Мини Пинчер
Публикувано: 21 August 2009 - 02:45 PM

Да да, като малки иглички са и от дрехите няма махане

Публикувано: 21 August 2009 - 03:09 PM
Да, ама майка ми и баща ми имат булонка, от тези по-големите. Могат килим да изтъкат, а майка ми каквато е чистница...........

Е ,че нали булонките не се скубили,така съм чувала поне .
Уф, поне да се успокоя за космите ,че не само при нашия куче така ,тупам и събирам косми по3-4 пъти на ден , ама това е положението

Публикувано: 21 August 2009 - 03:21 PM

Ето и снимки на малката Доли !
Прикачени снимки
Публикувано: 21 August 2009 - 03:31 PM

Добре дошла/ъл на atila_pm по принцип не е хубаво да яде от вашата храна,защото в нея има сол,подправки и други неща,които не трябва да яде,но алтернативите не са само тези двете или вашата или кучешката само,че трябва отделно да приготвяте.Давам ти няколко примера,а за повече посети Къщата на кучето и си избери варианти,та-варено пилеко месо(без кожа)с ориз ,обезсолено сиренце,кисело мляко,варено яйце,извара,хляб,за предпочитане да не е бял и да е сух...толкова като за начало,но влез там където ти казах и прочети
Много е хубаво това,че две сестрички се откриха

Публикувано: 21 August 2009 - 03:32 PM
Публикувано: 21 August 2009 - 03:38 PM

Добре дошла/ъл на atila_pm по принцип не е хубаво да яде от вашата храна,защото в нея има сол,подправки и други неща,които не трябва да яде,но алтернативите не са само тези двете или вашата или кучешката само,че трябва отделно да приготвяте.Давам ти няколко примера,а за повече посети Къщата на кучето и си избери варианти,та-варено пилеко месо(без кожа)с ориз ,обезсолено сиренце,кисело мляко,варено яйце,извара,хляб,за предпочитане да не е бял и да е сух...толкова като за начало,но влез там където ти казах и прочети

а3 сЪм 0т ШумеН
Публикувано: 21 August 2009 - 03:41 PM

А то може и още роднински връзки да има

Публикувано: 21 August 2009 - 04:07 PM

3а м0ята Д0ли и Рая лИ г0в0риш ???
Ами нали вие казахте,че са сестрички или нещо не съм разбрала???
"Ух, че сладки бебета Пристрастена съм вече към тези мъници и а как ми се иска още поне едно от тези ушковци да ми подскача в къщата "-И аз и аз

Публикувано: 21 August 2009 - 04:11 PM

Момичета искам сама да направя светлоотразителен нагръдник,търсих из нета модели но не можах да открия нищо,ако ми предложите моделчета много ще се радвам
И да ви се оплача малко,мойте пикли като надушат червило ще ме изядат цялата направо полудяват,ее какво да се прави нали са момичета

Публикувано: 21 August 2009 - 04:18 PM

3а м0ята Д0ли и Рая лИ г0в0риш ???
Ами нали вие казахте,че са сестрички или нещо не съм разбрала???
"Ух, че сладки бебета Пристрастена съм вече към тези мъници и а как ми се иска още поне едно от тези ушковци да ми подскача в къщата "-И аз и аз

da daaa Raq i Doli se okazaXa sestri4ki
Публикувано: 21 August 2009 - 04:51 PM

suzana, аз като купувах последно каишката на Доди, имаше същата, но светлоотразителна.
За космите се чудех дали да не я реша с нещо, но не знам с какво и взех едно гребенче за топиране, ма май не става много много с него. Вие решите ли ги с нещо?