тези петна. Няма рани или нещо такова. Ама и ние имаме този проблем с излизането. В чудо съм се видяла. Като излезем навън тя тича, играе, беснее и щом се приберем свършва работата някъде из къщи. Ужас. eg_033.gif Моя приятелка ми спомена един начин с вестник, но не ми стана много ясно. Трябва пак да я питам wa_048.gif

#8008 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 17 August 2009 - 09:21 PM

Цитат(kremka_07 @ Aug 17 2009, 08:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Честито на lamarinka и от нас,желаем ви много,много щастие.Преди няколко дни поръчах на Сара гащеризонче,че вечер когато излизаме и е много студено и трепери доста чакам с нетърпение да дойде да го видя,че го поръчахме по поръчка и стана много хубаво,пратиха ми от сайта снимки да го видя само дано съм оцелила размерите на дундата

И ние чакаме с нетърпение,че ще има снииимкииии...
User's Signature

Качена снимка

#8009 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 August 2009 - 12:10 PM

Заведохме Дудата на лекар за тези петна и той каза, че според него е алергия и й предписа Клемастин - 2х1\4 таблетка на ден. Обаче 15 мин след като й дадох таблетката повърна няколко пъти, обадихме му се и дока каза, че не би трябвало да повръща от хапчето и да й го дадем пак, ако пак го повърне да я заведем да я види. Каза, че може да е някаква реакция от първото поемане или нещо от сорта. Сега се сещате, че съм на тръни и не знам вече..сега спи, ама пак ми е притеснено да не повърне.. unsure.gif
А пък като бяхме в магазина да й купим храна едни хора тъкмо си купуваха пинчер и после се засякохме и в кабинета, такова сладурче беше направо..и човека много се учуди и се радваше на Доди, че знае да стиска и не пишка и ака вътре. me_065.gif

User's Signature

Качена снимка

#8010 Потребителят е офлайн   Julieta_Romeo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Всякакви животни (най - вече кучета) 1 куче - Дейзи - дакел - 1 год. 8 месеца и 28 дни :) Др. интереси: интернет ,филми за животни, форуми за животни,музика, тенис,футбол

Публикувано: 18 August 2009 - 12:12 PM

Мислим да си вземем Мини Пинчер можете ли да ми дадете някой съвет?!
User's Signature

http://i48.tinypic.com/2zq7gb9.jpg <--- by Julieta_Romeo

#8011 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 August 2009 - 12:14 PM

Ами питай нещо, за да ти помогнем с чуденето конкретно. Добър избор си направил\а за породата.
User's Signature

Качена снимка

#8012 Потребителят е офлайн   Julieta_Romeo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Всякакви животни (най - вече кучета) 1 куче - Дейзи - дакел - 1 год. 8 месеца и 28 дни :) Др. интереси: интернет ,филми за животни, форуми за животни,музика, тенис,футбол

Публикувано: 18 August 2009 - 12:30 PM

Ами до колко килограма стават най-много и не изисква чак толкова грижи,нали?! Един човек ни предложи да ни даде в замяна на едно от нашите и да знам дали да приема wg_053.gif сделката wg_053.gif
User's Signature

#8013 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 August 2009 - 12:46 PM

Виж тук има малко информация:
цЪк

Много са луди като цяло, но се поддават на тренировка (как звучи само ab_041.gif ), умни са, запомнят бързо.
Малко са нахални, ама то кое куче не е ae_085.gif и така. И разцветките им са много хубави, но аз съм пристрастна тъй че лошо не мога да кажа за пинчовците me_065.gif .
Ти какви кучета имаш?

User's Signature

Качена снимка

#8014 Потребителят е офлайн   lilityyyyyy Икона

Публикувано: 18 August 2009 - 01:33 PM

Цитат(Katrina @ Aug 4 2005, 10:33 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте :)
И така дойде време и аз да си взема приятелче и избора ми се спря на Мини Пинчер. Любимата ми порода куче е Немска овчарка, но не искам да мъча кученцето в апартамент и затова реших да си взема възможно най-миниатюрно куче.:))) Е исках чихуахуа, но 600 лева малко ми е трудно в момента да дам...Затова се спрях на пинчер - харесвам ги, мисля, че са чудесни за отглеждане в апартамент и достатъчно умни. Вчера ходих до едно много приятно момиче в Люлин и си взех Майлс - на галено Майльо.:) w)
Опитах се намеря инфо за породата, но засега неуспешно. Тук даже я няма изброена в Дроп-Доун-а на началната страница.:(
Моля ви ако някой може да ми помогне с всякакъв вид информация.:) Интересува ме много силно как му се отразява морето, че отпуската е запланувана на 20-и този месец и стоенето само в къщи.:(
Благодаря много! Лек и приятен ден на всички обичащи тези прекрасни животни - кучетата.:) Е и на всички други разбира се - аз имам и много морски свинчета. :P

#8015 Потребителят е офлайн   Julieta_Romeo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 August 2009 - 01:35 PM

Дакел,шетландско коли и Каракачански овчарки.Не знам,дали ще се разбират с дакела,защото той живее вътре,но и пинчера ще живее там и...Не знам как ще се получи.Мерси за инфото ae_085.gif
User's Signature

#8016 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 August 2009 - 01:44 PM

Мисля, че няма да има проблем. И ние имаме вкъщи много животни, вътре живее само тя де, но по двора има още 2 овчарки и котки, с овчарките много се разбира и с котките, но понякога иска да си играе с тях и ги хапе по-здраво, тогава й се караме и ги пуска.
User's Signature

Качена снимка

#8017 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 August 2009 - 01:47 PM

Цитат(huBBa__buBBa @ Aug 18 2009, 01:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Заведохме Дудата на лекар за тези петна и той каза, че според него е алергия и й предписа Клемастин - 2х1\4 таблетка на ден. Обаче 15 мин след като й дадох таблетката повърна няколко пъти, обадихме му се и дока каза, че не би трябвало да повръща от хапчето и да й го дадем пак, ако пак го повърне да я заведем да я види. Каза, че може да е някаква реакция от първото поемане или нещо от сорта. Сега се сещате, че съм на тръни и не знам вече..сега спи, ама пак ми е притеснено да не повърне.. unsure.gif
А пък като бяхме в магазина да й купим храна едни хора тъкмо си купуваха пинчер и после се засякохме и в кабинета, такова сладурче беше направо..и човека много се учуди и се радваше на Доди, че знае да стиска и не пишка и ака вътре. me_065.gif

Добре дее(както ти писах и вчера,не искам да поставям под съмнение компетентноста на вета ти) ама той как разбра,че е алергия...,алергия от какво???Да не стане само като при нащи доктори,като не могат да разберат какво ти има и веднага ставаш алергичен към нещо си.Еее сигурно си има начин,нали все пак за това е учил,ама защо не му направите такова изследване,защо не вземе проба от петънцето и не види на микроскопа гъби ли е или не???!!Ако твоя вет не ги прави,няма нищо лошо да отидеш другаде,все пак сме готови на всичко за любимците си!!Не искам да те паникьосвам(ти и без това си достатъчно уплашена) ама аз съм такава...все поставям под съмнение ей такива диагнози-дадени на око.Дано нищо и няма на малката мишчица и да не повръща повече,че и ти да не се притесняваш

Julieta_Romeo-много добър избор на порода сте направили,сами ще се убедите като си го вземете....Първия и най-важен съвет от мен е -НЕ ГО КУПУВАЙТЕ ОТ ЗООМАГАЗИН !!!!Защо ли...ами защото там гледат на кучетата като стока и не полагат никакви грижи за тях,много често са болни и не лекувани,живеят в много лоши условия по няколко в аквариум и никакви ваксини не им слагат и все от този род ужасяващи неща....
User's Signature

Качена снимка

#8018 Потребителят е офлайн   Julieta_Romeo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 August 2009 - 01:50 PM

Колко лв е най-скъпият пинчер и по колко раждат?!
User's Signature

#8019 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 August 2009 - 02:03 PM

chocolate, такова преглеждане й удариха и двамата, как ли не я гледаха с някъкъв гребен я ресаха, но за изследване нищо не взеха.Тя не е повръщала повече, явно от хапчето беше, сега спи, преди малко подскачаше и си играеше.
Не знам дали да не отидем и при друг лекар, но не съм се и интересувала за други. Тези са много внимателни винаги обръщат внимание, затова съм и доволна от тях. Вие при кои ходите с Арчи?

User's Signature

Качена снимка

#8020 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 18 August 2009 - 02:14 PM

Цитат(Julieta_Romeo @ Aug 18 2009, 02:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Колко лв е най-скъпият пинчер и по колко раждат?!

Това сериозно ли го питаш???? Пари ли ще изкарваш от кучето??? ud_009.gif
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 399
  • 400
  • 401
  • 402
  • 403
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема