Мини Пинчер
Публикувано: 19 August 2009 - 01:54 PM
То и аз му купих вчера на моя един поларен суитчър много не ме кефи ама карай...(не че имаше други
)това ще му е домашното облекло като застудее,а преди малко ходих при моя шивач и му оставих няколко модела,да види там как ще става номера и да си каже тежката дума (сигурно лошо ще му стане като ги види
него го нямаше ама жена му каза че ще стане работата ама да видим) ще ги прави ли или не.А пък най-интересното беше като обляках Арчи-той горкия кога съм ти го обличала,първо искаше да го изяде,после стоя като тряснат извесно време и накрая застана до пътната врата и чака да го изкарам-помисли че има нов нагръдник
просто беше тотално объркан какво става и какво е туй чудо на него а аз бая се посмях..

Публикувано: 19 August 2009 - 03:02 PM
Цитат(Galka43 @ Aug 19 2009, 12:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Mimet0 аз не съм познаач на породи кучета ,но това сладко кученце ми прилича на чихуахуа
Neee v nikakav slu4ai ne e 4ihua hua.Ili Mini Pincher ili Krastoska mejdu Pincher i Uli4no ku4e

Публикувано: 19 August 2009 - 04:53 PM
Цитат(Mimet0 @ Aug 19 2009, 04:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Galka43 @ Aug 19 2009, 12:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Mimet0 аз не съм познаач на породи кучета ,но това сладко кученце ми прилича на чихуахуа
Neee v nikakav slu4ai ne e 4ihua hua.Ili Mini Pincher ili Krastoska mejdu Pincher i Uli4no ku4e

Чакай,сега аз да ти кажа нещо пък каквато и ще порода да ти е кучето:
1-вземи най-накрая да пишеш на кирилица
2-Като влезе във темата,не прочете ли поне първите няколко страници или няколко страници назад,че да разбереш,че всеки нов от учтивост първо поздравява,после представя кучето си и следователно праща негови снимки
3-да не си помисли,че като "влезе с гръм и трясък" и всички сега ще вземем да хвърляме боба каква порода е кучето ти.Ти като си я знаеш,защо въобще питаш???Проверяваш ли ни нещо или какво???
Не искам да се засягаш от това което съм ти писала ама прочети си постовете от начало(не че са много де) и ще разбереш,че са (как да изразя по-меко).......ами пълна тъпотия !!!!
Публикувано: 19 August 2009 - 07:47 PM
Абе хора вие как ги обличате тези кучета, малеееее ужас.Днес дойде нашия гащеризон ама то няма обличане бе голям зор ,ама много голям.Изобщо немога да й вкарам задните лапи в крачолите и в краен случай смятам да стане гащеризона на якенце,поне ще се облича лесно.
Публикувано: 19 August 2009 - 07:59 PM
Гащиризон нямаме ние и няма да имаме ,според мен е много непрактично за мен и неудобно за кучето . Ние ползваме едно пуловерче и нещо като по-дебело елече ако е много студено /сняг ,вятър/.Още повече ,че като разбере че ще излиза нито за гащиризони ,нито костюми ще има време да слагаме .
МиметО , пиатй във форума на чихитата , там има специалисти и развъдчици ,те могат да ти кажат ,че кучето не е чихуахуа
, но е голяма сладурче , някакво пинчероподобно ще да е като нашите

МиметО , пиатй във форума на чихитата , там има специалисти и развъдчици ,те могат да ти кажат ,че кучето не е чихуахуа

Публикувано: 20 August 2009 - 08:04 AM
Момичета и ние имаме проблем с обличането. С новата поларена дрешка /защото не знам дали е грайка /нямам снимки , но сега ще Ви покажа какъв бяс е , какво дърпане и тръшкане падна като и оплетох елек и го облякохме.И да Ви се извиня ,че снимките са с лошо качество ,но са правени с една сто годишна камера ,пък и честно казано не мога мн. да боравя с нея.
Публикувано: 20 August 2009 - 09:01 AM
Галка ,много сте сладки