Пожелавам Ви лек ден !
Мини Пинчер
Публикувано: 21 August 2009 - 08:33 AM
Пожелавам Ви лек ден !
Публикувано: 21 August 2009 - 09:44 AM
А3 СъМ й сл0жила веСник в баняТа н0 тЯ пАк Си Х0дИ на килима Ве4е не3нaм какВ0 дА я правя

Публикувано: 21 August 2009 - 09:46 AM
А3 СъМ й сл0жила веСник в баняТа н0 тЯ пАк Си Х0дИ на килима Ве4е не3ньм какВ0 дА я правя

4uvala sum za nqkakav sprei s k0it0 napraskva6 mqst0t0 kudet0 iska6 da pikae i tq h0di tam n0 neZnam nit0 kak se kazva nit0 ima li eFekt
Публикувано: 21 August 2009 - 09:52 AM
Здравейте! Макар и много мънички и ние се учим в банята.След сън веднага там и през време пак.След като попрочетох форумите нагласих наградки .Та сега като свършим работа се хвалим много и награждаваме.Обикновенно се носим защото след сън неможе да свори да стигне пуска.Снощи за пръв път я видях да бяга и направо в банята и работата вътре.Ще свикне с всеки следваш ден.Едвам на 50 дена къде са 5-6месеца да се научи да стиска.
Публикувано: 21 August 2009 - 09:55 AM
Публикувано: 21 August 2009 - 09:59 AM
Da nashata e su6tata...slEd sun viNagi pi6ka i zap04va da du6i az raZbira se kat0 q vidq i vednaga q zavejdam v bqnqta.H0di tam n0 k0gt0 az q zaveda a inache samA ne h0di !
Публикувано: 21 August 2009 - 10:05 AM
Бруно, мерси за инфото! Ние пак се върнахме към пилешкото след диетата с храната на Хилс, в началото му беше адски вкусна, натъпкваше се като прасе, после постепенно взе да му омръзва и накрая съвсем отказваше да я яде. Сега ще пробвам с някой нов вкус, да видим.
Публикувано: 21 August 2009 - 10:06 AM
Публикувано: 21 August 2009 - 10:10 AM
МерСи мн0г0 !
Публикувано: 21 August 2009 - 10:36 AM

Чакайте да ви разправям какво ми казаха оня ден,направо съм втрещена и не знам какво да правя...На вечерната разходка на Арчи срещаме един ротвайлер със стопанина му,а кучето направо....само където не може да говори,толкова умно и така научено да слуша,че направо да му е кеф на човек като го гледа и те докато се душат и лигавят(по-точно нашия се лигави),тоз човек(който е кучкар в мозъка на костите си) ми дава някои напътствия относно храненето-първото и най-важно било никакви гранули,дори и да ми ги подарявали да не съм му давала, предразполагали към ракови заболявания,а аз вече

Mimet0,Арчи като го взех за първи път се изпишка на стелката пред банята и все на нея ходеше,следователно и на килимите,това беше преди няколко месеца,като се затопли времето ги махнах да ги изпера и той продължи само на стелката и така я преместих в банята и в един момент я махнах,и той така се научи да ходи в банята,а сега вече се стиска до разходките.Аз килимите още не съм ги слагала,но като ходим в майкини или другаде с приспиване,не е пишкал и по техните.
По-късно ще продължа... че и без това много дълго стана пак

Публикувано: 21 August 2009 - 10:37 AM
Buddy28, а не Ви ли е още рано да излизате. Аз изведох Сиси 7 дни след третата ваксина.
И Сиси е още бебе още се учи да пишка на вън. Но сутрин не съм я извеждала още. Само следобед още докато е топло.През деня си върши работите на терасата ,а следобед на вън. Но и преди да заспи пак пишка на терасата.
Публикувано: 21 August 2009 - 10:49 AM
Здравейте момичета! Зачела съм се във форума, много е полезно. Айде и аз да питам в края на краищата трябва ли да ги приучаваме да ходят до тоалетна в къщи, или не? Пишеше, че после по-трудно свиквали навън. Бъди ходи навсякъде, а аз след него чистя. Изобщо не съм сигурна, че намирам всички места, където е пишкал, ама какво да правя? Ще изпера килимите после и това е. След 3 дни сме на разходка и се надявам бързо да свикне навън. Но права ли съм? Какво да правя
Малкия сладур има ли всички ваксини?Много е рисковано да го изведете ,а да няма необходимите ваксини.
Публикувано: 21 August 2009 - 10:54 AM
Buddy28, а не Ви ли е още рано да излизате. Аз изведох Сиси 7 дни след третата ваксина.
И Сиси е още бебе още се учи да пишка на вън. Но сутрин не съм я извеждала още. Само следобед още докато е топло.През деня си върши работите на терасата ,а следобед на вън. Но и преди да заспи пак пишка на терасата.
А3 Д0ли СъЩ0 Я И3веждах Преди н0 еДин пЪт се ра3б0ля и щЕше да УмРе--и 0т т0гава не сЪм я И3вежДала п0ве4е
Публикувано: 21 August 2009 - 11:10 AM
Здравей, Галка! На Бъди му сложиха третата ваксина на 12 август и казаха, че след 10-15 дни може да излизаме. Аз ще изчакам до 15 ден, но той е след няколко дни. Имаме всички ваксини, обезпаразитен е и всичко останало. Не знам само какво ще прави навън, но.............. ти знаеш. Така хубаво беше описала първата ви разходка.

Публикувано: 21 August 2009 - 11:20 AM
Доли сигурно е била още малка и не е имала всички ваксини, затова се е разболяла. Сега ако ги има я извеждай, защото иначе няма да свикне с хора и кучета и после като порасне ще ти е много трудно да я социализираш.
Публикувано: 21 August 2009 - 11:24 AM

Пауч мисля, че са тези пакетчета жълтите, които са за малки и големи кучета. В тях има да речем говеждо месо в желе.
Ето като това