Мини Пинчер
Публикувано: 17 August 2009 - 07:27 PM
Публикувано: 17 August 2009 - 08:14 PM
Можеш да я къпеш едва след последната имунизация, когато можеш и да я изкарваш на разходка.

Публикувано: 17 August 2009 - 09:15 PM

Незнам какво ни даде доктора, но има бърз ефект. Започна да израства козинката й и да се заличават тези петна. Няма рани или нещо такова. Ама и ние имаме този проблем с излизането. В чудо съм се видяла. Като излезем навън тя тича, играе, беснее и щом се приберем свършва работата някъде из къщи. Ужас.

Публикувано: 17 August 2009 - 09:21 PM
И ние чакаме с нетърпение,че ще има снииимкииии...
Публикувано: 18 August 2009 - 12:10 PM

А пък като бяхме в магазина да й купим храна едни хора тъкмо си купуваха пинчер и после се засякохме и в кабинета, такова сладурче беше направо..и човека много се учуди и се радваше на Доди, че знае да стиска и не пишка и ака вътре.

Публикувано: 18 August 2009 - 12:12 PM
Публикувано: 18 August 2009 - 12:30 PM

Публикувано: 18 August 2009 - 12:46 PM
цЪк
Много са луди като цяло, но се поддават на тренировка (как звучи само

Малко са нахални, ама то кое куче не е

Ти какви кучета имаш?
Публикувано: 18 August 2009 - 01:33 PM
И така дойде време и аз да си взема приятелче и избора ми се спря на Мини Пинчер. Любимата ми порода куче е Немска овчарка, но не искам да мъча кученцето в апартамент и затова реших да си взема възможно най-миниатюрно куче.:))) Е исках чихуахуа, но 600 лева малко ми е трудно в момента да дам...Затова се спрях на пинчер - харесвам ги, мисля, че са чудесни за отглеждане в апартамент и достатъчно умни. Вчера ходих до едно много приятно момиче в Люлин и си взех Майлс - на галено Майльо.:) w)
Опитах се намеря инфо за породата, но засега неуспешно. Тук даже я няма изброена в Дроп-Доун-а на началната страница.:(
Моля ви ако някой може да ми помогне с всякакъв вид информация.:) Интересува ме много силно как му се отразява морето, че отпуската е запланувана на 20-и този месец и стоенето само в къщи.:(
Благодаря много! Лек и приятен ден на всички обичащи тези прекрасни животни - кучетата.:) Е и на всички други разбира се - аз имам и много морски свинчета. :P
Публикувано: 18 August 2009 - 01:35 PM

Публикувано: 18 August 2009 - 01:44 PM
Публикувано: 18 August 2009 - 01:47 PM

А пък като бяхме в магазина да й купим храна едни хора тъкмо си купуваха пинчер и после се засякохме и в кабинета, такова сладурче беше направо..и човека много се учуди и се радваше на Доди, че знае да стиска и не пишка и ака вътре.

Добре дее(както ти писах и вчера,не искам да поставям под съмнение компетентноста на вета ти) ама той как разбра,че е алергия...,алергия от какво???Да не стане само като при нащи доктори,като не могат да разберат какво ти има и веднага ставаш алергичен към нещо си.Еее сигурно си има начин,нали все пак за това е учил,ама защо не му направите такова изследване,защо не вземе проба от петънцето и не види на микроскопа гъби ли е или не???!!Ако твоя вет не ги прави,няма нищо лошо да отидеш другаде,все пак сме готови на всичко за любимците си!!Не искам да те паникьосвам(ти и без това си достатъчно уплашена) ама аз съм такава...все поставям под съмнение ей такива диагнози-дадени на око.Дано нищо и няма на малката мишчица и да не повръща повече,че и ти да не се притесняваш
Julieta_Romeo-много добър избор на порода сте направили,сами ще се убедите като си го вземете....Първия и най-важен съвет от мен е -НЕ ГО КУПУВАЙТЕ ОТ ЗООМАГАЗИН !!!!Защо ли...ами защото там гледат на кучетата като стока и не полагат никакви грижи за тях,много често са болни и не лекувани,живеят в много лоши условия по няколко в аквариум и никакви ваксини не им слагат и все от този род ужасяващи неща....
Публикувано: 18 August 2009 - 01:50 PM
Публикувано: 18 August 2009 - 02:03 PM
Не знам дали да не отидем и при друг лекар, но не съм се и интересувала за други. Тези са много внимателни винаги обръщат внимание, затова съм и доволна от тях. Вие при кои ходите с Арчи?
Публикувано: 18 August 2009 - 02:14 PM
Това сериозно ли го питаш???? Пари ли ще изкарваш от кучето???

Публикувано: 18 August 2009 - 02:15 PM
Споко, chocolate80, няма да го вземе от зоомагазин - ще го размени за някой от домашните си любимци - написала си го е по-горе в темата, явно не я притеснява да сподели.

Само не разбрах кое е нежеланото, дето ще го разменят.

Сори, не ми е работа да ви се бъркам в темата - ама как ги търпите такива "любители" на породата? На мен ми се повръща от такива...

А на вас?

Публикувано: 18 August 2009 - 02:26 PM

Публикувано: 18 August 2009 - 02:32 PM
Julieta_Romeo , аз взех Сиси от зоомагазин ,ама един невзрачен ,но то при мен стана много спонтанно. Ходих за храна за една котка тук във фирмата която храня и видях Сиси. Поразпитах малко,но като знаех,че мъжа ми не иска животно у дома и просто се отказах. След дни ми се наложи пак да ходя и тя седеше в един кафез и така жално ме гледаше,че без да се замисля казвам че я искам и си я осинових. Беше на 2,5 месеца без никакво обезпаразитяване и без имунизации,но това беше без значение за мен.Дадох 250лева.