Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#8132 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 August 2009 - 01:02 PM

Цитат(Buddy28 @ Aug 21 2009, 11:28 AM) <{POST_SNAPBACK}>
И нашата е остъклена, а и уж Веско(синът ми) ще го разхожда, ама си знам, че няма да стане. Да взема и аз да пробвам с терасата. Благодаря ти Галка. Аз се казвам Анелия, приятно ми е момичета, но ми викайте както Ви е удобно, че трудно се помнят и имената на кученцата и нашите, а все пак заради тях сме в този форум ( е и заради нас де wb_052.gif ).

Даммм и при нас е така.....Уж малката щеше много да я гледа и често да я разхожда а сега....
Ама да Ви каза под секред, той и моя много се дърпаше....не му трябвало куче, миришели не знам си още какво, а сега да го видите как я глези а и вечер когато си лягаме се караме кой да я Гушка smile.gif

User's Signature

Качена снимка

#8133 Потребителят е офлайн   galeks Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 01:05 PM

Значи правилно съм се ориентирала.Вземах и такива направо немога да я оттърва от купичката издува коремчето.Но опитвам и друго да и давам .Ама довечера ще и купя пак много ми харесва как го лапа и все ме е страх да не преяде.Ще кача снимки довечера .Предполагам всички сте разбрали вече НАМЕРИХМЕ СИ СЕТРИЧКАТА-ДОЛИ-то наистина са сестри. wub.gif wub.gif Радвам се че ви има.
User's Signature

Качена снимка

#8134 Потребителят е офлайн   galeks Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 01:12 PM

Цитат(lutova_83 @ Aug 21 2009, 01:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Buddy28 @ Aug 21 2009, 11:28 AM) <{POST_SNAPBACK}>
И нашата е остъклена, а и уж Веско(синът ми) ще го разхожда, ама си знам, че няма да стане. Да взема и аз да пробвам с терасата. Благодаря ти Галка. Аз се казвам Анелия, приятно ми е момичета, но ми викайте както Ви е удобно, че трудно се помнят и имената на кученцата и нашите, а все пак заради тях сме в този форум ( е и заради нас де wb_052.gif ).

Даммм и при нас е така.....Уж малката щеше много да я гледа и често да я разхожда а сега....
Ама да Ви каза под секред, той и моя много се дърпаше....не му трябвало куче, миришели не знам си още какво, а сега да го видите как я глези а и вечер когато си лягаме се караме кой да я Гушка smile.gif

И в нас стана нещо такова.Аз първо не знаех той дали ще се противи ние с децата си го бяхме решили да си имаме куче но моя малко като твоя.А сега макар и от скоро ела да ни видиш-той като си дойде от работа дори и тя да спи усуква се покрай нея и дакато не я вдигне не мирясва ,а после дръж закача я ,а тя горката само това чака.Спира си рацете ,а тя отива и се качва и на главата му за да продължи -бясчо малък.
User's Signature

Качена снимка

#8135 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 01:14 PM

Много са хубави новите малки кутрета smile.gif Успех с приучването им към пишкането навън-Ето малко снимки на Цвета-Днес я къпах да е чиста че ще стои 10 дни при родителите ми докъто ни няма-Айде поздрави на всички

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8136 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 01:19 PM

И при нас беше така. Бяха ми запазили едни приятел чехи чихуахуа и като отидохме до Пилзен .........моя каза ,че не го иска .Не искал чивотно в къщи и т.н. Докато се върнем в Б-я бях бясна И като видях Сиси взех си я без да питам и коментирам. Сега той по цял ден си я гледа и глези. Май мъжете ревнуват,че ще са на заден план. af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#8137 Потребителят е офлайн   atila_pm Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 01:23 PM

Здравейте на всички,от една седмица си имам един сладък мъник Атила(Ати)той е невероятен прай малко белички пишка и ака където той си реши но полека лека ще се научим на хигиенни навици той е на 2.5 месеца и тежи 0.800 кг притесняваме това че не иска да яде храната за кучета предпочита храната с която се храним ние моля незнам как да постъпя при опитети ми да яде кучешка храна той гладува а чичо доктор ни посъветва да не му даваме обща храна има ли ли сте такъв проблем с вашите мъничета
dog.gif

#8138 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 01:44 PM

Цитат(Buddy28 @ Aug 21 2009, 11:38 AM) <{POST_SNAPBACK}>
... единственото, което ме интересуваше е да е малко, за да не се мъчи в апартамента и да е късокосместо, за да не се мъча аз....

То и ние така ,ама за космите не важи , незнам как е у вас хора , но вкъщи навсякъде има косми , особено ако си легне някъде и вземе да се глези ,да се търкаля по гръб и мястото става в малки черни косъмчета .

#8139 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 01:50 PM

Цитат(atila_pm @ Aug 21 2009, 12:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте на всички,от една седмица си имам един сладък мъник Атила(Ати)той е невероятен прай малко белички пишка и ака където той си реши но полека лека ще се научим на хигиенни навици той е на 2.5 месеца и тежи 0.800 кг притесняваме това че не иска да яде храната за кучета предпочита храната с която се храним ние моля незнам как да постъпя при опитети ми да яде кучешка храна той гладува а чичо доктор ни посъветва да не му даваме обща храна има ли ли сте такъв проблем с вашите мъничета
dog.gif

Ами по- нагоре сме писали и за този проблем върни се 1-2 страници назад и прочети . ae_085.gif

#8140 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 21 August 2009 - 01:57 PM

Цитат
То и ние така ,ама за космите не важи , незнам как е у вас хора , но вкъщи навсякъде има косми , особено ако си легне някъде и вземе да се глези ,да се търкаля по гръб и мястото става в малки черни косъмчета

Да, ама майка ми и баща ми имат булонка, от тези по-големите. Могат килим да изтъкат, а майка ми каквато е чистница........... af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#8141 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 02:22 PM

И при нас е пълно с косми. Едни микроскопични едвам ги събираме ab_041.gif .
User's Signature

Качена снимка

#8142 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 02:45 PM

Цитат(huBBa__buBBa @ Aug 21 2009, 12:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
И при нас е пълно с косми. Едни микроскопични едвам ги събираме ab_041.gif .

Да да, като малки иглички са и от дрехите няма махане dry.gif ама няма как
User's Signature

Качена снимка

#8143 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 03:09 PM

Цитат(Buddy28 @ Aug 21 2009, 12:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат
То и ние така ,ама за космите не важи , незнам как е у вас хора , но вкъщи навсякъде има косми , особено ако си легне някъде и вземе да се глези ,да се търкаля по гръб и мястото става в малки черни косъмчета

Да, ама майка ми и баща ми имат булонка, от тези по-големите. Могат килим да изтъкат, а майка ми каквато е чистница........... af_089.gif

Е ,че нали булонките не се скубили,така съм чувала поне .
Уф, поне да се успокоя за космите ,че не само при нашия куче така ,тупам и събирам косми по3-4 пъти на ден , ама това е положението ab_041.gif . Свикнахме вече ,просто по- голяма хигиена трябва да се поддържа от преди това - да си имал куче. ae_085.gif Аз отвреме на време му давам някакви витамини за хубава и бляскава козина ,ама все същата работа, тя си хубава ,ама пак се сипе с космаци. ab_041.gif

#8144 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 August 2009 - 03:11 PM

''рамка'' и ние ще се чипкаме днес af_089.gif голямо щастие,Бубка много обича водата zz_212.gif Снощи на разходката се запознахме с един много хубав мъжки пинчер,но Бубка не го хареса,защото постоянно я душеше там...долу.
User's Signature

Качена снимка

#8145 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 August 2009 - 03:14 PM

Честити нови пинчерчета в форума dog.gif :z
Цитат
z_223: Айде мъници от Варна да се видим dog.gif
User's Signature

Качена снимка

#8146 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 03:21 PM

Цитат(Bubka_93 @ Aug 21 2009, 04:14 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Честити нови пинчерчета в форума dog.gif :z
Цитат
z_223: Айде мъници от Варна да се видим dog.gif

Ето и снимки на малката Доли !

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8147 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 21 August 2009 - 03:31 PM

При нас е същата работа-косми на всякъде!!Ама ние нали сме по-дългокосмести по-лесно се чистят ab_041.gif .Като взема да го чеша по гърба,че много обича лигнята и все се нагажда,направо хвърчат,сутринта като го извеждах до като ядеше(ние си носим гранулите и само вън ги яде,защото да не взема да ги дам на котките,а в къщи не ги и поглежда,а ако случайно им дам,малееее ще ни изяде от злоба и яд) скубя,скубя и все има още за падане,ужас някакъв ама какво да направя...

Добре дошла/ъл на atila_pm по принцип не е хубаво да яде от вашата храна,защото в нея има сол,подправки и други неща,които не трябва да яде,но алтернативите не са само тези двете или вашата или кучешката само,че трябва отделно да приготвяте.Давам ти няколко примера,а за повече посети Къщата на кучето и си избери варианти,та-варено пилеко месо(без кожа)с ориз ,обезсолено сиренце,кисело мляко,варено яйце,извара,хляб,за предпочитане да не е бял и да е сух...толкова като за начало,но влез там където ти казах и прочети

Много е хубаво това,че две сестрички се откриха af_089.gif ,благодарение на този форум,а от къде сте,че нито една от вас не е писала??
User's Signature

Качена снимка

#8148 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 03:32 PM

Цвети е голяма красавица! С тази окраска около очите..... и толкова грациозна! Бъди иска да ме остави без ръце. Непрекъснато ме хапе, а с тези остри зъбки доста боли. Какво да му купя да дъвче? Имаме кокал, солети, топки, но все гледа да ми докопа ръката.
User's Signature

Качена снимка

#8149 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 03:34 PM

Бебетата са страхотни wub.gif wub.gif wub.gif !
User's Signature

Качена снимка

#8150 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 03:38 PM

Ух, че сладки бебета wub.gif Пристрастена съм вече към тези мъници и а как ми се иска още поне едно от тези ушковци да ми подскача в къщата smile.gif wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#8151 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 03:38 PM

Цитат(chocolate80 @ Aug 21 2009, 04:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
При нас е същата работа-косми на всякъде!!Ама ние нали сме по-дългокосмести по-лесно се чистят ab_041.gif .Като взема да го чеша по гърба,че много обича лигнята и все се нагажда,направо хвърчат,сутринта като го извеждах до като ядеше(ние си носим гранулите и само вън ги яде,защото да не взема да ги дам на котките,а в къщи не ги и поглежда,а ако случайно им дам,малееее ще ни изяде от злоба и яд) скубя,скубя и все има още за падане,ужас някакъв ама какво да направя...

Добре дошла/ъл на atila_pm по принцип не е хубаво да яде от вашата храна,защото в нея има сол,подправки и други неща,които не трябва да яде,но алтернативите не са само тези двете или вашата или кучешката само,че трябва отделно да приготвяте.Давам ти няколко примера,а за повече посети Къщата на кучето и си избери варианти,та-варено пилеко месо(без кожа)с ориз ,обезсолено сиренце,кисело мляко,варено яйце,извара,хляб,за предпочитане да не е бял и да е сух...толкова като за начало,но влез там където ти казах и прочети

Много е хубаво това,че две сестрички се откриха af_089.gif ,благодарение на този форум,а от къде сте,че нито една от вас не е писала??

а3 сЪм 0т ШумеН
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема