Мини Пинчер
Публикувано: 18 August 2009 - 09:28 PM
Здравейте вчера и ние ходихме на преглед Сарка имаше едно петънце още като бяха бебетата в къщи и в събота като се гушкахме забелязах че има още опадала козинка .Вчера зарязахме ремонта и ходихме на лекар вземаха и проба от кожичката и косми с корен и ги гледаха на микроскоп казаха че няма гъбички и ни дадоха едно бяло лекарство да я мажем сътрин и вечер като го свършим ще ходим отново да я видят .
Гале браво на малката Сиси научила се е бързо къде трябва да пишка и ака а за разходката не се учудвай много помнят а и като им говориш знаят къде ще ходите .Сарка като и кажа отиваме на гости на леля моята сестра и сама си тръгва към тяхния блок .
Julieta_Romeo ако правилно съм разбрала пинчерката ще е бременна да знаеш моята роди за първо заплождане 5 бебета с операция първите два дена ако не бях с нея щяха да умрат не се сещаше да ги кърми освен това стреса че ще я вземете и ще е далеч от хората с които е свикнала още повече ще я натоварят .Ти си решаваш какво ще пртавиш за цената аз моите ги продадох за 200 лв .
lamarinka
наздраве и от нас със Сарка
Гале браво на малката Сиси научила се е бързо къде трябва да пишка и ака а за разходката не се учудвай много помнят а и като им говориш знаят къде ще ходите .Сарка като и кажа отиваме на гости на леля моята сестра и сама си тръгва към тяхния блок .
Julieta_Romeo ако правилно съм разбрала пинчерката ще е бременна да знаеш моята роди за първо заплождане 5 бебета с операция първите два дена ако не бях с нея щяха да умрат не се сещаше да ги кърми освен това стреса че ще я вземете и ще е далеч от хората с които е свикнала още повече ще я натоварят .Ти си решаваш какво ще пртавиш за цената аз моите ги продадох за 200 лв .
lamarinka

Публикувано: 18 August 2009 - 10:08 PM
Е не ние няма да вземем майката,знам че ще е под стрес.Ако исмаме късмет като роди.Тя е черна и е мнлада.Те мисля,че живеят до 13-14 години (ако не се лъжа)На здраве

Публикувано: 19 August 2009 - 08:10 AM
Май наистина има такъв бум-Цецка редовно си играе с един пинчер в съседния блок и той с някакви плешиви петна-Гледам някои са се върнали от почивка-а ние ще заминаваме и то без Цеца-Ще я командироваме при майка ми-ще ми липсва-но знам че майка ще я гледа добре-е има още 2-3 дена до тогава
Galka43 може да се видим някои път с кучовците разбира се
Гледам и lamarinka е от Бургас
Galka43 може да се видим някои път с кучовците разбира се

Публикувано: 19 August 2009 - 09:08 AM
Ще е хубаво темата за Пинчери да стане подфорум

Публикувано: 19 August 2009 - 09:58 AM
Цитат(galia69 @ Aug 18 2009, 10:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
....вземаха и проба от кожичката и косми с корен и ги гледаха на микроскоп
-за такова нещо ти говорих huBBa__buBBa....Я чакайте да ви питам тези петна с опадала козинка(ако е гъбички) не са ли заразни???Питам защото моя дивак като види куче и веднага се джаска отгоре му и иска да си играят(не със всички де,ама почти),та няма първо да ги проверявам и чак тогава да го пускам я!!Аз ще питам вета ни ама все пак,който знае нека да каже,защото като се замисли човек си е доста сериозен въпроса...за един "търкал"за 5 мин.после да търча по ветове с месеци....
Я какво малко пиянденце си има Ламаринка

"Galka43 може да се видим някои път с кучовците разбира се Гледам и lamarinka е от Бургас"-късметлийки....

На мен тази година ще ми се размине почивката,ако отскочим някой уикенд до морето това ще е,но с Арчо-без него никъде не отивам...Аз съм и малко късметлийка,защото най-добрата ми приятелка и мъжа и се изместиха да живеят в Царево и така...но дори и да не бяха на морето щяхме да търсим хотел където да ни пуснат с кучо
Публикувано: 19 August 2009 - 10:53 AM
Публикувано: 19 August 2009 - 12:32 PM
Наздраве и от нас на малката принцеска Сарка
Ми аз сутрин и казвам,че отивам на работа и тя да слуша и че вечерта ще я водя на разходка.................а мъжа ми се превива от смях ,че съм и говорила.Но така Сиската не плаче като изляза, а започва да си играе.
Гале, твоята Сарка слуша ли сега като сте в ремонт? Нашата само като чуе чукане и се крие в миша дупка.
А за почивката ,ние ще ходим една седмица на балкан ,но Сиската е с нас. Дори снощи и купих дрешка от полар, доста храна и търсих походно шише ,но нямаше. На плаж още не сме я водили, но разходките вече станаха по спокойни и не се страхува от другите кучета ,както в началото. Прави ми впечатление ,че от малките чученца повече се страхува ,а от големите като овчарки и т.н. не толкова. При Вас така ли е?
А с Рамка и Ламаринка веднага щом пожелаят бихме се срещнали............нали сме от един град деееееее.
Лек ден
Ми аз сутрин и казвам,че отивам на работа и тя да слуша и че вечерта ще я водя на разходка.................а мъжа ми се превива от смях ,че съм и говорила.Но така Сиската не плаче като изляза, а започва да си играе.
Гале, твоята Сарка слуша ли сега като сте в ремонт? Нашата само като чуе чукане и се крие в миша дупка.
А за почивката ,ние ще ходим една седмица на балкан ,но Сиската е с нас. Дори снощи и купих дрешка от полар, доста храна и търсих походно шише ,но нямаше. На плаж още не сме я водили, но разходките вече станаха по спокойни и не се страхува от другите кучета ,както в началото. Прави ми впечатление ,че от малките чученца повече се страхува ,а от големите като овчарки и т.н. не толкова. При Вас така ли е?
А с Рамка и Ламаринка веднага щом пожелаят бихме се срещнали............нали сме от един град деееееее.